Nem vagyok egyedül a depresszióban

Téma címkék:
2011.07.15. 12:47

Mostmár  végképp nem birom a gyürödést egy fél év után visszatértem hosszú hezitálás után a ( dili ) dokihoz mert,eldöntöttem elég volt a szenvedésből .Természetesen jól leszúrt és kioktatott hogy ne szorakozzak vele és ne vegyem el mástól a lehetőséget a gyógyulásra. Azonnal ott akartam hagyni ,de látta rajtam, hogy kivagyok borulva a sirástól alig tudtam beszélni ,de elmondtam hogy az utolsó találkozásunk óta egyre nehezebbek  a napjaim és segitségért jöttam. Felirt a szanax helyett egy rudotel nevezetű nyugtatót és egy sertralin film tablettát .ma kellett volna elkezdenem,de amint megettem kb. 2h múlva minden távozott a gyomromból.Telefon a dokinak most akkor mi a teendő? semmi mert ő szerinte nem a gyógyszertől van ez az egész hanem a tudatomtól.Programozzam át az agyamat és akkor minden rendben lessz.

O.K.,  de azt hogy kell?erre adjon választ valaki.Jártam én pszichoterapeutához,nem akarom mondani az összeget,hogy mennyiért alkalmanként,de a 15-beszélgetés után sem volt semmi eredménye.mindig csak azt magyarázta hogy nekem is akarnom kell kimászni a gödörből.Természetesen ha nem akartam volna nem megyek hozzá.Fél órát halgatta a problémámat aztán lefektetett és lazitsak közben képzeljem el hogy kint vagyok a természetben és mondjam el, hogy mit érzek vagy a tengerparton sétálok és nézem a hullámokat.Sajnos nem éreztem semmit és csak az járt az eszembe, hogy mit keresek itt mikor egy tapotat sem léptünk előre a problémámmal.Talán az megoldja a betegségemet,ha elképzelem magam egy mező közepén körülőttem mindenféle virág.Közben azon agyalok vajon mikor oldodik a gyomromban a szoritás.Egy órás szeánsz után ő elégedetten eltette a tisztelettdijját és várom a jövöhéten szavakkal elbocsájtott.Szorongással  nagyon rossz közérzettel távoztam!!!  Nagyon szerettem volna szabadulni ebböl a pokoli helyzetböl és egy hét múlva újból vártam a csodát …

Minden feladatot megcsináltam amit otthon kellett gyakorolni (légzés,relax,izommegfeszités,stb,)A tudatommal ingát megmozgatni előre,körbe

Szóval mind azok a dolgok müködtek csak salyát magamat nem tudtam szugerálni.Nekem ébredés után vannak gondjaim az ebéd utánni időt még valahogy elviselem,de a gyomor szoritás akkor sem múlik Reggel  kinyitom a szemem és beindul az agyam ma mit kell csinálnom,de minek?Lassan érzem az alattomos gyenge felkuszó szoritást a gyomor tályon aztán a remegést és a méla undort magamtól hogy nem tudok szabadulni ezektől az érzésektől.Már megint nem tudtam magam kipihenni megint be kell venni a vérnyomás csökkentöt megint föznöm kell valami kaját mert a társam igényli.Lehet ha egyedül lennék nem is föznék mert igazság szerint nem is nagyon eszem mert nincs étvágyam sem.Szóval teljesen romokban vagyok mert nem tudom hogy mi lenne a helyes? Elkezdeni  a bogyókat és talán évekig szedni vagy bizni magamban és egyedül megküzdeni ezzel a problémával .Elmentem   egy kinezológushoz aki elmondta nagyon sok csomagot cipelek de már az eröm ugy érzem véges.S.O.S.

#6802 Pipi hozzászólása: 2011.09.05. 13:07

Szia. Én is szívesen segítek,és levelezek veled,sok tanácsot tudokadni,volt már velemminden,feküdtem pszihiátrián,diagnosztizállt mániás depressziós vagyok,pánik és stressz beteg,plusz hipohonder……nagyon kemény…..melette írtózom és félek a gyógyszerektől,szóval nem egyszerű dolgokon megyek keresztül….de élek! :D Én is szivesen levelezek veled. nyunyogo@hotmail.com szép napot :)

 

#6801 Gabo hozzászólása: 2011.07.18. 06:05

Szia Fandows!

Igen, nekünk is akarni kell mondják, de hogy hogyan ezt még nekem sem tudta megmondani senki. Nekem még a relaxáció sem sikerül. “Jártam” már én is tengerparton, virágos réten, közben halk zene, de én csak a külső zajokra tudtam figyelni. Igen, nagyon akarom én is, hogy jobb legyen, de úgy látszik nagyon kevés vagyok hozzá. Nekem sajnos muszáj szednem a gyógyszereimet. Ha gondolod szívesen levelezek veled privátban.

#6800 Fandows hozzászólása: 2011.07.18. 06:04

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close