Cikkem a depressziós napokról.

Téma címkék:
2011.05.29. 19:56

Miért van az amikor már kezded magad túl tenni valamin akár egy táskán amit nem vehetsz meg akár valakin akiért hirtelen mindent meg tennél hirtelen felindulásból és mégis újra és újra elmész a butik előtt ahol a szemedbe csillog a táska ami elérhetetlen neked vagy újra és újra hagyod hogy csapdába ejthessenek?!? Mitől olyan varázslatos ez?Miért van rá szükségünk? És miért dölünk mindig bele ugyan abba a dugába? A vonzalom lehet az oka vagy az elkeseredettség hogy mi már senkinek sem vagyunk jók? 18 évesen ha valaki ilyet ír vagy csak ezen gondolkozik az nem éppen jó dolog azt hiszem. De még is ez van és ezen is túl kell esnem. Egy fájó szakítás egy újabb átbaszás. És itt az érettségi is amitől félek mint a szemét és a legjobb hogy a depire is csak 15én lesz időm hogy olyan emberrrel beszéljem meg akivel meg kell.
Lehetek vajon még boldog? lehet vajon még olyan fiú az életemben akinek nem csak egy játékszer vagyok? Ki tudja. Lehet egyszer nem csak nézem azt a táskát majd a kirakatba.

 

Sziasztok!

Ez abból jött hogy most szakítottam nem rég a barátommal és nagyon elfajultak a dolgok. Részéről a búcsúzás az kegyetlenséggel és az undorítósággal eggyezik. De vége. Kb. több mint egy hét után talán érti. Megismertem egy fiút chaten (hozzá tenném nem azért chateltem mert pasit akarok! hanem csak társaságra vágytam és épp nem tudtam merre menni itthon) és nagyon jót beszélgettünk stb… de ő is hiába a jó külső és az állarcos kedvesség ő se fenékig tejfel. hol van hol nincs olyan mint a mese:D

Csak hogy értsétek a cikket.

Mi a véleményetek?

Szép estét

#6387 kaosz_kapitany hozzászólása: 2011.06.13. 22:09

Érettségi: para a vizsga, de az, hogy az ember életének egy szakasza lezárul, ennél sokkal nagyobb jelentőséggel bír. Anno nagyon bekavart az én érzéseimnek is…

(És a táskák és a “pasik” természetével kapcsolatban sem árt, ha az ember képbe hozza magát, hogy elejét vegye a fölösleges kattogásoknak ;-)

 

 

#6386 andee hozzászólása: 2011.06.05. 10:24

Kedves Nicole és Angyalka!

Megpróbáltam átküldeni a meditációt, de sajnos túl nagy és nem ment át darabokban sem. Ha van msn-etek azon talán átmenne! Vegyetek fel és azon átküldöm: andikozm@freemail.hu, vagy adjatok vm tippet hol…

Üdv nektek!

Andee

#6385 nicole92 hozzászólása: 2011.06.03. 09:14

Szia Andee:)

Akkor elkérném és majd lesem akor a jógát is:)

sznickyke_0008@citromail.hu

Köszönöm előre is és energikus napot neked:))))))))))))))))))))))))

#6384 angyalka hozzászólása: 2011.06.03. 06:59

szia.Andre!nekem is elküldheteg a.jógát,meditációt.stb. meg a tudatalattid 10 parancsolatát,köszi!       s.angela69@freemail.hu

#6383 andee hozzászólása: 2011.06.03. 05:29

Szia,

dehogynem, ha adsz egy e-mail-címet szívesen küldök neked relaxációkat, én a Balogh Béla – Tudatalattid tízparancsolatát hallgatom meg minden nap, állítólag ez fél év alatt a legmélyebb depresszióból is ki tud hozni, próbálj meg rákeresni és letölteni, ha nem megy akkor elküldöm. Ezen kívűl bármilyen relaxáció és meditáció jó és a jóga TUTI! (most mindjárt neki is állok). Azt nem tudok küldeni, de ha látsz bevásárló központokban jóga dvd-t vegyél! Egyelőre kezdő jógát és próbáld heti 3x megcsinálni. Meglátod egyensúlyba hozza majd az energiáidat! Ha rendszeresen jógázol sokkal stabilabb, energikusabb leszel!

Pusz és szép napocskát neked is! :)

#6382 nicole92 hozzászólása: 2011.06.02. 14:06

Sziia:)

Én is ezt teszem pont azóta kezdtem el naplót írni:)

Nem tudsz helyet neten ahonnan normálisan le lehet szedni relaxos cuccokat vagy érdekel még a meditáció vagy a jóga is. de nem találtam semmit ami jó:( köszi előre is:)

szép napocskát:)

#6381 nicole92 hozzászólása: 2011.06.02. 14:05

Szia Andee:)

Hát én is ezt teszem:) Én is elkezdtem naplót írni pont szakításunk óta:)
remélem segít. Akarnék relaxálni de a neten nincs fent semmi olyan amit letudok szedni… te nem tudsz valami helyet? vagy jóga? vagy meditáció engem ezek mind érdekelnének de semmi okosat nem találtam még.:( tudtok segíteni? köszi sok ölelés:)

#6380 andee hozzászólása: 2011.06.02. 10:58

Kedves Nicole!

Természetes, hogy nehezen engeded el akit szerettél, ez nem megy egyik napról a másikra. Sokat relaxálj és közben ismételgesd, hogy elengeded őt, legyen boldog…stb. csupa jó gondolatot társíts hozzá, mert ezek fognak rád is visszahatni.

Egy tanács: nekem nagyon sokat segített az 1. szakításomnál, hogy naplót írtam (a mai napig írok). Írj ki magadból mindent ami bánt, 5-10 év múlva tökjó lesz visszaolvasni! :)) Meglátod, segít! ;)

Szép napot!

Andee

#6379 nicole92 hozzászólása: 2011.06.01. 19:54

Sziasztok

Köszönöm tanácsaitokat és bátorításotokat. Én probálom elengedni csak még az emlék visszahúz néha. Meg kicsit félek megint jönnek ezek a csúnya bosszantó gondolatok meg a megőrüléstől való félelem. Nagyon aggaszt. köszönök mindent szép napot nektek is:)

#6378 hellokitty hozzászólása: 2011.05.30. 22:25

sziasztok. Nekem egy 19eves koromban elt szakitas,az egesz eletemet tonkre tette,Szo szerint:) mert nem akartam elengedni,sehogysem. Nem ertettem meg,h ez egy oldalu dolog. Engedd el,s tanulj a hibambol. Ahogy mulik az ido,ugy mulik az emleke is:)

Celo meg mindig kell legyenek,ahogy andee is megfogalmazta. Sokszor vagysz majd meg olyan dolgokra,amiket nem kaphatsz meg,de lesznek olyan dolgok is,amiket ha megkapsz,mar nem is lesz erdekes. ezert ilyen “szep” az elet :) szep estet nektek:)

 

#6377 andee hozzászólása: 2011.05.30. 14:02

Kedves Nicole!

Én is depiben szenvedek, most éppen jól vagyok. Szóval, tudom miről beszélsz.

Te még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy attól félj nem talász megfelelő társat, mint ahogy a fenti soraid ezt bizonyítják is. De a tökéletest ne keresd, mert az nincs! Elég, ha csak súrolja! :)

És nyugodtan vágyakozz arra táskára, vagy bármi legyen is az, mert kellenek a kis célok, ez visz előre, más különben miért élünk? Vággyál rá és amit nagyon akarsz azt el is fogod érni! Ez így van. Vonzás törvénye.

Fej a fejjel, szép napot!

Andee

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close