Valami jó is legyen :)

Téma címkék:
2011.07.02. 11:57

Sziasztok!!!

Igen rég írtam már nektek,de anniy minden történik…. tudjáktok az élet zajlik rendesen…. :)

Sikerült az érettségim!!! ;)))))))))))))) A tanárok jó indulatán is múlott de akkoris meg van és nekem ez a fontos végre mehetek tovább a fodrász szakmára csak még egy jó kis meló kéne hogy tudjam finanszírozni a tanulásomat ;))))Bár amikor meg kaptam az érettségit a barátaimtól hallottam csak azt hogy gratulálok de sebaj végülis magamért csináltam nem de? Sajnos már egy 1éve lassan hogy elvesztettem egy jó barátot és sport társamat és neki is meg lehetett volna az érettségi és úgy gondoltam ki kell mennem hozzá és végre egyszer elsőnek legyőztem életemben a félelmemet. Mindig is féltem egyedül a temetőbe menni akármikor is nappal,este és most ki mentem. Nem tudom miért de fura érzés volt rossz is és egyben olyan nyugalmat adott az nekem hogy kint voltam hogy hihetetlen. De sajnos hazajöttem és itthon már csak a mocskolódás várt. Megint ki miatt? Persze hogy a Móni miatt… az a legviccesebb hogy még az anyukám akart egy koccintást meg itt szervezkedett erre ő kezdett el engem szídni illetve mocskolódni és kit védett az imádott lányát…. azt nem értem hogy egy anya azt mondja hogy a gyermekeit egyformán tudja csak szeretni na most ha ez így  van szép és jó de akkor miértis tesz meg az egyikért többet míg a másikért semmit? Ezt nem tudom megérteni.,. nem vonom kétségbe hogy nehéz az anyámnak de akkoris álljon már meg a menet!!! Apámnak neki akart menni a Móni és még ilyet beszólt neki hogy Beléd döföm a nagy kést ba**meg. Én kérek elnézést de nem álltam apám elé… és nagyon sajnálom hogy a másik tesom igen mert megérdemelte volna a Móni hogy kapjon. egy 28 éves nő akár van gyereke akár nincs ha tönkre teszi a családját,kockáztatja a megélhetést és még ennek tetejében ő ripacskodik naaa neee…. és az anyám mit cisnál a Móni mellett áll ki. Egyszerűen borzasztó…. Komolyan engem ezzel visznek a sírba. De most mit csináljak? Meneküljek el valami formához??? Vagy mit kéne tegyek? hihetetlen ez az egész.Nekem is tele van már a hócipőm hogy nem csinálhatom azt amihez kedvem van mert alkalmaszkodni kell de akkoris meg adom a tiszteletet én aki aztán marha szemtelen is tud lenni hogy köszönöm hogy van fedél a fejem felett…. de ez az anyaszomorító… ez sehol semmi és mégis ő a királylány…. ez undorító úgy gondolom. És ha nem tévedek a szülők hibája elsősorban… Nem?

Tehát jó hogy leérettségiztem örülök magamnak :D Nem gáz amúgy… midnig kényszeres megfelelési vágyam volt de legalább rájöttem miért … mert kierőszakolták belőlem hogy mindig én vagyok a rossz a senki… de már hidegen hagy legalábbis rajta vagyok!!!! Építgetni akarom a jövőm remélem sikerül és ez a sok negatív személy nem akarom hagyni hogy befolyásoljon!!! Szerintetek hogyan vonhatom ki magam a családi életből úgyhogy nem bántok szándékosan vele senkit de megszabadulok tőlük és ne keveredjek bele a sok mocskolódásba amit csinálnak???? Várom a tanácsokat epekedve…!!!

Ritka rossz időnk van hol ilyen hol olyan azért remélem nem sokára jön viszsa az a cuki 25-30fok és élvezhetjük a nyarat úgy igazából ;)))))) Szép napot nektek!!! És Jó Egészséget!!!!

#6711 judit78 hozzászólása: 2011.07.07. 05:44

Teljesen egyet értek Ágacskával.Nekünk is van egy teknősünk az Ernő,imádni való.Kézből eszik,kidugja a fejét a vízből és engedi hogy megsimizzük a fejét.Csak valamit elronthattunk mert kb.háromszor akkora mint kellene.Meg van egy gyönyörű hullámospapagáj kislányunk az Ubika,a két cica a kutya.Annyira meg tudnak nyugtatni ha valami baj van csak bedugom az újjam Ubikához rászáll és már nincs is semmi baj.Nem véletlenűl alakalmaznak állatterápiát.

#6710 Agacska hozzászólása: 2011.07.06. 17:24

Kedves Nicole92!
Először is szívből gratulálok neked az érettségid megszerzéséhez! Ügyes vagy, hogy túl estél ezen is. tudod annak idején 11éve engem eltanácsoltak pszichiáterek az érettségi megszerzéséstől, én mégis letettem. ezzel azt szeretném kifejezni, hogy a saját utadat kell járnod, hogy ez egy közös haveros együttélés, vagy páros együttélés, vagy kiruccanások ahogy a pénztárca engedi, vagy akár csak egy nagy séta. Vegyél magdhoz valamilyen állatot(A Fővárosi Állat és növénykertből biztosan tudnának olyan állatot adni amit szeretnél, nem kell feltétlenül pitonnal kezdeni!). Én és a férjem így kaptunk egy 7éves tarajos teknőst ajándékba, ahol addig lakott azok már nem szerették, egy tekivel nagyszerűen lehet bánni, rádkacsint, meg ahogy eszik, hát tudnék áradozni róla, most már 4 éve velünk él és egyre csak nő vesszük neki a hozzá szükséges dolgokat. szóval lehetnek teoriák és neked kell eldönteni a neked megfelelőt, sok sikert kívánok ebben és szeretettel gondolok rád:ÁGacska

#6709 judit78 hozzászólása: 2011.07.06. 07:32

Így van csajszi,ez a te életed és éljed úgy ahogy te akarod.Remélem egy kicsit megnyugodtál,fel a fejjel minden jó lesz csak pozitívan.Puszi.

#6708 nicole92 hozzászólása: 2011.07.05. 18:14

Kedves Barki001!

Köszönöm véleményed és rajta vagyok hogy mehessek dolgozni mihamarabb de még egy műtét az utamba állt. De addig is szeretnék elmenni azért és nézelődök rendesen. Sok időt töltök a barátnőmmel és úgy probálok el szabadul az itthoni dolgok elől. Én csak azt akarom hogy kihagyjanak ebből és ne legyen mindig és midnig ugyanaz. De hol lenyugszanak holk összecsapnak a kedélyek. Nem tudom mire jó ez de őszintén ki tudja?!!? Köszönöm a tanácsaid és megfogadom. Sajnos anyagiakban nem számíthatok a családra mert Kedves Móni elintézte azt is :) csak 8milkás adósága van kb. 8szoros bárlistás és anyámék nevén van 1 havi 50ezres hitel illetve anyám nevén a kocsi ami 45ezer. szóval hipp hopp jön kopp… :/ Önerőből akaram amúgy is elérni a céljaim és nem akarok elszámolással tartozni másoknak:)

 

Kedves Judit87!

Köszönöm a te véleményedet is és hasznos tanácsaid:))) rajta leszek. Önállóság és saját életem élése. :)

 

Kedves Megaloman!

 

Nem nagyon értem mire célzol pontosan de azért köszi :)

 

Szép napot mindannyiotoknak!!!!! :))))))))))))Csak jóttt

#6707 megaloman hozzászólása: 2011.07.05. 16:02

Különbség az őrült és az idegbeteg közt:

Az őrűlt megpróbálja elhajtani a nem létező legyet.

Az idegbeteget meg simán csak zavarja.

#6706 megaloman hozzászólása: 2011.07.05. 15:52

Csak úgy mert unatkozom.

-Az akaratlan gyilkosságokért a fennt köröző légy a felelős.

Ma már hármat inaktiváltam de ez nem hagy nyugodni.

#6705 judit78 hozzászólása: 2011.07.04. 07:37

Szia nicole.Először is gratulálok az éretségidhez nagyon ügyi vagy.Teljes szivemből megértelek,az én nővérem is pont ugyan ilyen,csak neki két gyereke van.Amint teheted lépj le onnan ,menj és vissza se nézz.Én ezt tettem még 99-ben,20 évesen és életem legjobb döntése volt.Figyelj ,szerintem azzal hogy kit bántasz meg vagy kit nem azzal te ne törödj.Ők is bántanak téged azzal hogy ilyen légkörben kell élned.Anyukád ilyen és valószinűleg már nem is fog változn.Ne várj tőlle semmit és akkor csalódni sem fogsz.Tudom hogy nagyon dúrván hangzik.Én apámmal voltam,vagyok így még a mai napig is.Gyerek korom óta tudom hogy tőlle aztán semmit nem várhatok.Én így védem magam a rossztól a csalódástól.Muszály mert negatív érzésekkel a szivedben nem élhetsz örökké.Csak magadra komncentrálj és arra gondolj hogy neked mi a jó ,mi lenne a jó és úgy cselekedj.Nagyon remélem hogy megtalálod a boldogságot.Kivánom hogy csak jó döntéseket hozz.

#6704 bakri001 hozzászólása: 2011.07.03. 07:04

Kedves Nikole92!

Szerintem,nyugodj meg.Próbálj meg állást találni(pl:szoliban)?majd meglátod nem leszel annyit otthon,próbáld elvonatkoztatni magad az otthoni konfliktusoktól.Vagy egy jó barátnővel,többen,albérletbe menni.Vagy Próbálj Anyukáddal beszélni,valahogy rájönni,h miért viselkedik így.Ne izgulj,az én muterom se piskóta:).Érdekes,hogy a tesóm,és köztem is 10év van,de ő fiú.Van olyan tanfolyam is,ahol hőillesztéses technikával hajat hosszabbítanak,ebből is lehetne pénzed.Jó, tudom a tanfolyam árát is ki kell fizetni,de hátha tudnak segíteni a szüleid:)

Bírlak,én is ilyen voltam:)

Remélem tudtam segíteni:)

Üdv.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close