Történések mostanság…

Téma címkék:
2011.05.15. 19:50

Sziasztok!

Azt hiszem eljött az idő hogy írjak nektek pár sort és megosszam gondolataimat veletek is:)

Kezdeném azzal hogy elég herce hurcás hetem volt hiszen a nővérem (Móni) elköltözött a gyerekkel és segÍtettem neki én és a párom ebben. Első éjszakájukat pénteken töltötték együtt, sajnos tegnap kiderült hogy a párjának mennie kell Kölnbe mert kiküldte a munkahelye és kénytelen menni mert szüksége van a pénzre így kissé szomorú tesom de amint láttam bár kicsit félénk még (ahhoz képest hogy a nagy szájához egér fogó se lenne elég :D ) de egészen jól megvannak ott a kis lakásba:) nincsenek messze se közel hozzánk. De mivel ő költözött és elméletileg másik tesóm meg jön majd hamarosan haza így rám is szép munka várt szombaton hiszen egy átalakításra váró fölső szint fogadott. Szervezkedtem mi hogy legyen de a lazaság mellett döntve és érzésimre hallgatva én mindenkinek meg hagytam a maga zugát ha esetleg visszajönnének ne érezzék magukat kitúrva illeve az én izlésemhez közelebb állóan egyszerúséggelspékelve alakítgattam:) Most olyan mintha külön lennék egy kicsit mert anyukámék nem járnak fel meg van mosógépem külön meg fürdőm szóval nagyon tetszetős:D Kiváncsi leszek miben változik ez a depi így hogy nincsenek itthon Laurával. A doktornőm azt mondta hogy szerinte az kéne nekem hogy ne legyenek ithtobn hát kiváncsi leszek hogy milyen lesz remélem jobb:)

És most jöjjön a java: Miután elég rendesen kínlódtam az informatika érettségin mert az izgulás nekem a pocómra megy rá és ezt mindannyian tudjuk mivel jár nagy nehezen túl estem rajta ami kissé nehéz volt de legalább már a múlt volt:) Ezt meg kellett ünnepelni ezért is mentünk el bulizni:D Hozzátenném hogy én soha nem nagyon jértam bulizni és ezért mindig is kilógtam a korombeliek sorából. :/ De múlt hét pénteken rávettem elsőre magam és most pénteken is:D Nagyon jó volt:D Élveztem felengedtem és táncoltam sokat:DDDDDD Most pénteken macerásabbra sikeredett mert a jamba mentünk de utána kitaláltuk trágya úgyhogy mentünk a b7be mert az elsőre is bejött. Valit ünnepeltük a 42.ik szülinapja alkalmából. Én most találkoztam vele 3.jára de gyerekek hát nagyon nagy arc azt kell hogy mondjam elég talpra esett egy nőci:) a lánya egyidős velem szóval egyből meg volt köztünk az összhang:) Jött Nikol,Bátyám,Párom,Vivi és én. Retro buli volt türhető árakkal és én meglepődésemmel egész jó arcokkal. Örültem hogy nem egy drog tanyán kellett lennem:)

Múlthéten már elgondolkodtam Pestet éjszaka látva hogy milyen élet van és én ebből mind kimaradtam és nem is akartam és most mégis ott voltam és élveztem és nem értettem hogy ezt hogy hozhattam össze aztán rájöttem nem én akartam így hanem így sodort az ár. Ez a sok probléma a világunkkal, csak a stressz amerre csak megyünk illetve hogy akármit látunk csak a rosszat véljük fel fedezni ez azért elég szomorú. Egyszerűbb begumózni és önsajnálatot tartani azt tény. Csak az a baj hogy ezzel hogy ilyet teszünk már millió dologról lemaradunk ami esetleg örömet okozhat nekünk. Azért nem értem ezt a depit magamnál mert szerintem a depresszió abból indul ki hogy az ember szép lassan szét esik,problémázik majd már a “barátai” is elfordulnak tőlük majd még ő hibáztat mindenkit, heves érzelmi kitöréssel,sírással vagy akár gonosz gondolatokkal mérgezik magukat. Aztán úgy döntenek nekik semmi bajuk és csak átmeneti idő és mindent folytatnak a régiben legalábbis ezt hiszik pedig nem így van. Mert hát ár nincsenek azok a “barátok” sem,és a magányba zuhannak úgy hogy ők ezt nem is nagyon veszik észre magukon, Aztán testi tüneteket produkálnak akaratlanul is mert a test már jelez hogy gáz van aztán dokik keze alá fekszenek és vagy megtalálják a helyes utat vagy kiborulnak még jobban. Hát necces. Nekem itt a családom van baj velük de itt vannak a szüleim mindig! Van egy párom akire még a depim előtt szinte csak vártam. Erre úgymond egész normális kerékvágásba kerülök nem füvezek meg egyebek és pánikosmajd depis leszek??? Ez azért nevetséges. Mondjuk már nemérdekel annyira csak probálom megérteni hogy mi is ez a depi. Ezt annyi minden kihozhatja hogy egyszerűen hihetetlen de ezt csak mondják de hogy valójában mi is ez nekünk azt szerintem már ők se tudják. :/ Fura dolog az biztos. Ezt most nem egy lehúzos történetnek szántam ám mert tudom hogy nem arra van szükségetek de meg kellett osztanom veletekhogy miken is gondolkozok én:D

Viszont köszönet a várószobának pénteken boldogságos perceket varázsoltak nekem azzal hogy olyan könyvet vehettem amit én bár már dvdn 7évadot megnéztem de nem tudok betelni vele mert egyszerűen függő lettem. Szex és New York imádom és köszönöm!!!

Ajánlom mindenkinek a sorozatot aki elég laza tud lenni mert nagyon vagány és tanulhatunk is belőle egy két apróságot:)

Én például rákaptam arra hogy ha szöget üt valami a fejembe akkor már úgy gondolkozom rajta hogy meg tudjam osztani másokkal és tapasztalatot szerezzek róla és megírhassam cikk-ként a későbbiekben:)

Na Jóéjt mindenkinek és remélem holnap szebb időt kapunk mert ma igen depis idő volt:(((

#6285 nicole92 hozzászólása: 2011.05.16. 12:13

Szia Gigi30!

Köszönöm és nagyon remélem hogy így van:)))))

Neked is sok sikert!!!!!!!!! És kitartást mindenkinek!!! Ritka fos időnk van de se gáz nézzük a jó oldalát így a benti dolgainkat is eltudjuk végezni;)))))))))))

Puszillak és sok ölelés!!!!

#6284 Gigi30 hozzászólása: 2011.05.15. 20:26

Kedves Nicole!

Olvasva soraidat, látom, hogy már látod a fényt az alagút végén. Vizsgázol, barátkozol, bulizol, és nyitsz az emberek felé. Ez már nagyon jó írányba mutat:)

Csak így tovább, szépen lassan:) Puszi, és nagy ölelés:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close