történések

Téma címkék:
2011.04.24. 19:52

Sziasztok!

Annyi minden történt mostanság velem hogy gondoltam ezt megosztanám veletek is:)

Sajnos vasárnap szakítottunk egy időre a párommal mert a gyerekessége és az éretlensége illetve az én határozottságom és nagy szám kicsit meg inogtatta bennünk a szerelmet. Nagyon rossz volt vasárnap kb. feküdtem meg furán éreztem magam. Hétfőn anyukámat elkísértem a kórházba ahol megtudtuk hogy elhagyhatja a mankót már csak egy kis gyógytornára van szüksége és már nyert ügyünk van:) Bár örültem de valahol őrűlten féltem a keddtől de szerencsére sikerült az angol:) szerdán már 3masra feleltem töriből nagy szerencsémre:)fizikából,matekból megadták a kettest:) Annyira örültem miközben azért hiányzott barátom de egyszerűen annyira beletemetkeztem a suliba hogy már sok dolog fel se tűnt. ezt meg ünnepelve voltam barátnőm nyaralojába a bátyámmal és grilleztünk,napotunk:) Este találkoztam barátommal akivel újra meg probáljuk mert félünk hogy ha most nem később nagyon bánnánk hogy nem adtunk ennyi esélyt se magunknak. Csütörtökön barátnőm elhívott táncra ami annyira fantasztikus egy óra volt számomra hogy az leírhatatlan. Elfáradtam de még is kimozdultam,emberek között voltam és azt csináltam amit egyszerűen imádok:) a tánc az egyetlen dolog az életemben amivel ha szavat nem is találok a bajomra a tánccal kitudom fejezni fájdalmaim és talán még megoldásra is lelek benne:) este páromnál aludtam és péntek du.nig olyan jól elvoltunk hogy az csak na.) aztán jött értem apum és hazatértünk:) Anyum eléggé furán viselkedett velem nem tudtam mire véljem és hiába kérdezősködtem nem mondott értelmes választ:( hát gondoltam oké nem érdekel rossz napja van de később kiderült nem. az volt a baja hogy nem otthon aludtam meg hogy én rossz helyen voltam meg ilyenek mindezt azért mert egésznap fel stresszelte magát a két nővéremet és így már a halott fába is bele köt, Nem egyszerű eset ő se:( Keresztapámat csalja a tesom és én meg sem mukkanhatok mert vagy a saját nővéremet megbuktatom és akkor vége a teso viszonynak vagy a kereszt apám haragszik meg rám. így maradtam a középútnál segítem a keresztapám a felé hogy ne hagya el magát és elég magabiztos is lett magában:) Tesomnak meg adom néha a magaslabdákat hátha érzi majd a tetteinek súlyát. Különösebben nem törődöm vele hiszen nem az én életem,és mi jogon is szólnék én bele más életébe? nem de?:) A másik tesom akinek a gyereke van megint fel lett ültetve mint ahogy azt jósoltuk és most döbben rá hogy mit is tett a marhája. Az apám és az anyám tök el vannak fáradva és már csak abban bíznak én legyek normális. ez mind szép és jó lenne ha nem raknák nálam a legmagasabbra a mércét.Miért is tehetek én más hibáiról és miért kell nekem bünhődnöm mások miatt? mind1 felesleges téma ez mindig csak egy szempontú lesz. Sikeresen megfáztam és manduláim újra élénkek :(

De azért van pozitívum is :D Rájöttem mit akarok a párkapcsolatomtól,magamtól és az életből kihozni ami már azért elég nagy dolog nem gondoljátok?:) Pofon egyszerű az egész ráébredtem hiszen addig nem jutok 1ről a 2re amíg magamat helyre nem hozom és ennek az első lépése hogy elfogadjam ami vagyok és alakíthassam magam úgy amilyen szeretnék lenni minden külső impulzusok ellenére. A párkapcsolatban a kompromisszum az amit mind a kettőnknek kel kötnünk egymás felé mert vannak dolgok amikben igenis szükséges. A feltétel nélküli szerelem csak csak létezhet de lehet hogy csak én látom úgy hogy nem hiszen az esküvőn is teszünk fogadalmat a másik felé és bár azt mondjuk nem várunk el a másiktól semmit utána mégis kiejtjük az a bűvös szót “CSAK” ezen múlik minden. Szóval akkor létezik az a szerelem ahol a párok egyszerűen egymáshoz vannak teremtve vagy csiszolódniuk kell hogy egyek lehessenek?!?!?! Érdekes kis téma:) Nekem a határozottság,biztonság,törekvés,viselkedés,beszéd,öltözködés,higénia és a külső ami nagyon fontos a partnereben. Én legalább bevallom hogy igenis megnézem hogy ki mellé állok és hajtom a fejem olyanok előtt akik ténylegesen a belsővel vannak elfoglalva és nem a körülötte lévő burokkal.

ilyen ez a pop szakma egyszer fent egyszer lent…

Remélem nektek rózsás hetetek volt! :)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok mindenkinek!!!!

#6100 nicole92 hozzászólása: 2011.04.25. 15:54

Szia Anita;)

Igen ez nézőpont kérdése:) Köszönöm édes vagy:)))))) Mert most rámzúdúltak a dolgok meg nem is tudom mi van velem most hogy így mondod:D :) Köszönöm aranyos vagy én nem szeretm mert ez családi összejövetelekkel jár bár csak tesómék jönnek de úgy is a uhugira kiváncsiak nem rám így hát nem is vagyok velük. tevékenykedem kis világomban mert az egyszerűbb és sértésektől mentes. Ilyen vagyok:D Puszillak!!!!

#6099 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.25. 15:36

Csiszolódni kell Nocole drága, csiszolódni…Örvendek, hogy megvan a vizsga nagy része, és nem számolsz be depiről, szorongásról, pánikrohamról; csak a való világról:) Kedves vagy, hogy kívántál kellemest, én is viszont Neked! :)

p u s y :)

Anita.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close