kemény menet

Téma címkék:
2011.05.17. 19:28

Sziasztok

 

Ma egy új fejezetet nyitok az életemben úgy érzem. elszántam magam egy döntésre amelyben segítségül szolgáltak a barátaim és családom véleménye is. Szakítottam a párommal. Mindannak ellenére hogy tényleg szeretem de már nem szerelemből úgy érzem. amikor már ki vagyunk hegyezve a párunk hibáira és csak azt vesszük észre és nem tudjuk értékelni cselekedeteiket akkor már bajvan szerintem és nálunk ez történt. ŰŰNeki én vagyok az első nagy szerelem nekem már volt, és tudom milyen rossz lehet neki de nekem is szar mert nem tudom hogy jól tettem e azt amit tettem vagy sem. Mindenkit szinte megdöbbentett a hír de sajnos meg történt. Borzasztóan rossz volt látni ahogy zilálva sír és ki van teljesen és én is sírtam mert szeretem és csak a jóra szeretnék emlékezni ebből a kapcsolatból és nem tudom mi lesz ezután de rendbe kell szedni magam mert nem lenne helyes ha elhagynám magam szóval ki vagyok jah egy csöppöt bukva hogy most hogy szakítottunk is az a teljes érthetetlensége amit adott ez borított. gondoltam itt megosztom veletek. Remélem tudtok segíteni neki valamelyest!

Szép estét.

Inez
#6297 Inez hozzászólása: 2011.05.19. 09:14

Kedves Nicole!

Bonyolultak az emberi kapcsolatok. Van aki szerint elmúlik a szerelem, van aki szerint nem. Én azt gondolom, sajnos elmúlik és átalakul szeretetté, a párunk egy idő után a részünk lesz, vagy ugymond társunk az életben, együtt dacolunk a hétköznapokkal. Ez egy hosszú folyamat amiben sok hullámvölgy is előfordul, mivel különbözőek vagyunk. Te még nagyon fiatal lehetsz, nyilván nem kell az elején megállípodni, ha nem érzed úgy. Azt gondolom, hogy úgyis kiderül, hogy mennyire tudsz/tudtok egymás nélkül meglenni, ettől függ talán, hogy jól döntöttél-e most, és persze attól, hogy mennyire érzed magad jól a börődben vele vagy nélküle. Igaza van Giginek az idő majd megsúgja :)

pusza

#6296 Gigi30 hozzászólása: 2011.05.17. 19:56

Kedves Nicole!

Szeretettel hozzáérni a másikhoz,az egy dolog.Szerelemmel hozzáérni a másikhoz,óriási különbség.És mindezt lehet látni.A szerelem akkor marad meg,ha fel tudunk nézni egymásra,miközben egymástól függetlenül is élik életük összes szerepét.(Dr. Csernus Imre)

Ne keseredj el, mert minden ki fog alakulni. Szépen. Lassan. Ám ehez idő kell.:)

Vigyázz magadra:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close