kiakadtam

2011.04.10. 10:30

Sziasztok!

Már rég írtam nektek gondoltam tartok egy kisebb beszámolót. A hét eleje nagyon jól alakult kisebb bakikat leszámítva…:/:) Sajnos barátom meg betegedett felülfertőződött mert megfázva ment a fogorvoshoz és úgy húzták ki a fogát. Ezzel etgész héten szenved szegény bár azt hiszem olykor túlzásokba esik. Más részről az egyik régi ismerősőm akivel még kis korunkban együtt átszottunk újra belépett az életembe Biankának hívják a lányzót ő már 23éves én még csak 18. Mivel az érettségire készülök és ő már régebben érettségizett és tudja nincs lehetőségem segítséget kéreni felkarolt részben ami nagyon jóóó :) Pont olyan tantárgyakból ami nekem nagyon nehéz matek,angol:) A matek tavalyi érettségit megcisnáltam és lazán meg lett a 2es:) angolból meg egyéb tantárgyakból nagyon sok segítséget kaptam tőle. Persze én is viszonzom neki tetteit azzal hogy a boltjukba segítek neki pakolászni meg egyebek:) Elvittem az egyik körmös ismerősömhöz akit én már szintén rég ismerek amíg ők körmöztek meg jött öccse is akivel jót beszélgethettem hiszen vele nagyon jóban voltunk és vagyun k is mai napig. Sajna útjaink elsodortak egyástól de midnig kikötünk egy közös ponton:) Már rég eltervezték anyukájáék meg tesója is hogy mi úgy is férj és feleség leszünk úgyhogy igen elszórakoztunk:D Abban maradtunk szóljak ha házasodni akarok mondom rendben:DD Mindig is bolondok voltunk. Neki is van most barátnője nekem is ott van Balázs szóval semi rosszra n em kell gondolni:)

Egész héten pörögtem sétáltam nagyokat bátyámmal főleg voltam bográcsolni is és tegnap is Lindusékkal sétázni:) Nagyon jól éreztem magam. Bár néha belém jöttek furi érzések de csak elmúltak.)

De most úgy érzem hogy nem tudom mi van. Alapvetőleg oké minden csak fura pillanatok tőrnek rám aminek mondjuk meg lehetnek az okai. Pl. nemsokára egy éve tart ez nálam:( , Mennem kell iskolába már holnap első két órára mert kisérettségiznem kell és ezen múlik hogy mehetek e érettségire meg persze ifóból se ártana tanulnom mert abból is felelnem kell meg töri meg matek meg magyar úgyhogy tábláztam magam rendesen:( Remélem sikerül de nagyon bennem van a para:( Azt hiszem ezért is vagyok most ilyen nyomott és szorongó mert félek és már nagyon szeretnék mihamarabb túl lenni rajta tudom hogy nincs sok hátra de akkor is elég szar így:(

Már rájöttem mi a bajom olyan szinten leírom magam saját  magamnak hogy az már beteges. Kb. a véleményem magamról az hogy egy semmire kellő nulla vagyok. Ez rossz dolog az bizonyos de amíg bántásokat kapopk és leütnek a földbe tiporva addig nem tudok önmagam lenni.:(

Most is pl. Elvittem volna Lindusékhoz Laurát(unokahugomat) mert Lindus unokahuga 3,5éves és kiváncsiak lettünk volna hogy el vannak el Laurával. azt hozzá tenném hogy 2utcányira mentem volna Laurával. De testvérem egy undorító hangnemben elő adta magát hogy hogy is képzelem én mert hogy ez esélytelen én nem vihetem sehova az ő gyerekét mert én egy beszámíthatatlan ember vagyok egy depressziós egy hülye szóval tuti nem bízza így rám a gyereket meg külömben is ő nem ismeri annyira  Lindáékat. Ez egy szép és jó lenne ha   nem ilyen stílusba adta volna elő magát, kettő akkor kérdezem én akkor vigyázhatok a gyerekre amikor ő épp “dolgozni” megy ami igazából nem mondható munkának mert jézusom amit csinál….. :@

szerintetek? Olyat ütött ezzel hogy az hihetetlen. azóta vagyok ilyen kedvetlen amúgy. Az a legszomorúbb hogy pont ő beszél akiről csak annyit kell tudni és ezt ősz9intén mondom hogy nem azért mert én haragszom rá mert nem haragszom én gyülölöm de elfogultság néálkül mondhatom amit még sokan mások is mondanak róla.: Móni egy önelégült,egocentrikus,önző,szemtelen,becstelen,aljas,szabályokat felrugó perszóna aki mindenkit használ amig érdeke fűződik hozzá aztán eldobja és a földbe tiporja. Szóval egy undorító alak! És ő ugat nekem…..?????????? jah és ami a legjobb hogy az anyámék nem hogy kiáltak volna mellettem hogy ez azért már ténylegsok neeem benyom nekem ilyet anyám : ” Jajj Niki őt is meg lehet érteni nem is ismeri Lindáékat annyira meg ha rád jön a rosszullét mit csinálnak a gyerekkel??” Na ez a csúcs poén hogy amióta szedem a gyógyszereket és szótfogadok a doktornőmnek maximálisan azóta lekopogom de nem volt igazán pánikrohamom. Légszomj,szívdobogás persze elő fordul de az nem olyan amit ne éreznék mindennap vagy akárhol. Bocsánat de tényleg velem van a baj???? Nem értem. Na ezért írom le magam. Mert az állítólagos szeretteim kb. szarnak és taposnak rám ill belém. Ott a barátom oké beteg sajnálom is és borzasztó rossz érzés nekem is de bakker ennyire szenvedni hogy akárhányszor bezsélünk csak ő a téma hogy jajjj meg áááú na ne haragudjon meg a világ vágom én hogy a pasik szarabbul tűrik a dolgokat de ennyire??? egy 20 ées fiatal srác ne legyen olyan mint akit most mentettek ki a halálból 80évesen. Ó kenyér teljes zavar van alig várom hogy menyek a dokinénimhez is:( Már nagyon hiányzik:( sok dolog van amit nincs kivel megbeszélni és csak vele lehet mert bízok benne:(

Na sorry a sajnálkozásért de nagyon tele volt a batyum:( Nagyon szééééép napot nektek:)

#5978 nicole92 hozzászólása: 2011.04.25. 15:51

milyen igaz:/:)

#5977 rabbi hozzászólása: 2011.04.24. 20:21

Itt Kaliforniaban barati kapcsolatok fognak elszakadni a tavolsag miatt,s ott uj baratsagokat kell kotni.Ez nagy teher…A vilag minden pontjan vannak szepsegek a virag szirmaitol az eg csillagaiig,csak fel kell ismernunk azokat.Ugy kell iranyitani szemunk fokuszat,hogy keresse a szepet,es fusson a rossz felett.

#5976 nicole92 hozzászólása: 2011.04.24. 19:22

Szia Rabbi:)

Örülök hogy meglephetted az embert hiszen ez a te nagymértékű tájékozottságodból fakadóan nagy büszkeség:)

Tudom hogy magamért kell tanuljak és nem mások illetve más miatt! ez csak az én javamat szolgálja a későbbiekben meg ha már muszáj volt elpazarolni 4évet akkor legyen már valami eredménye nem de?:D :)

Olyan jó neked úgy irigyelek hogy ilyen szép helyeken járhatsz:)))))))Mondjuk egy tuti biztos hogy megérdemled:) Köszönöm a szurkolást nagy ölelés!!!!! :)))))

#5975 rabbi hozzászólása: 2011.04.24. 00:09

Im OK.Apr. vegen repulok Bostonba,es ott leszek varhatolag oszig(ha kijovok az uj fonokommel)….Tanulj a kerdesalkotos modszerrel!Akar 5-ost is kaphatsz.Ne csak a jegyert tanulj!Ha idosebb leszel,es a kozepiskolai anyagra visszaemlekszel,buszken vallalhatod onmagad,mert a vilagrol egy kerek keped lesz….Volt egy egyiptomi ugyfelem,akitol kerdeztem Ali Nasser Mohamed elnoksegerol.Az urge elkepedt,mert tapasztalatai szerint az amerikaiak tobbsege szinte semmit nem tud hazajarol(meg azt sem tudjak elkepzelni hol lehet a Foldon),s en a “ketkulacsos politikatol”faggatom.Masokkal a diesel mozdonyok eroatvitelerol,a reaktorok energiatermelese egyensulyarol,vagy az egyetemes tudattalanrol beszelgetek.Mindez,az otthoni oktatas hatekonysaganak kovetkezmenye….Van utokezelese anyudnak?Szokott uszni?(Az uszas ilyenkor a leg hatekonyabb utokezeles,mert a vizben fellazulnak a lemeredt izmok,inak,es kissebb teher jut a mutott tagokra a vizben.Megeri az ido,penz,energiabefektetest.)Drukkolok erted szerdan,ugyhogy neked nem kell izgulnod.

#5974 nicole92 hozzászólása: 2011.04.23. 22:55

Szia Rabbi:) sikerült valamelyest.:) 4es lett a töri felelésem év végén még lehetek 3mas ha felelek még szerdán:) már csak magyar meg infó van:)

Jól van köszönöm kérdésed:) már hétfő óta elhagyhatta a mankót:))))))))))))))))))))))))))))))))

kicsit érzelmileg instabil de remélem hamar rendeződik:) te hogy érzed magad???:)

#5973 rabbi hozzászólása: 2011.04.15. 14:45

Szia Niki!

Tudsz uj teteleket,es kidolgozast szerezni?Nem emlekszem mondtam-e neked a leg hatekonyabb tanulasi technikat,a kerdesalkotost?Ha nem,feltetlenul irj,hogy elmagyarazzam,mert tanulasi hatekonysagod attol hatvanyozodni fog.Hogy van anyud?

#5972 nicole92 hozzászólása: 2011.04.14. 18:22

szia apukaa:)))))

Hát ma pont ellopták a táskm apum kocsiából amíg bent voltunk a kórházba az össze kidolgozott érettségi tételeimmel együtt szóval annyira nem érzem jól magam hajtok amíg tudok és nem gondolok a végére  asszem ez a legjobb amit tehetek. :D Tök ki vagyok de segáz van:D Probálom helyre rakni a dolgokat és a felesleget kidobni hiszen azok csak nyomasztanak de minek?:D nem dE?

 

#5971 rabbi hozzászólása: 2011.04.14. 05:53

Szia Kedves Lany!

Ugy erzem most sokkal jobban vagy.Talan helyre is allt a lelkivilagod?

#5970 nicole92 hozzászólása: 2011.04.13. 22:13

Köszönöm nektek hogy írtatok és kedves tanácsaitokat is:))))

szeretlek titeket!!!!!!!!!! Ikszypszilon imádlak várom ám leveled!!!! <3

Egy nagyon nagy igazság nem bízhatunk másokban amíg magunkban sem,nem szerethetünk mást önzetlenül amíg magunkat sem! én probálom elfogadni magam és olyanná tenni magam ami igenis elfogadható! Remélem sikerül az érettségire eljutnom és sikerül az érettségi is mert ez nem másé hanem az enyém! Bár sokszor kiakadok mostanság és ebben a doktornőm tanácsát szeretném majd még kérni hisz ő látja hogy smint mert lehet hogy a párom már nem sokáig marad a párom! Szeretem de magam kell helyrehozzam magam és nem neki! Mindenki kovácsolja ilyen idősen a saját életét majd később a közös jövőjét valakivel én így gondolom! Csak anyit mondok amíg neki az én nagy fellángolásomra (fodrászat) az volt az első reakciója hogy de férfiakat nem vághatsz akkor úgy gondolom nin cs miről beszélni gyermek még a drágám de nekem nem kell még gyerek hisz én is az vagyok és nem az én dolgom tanítani az embereket hanem az élet tanítja meg az embert! Én akarok fodrász lenni és azt akarom tenni amihez kedvem van nem beskatulyázva élni 18évesen ez tán bűn? remélem sikerül az erővétel és a holnapi okos döntés hozatal! Szeretés belétek és szép napok elétek! Puszillak Rabbiapuuuuuuuuuuuuuuuuu

#5969 Gigi30 hozzászólása: 2011.04.10. 19:57

Kedves Nicole!

Írjam azt, hogy ne foglalkozz a nővéreddel? Írjam azt, hogy hagyd el, majd változik..Ah, nem írom!

Azt írom, ami a Te épülésedet szolgálja!:) Küzd, harcolj!Legy fontos magad számára. Figyelj magadra. Meg kell gyógyulnod. Akarnod kell, mert annyi lehetőség van még ami Rád vár ebben az életben.

Gondold el, ha sikeres vizsgát teszel,-márpedig így lesz,- akkor mehetsz, főiskolára, egyetemre. Ott is rengeteg  lehetőséged lesz, de ezt csak úgy tudod, megvalósítani, ha lassan, de azok biztos léptek lesznek:)

Tedd meg magadért, a jövődért:)

Mielőbbi gyógyulást kíván:Gigi

#5968 rabbi hozzászólása: 2011.04.10. 16:20

Kedves XY!

Mi mindnyajan masok vagyunk,mint az atlag.Vannak jo es rossz napjaink,mint barkinek,csak nallunk a rossz egy “kicsit”rosszabb az atlagenal.Kerlek ezt fogadd el!Te,ebben a mi kozossegunkben egy igen fontos ember vagy,s mint ilyen nagyon fogsz hianyozni,ha “hanyagolsz”minket.Kerlek,ezt gondold meg!Talan neked most eppen rossz napod van,s remelem ez rovid ideig fog tartani,es ismet orulhetunk kedves irasaidnak!Kar volna,ha megbontanad ezt a kedves kozosseget,es remelem ezt nem is teszed!Azon jo volna elgondolkoznod most,amikor rossz passzban vagy,hogy mi valtotta ki belolled ezt.Ha azt azonositottad,talan a melyebb gyokereihez is kozelebb kerulhetsz.Kivanom,hogy elvezd az eletet,es legy nagyon boldog!Emlekezz kerlek ram!Itt a kozossegben szeretunk igy ahogy vagy,es elfogadunk nehezsegeiddel.Barmikor szamithatsz rank,mint jo barataidra(talan egy-egy rovid idore,amikor mi is rosszul vagyunk,ez nem derul ki konnyen)!Igyhat ha elhallgatsz is egy kicsit,es behuzodsz a sarokba,itt vagyunk neked mi.Most hadd oleljelek at ,es adjak egy nyugipuszit a homlokodra!

#5967 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.10. 15:14

egy-két dologgal különben sem értek egyett , nem akarom, hogy rám haragudjanak, azért fogom kicsit hanyagolni a topikolást.

mindig a mára gondoljatok:)

Puszi :*, sziasztok :)!

 

#5966 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.10. 14:58

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nicole és Gábor ! 
Eddig is szerettelek Titeket !De most nagyon nagyot nőttetek a szememben!
Le a kalappal előttetek! Engem már betörtek itt is …,megtörtek…,céltábla és bűnbak lettem, és ez fáj a lelkemnek.
Van 2 választásom: soha többé nem jövök topikba, vagy jövök és segget nyalok mindenkinek, amiről én is tudom,hogy nem szeretet….!

Ne adjátok fel soha, és bizzva bízzatok!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close