A depresszió ellen

Téma címkék:
2011.07.19. 10:41

Sziasztok


Mindenki csalódik életében legalább egyszer a szerelemben, de vannak olyan „szerencsétlenek” akiknek többször is sikerül! Sokan vagyunk úgy ilyenkor, hogy jaj nincs értelme élni és minden rossz. Ez érthető elveszteni azt akármilyen módon is, akit nagyon szeretünk, élvezzük a társaságát és minden jó vele. De azért azon nem igen merengünk el, hogy ez kettőnkön múlott, két ember kellett hozzá és lehet, hogy nem kéne mindig önmarcangolásba kezdenünk ezért. Ha már összehozott a sors, akkor abban van valami, de nem mindenképp szerelem és házasság majd gyerek kell, legyen. Egy nőnek vagy akár egy férfinek is tudni kell felállni és erőt venni magán, hogy új utakon járjon. Lehet, hogy velem van a baj hogy eddig mindig kedves, megértő és figyelmes akartam lenni és ezért én csupán csak őszinteséget vártam. De sajnos változni kell, mert úgy látom, aki ennyire nyitott tud lenni, mint én az mindig a rosszat kapja. És még kérdik, miért vesz fel páncélt szerelmek után az ember? Talán azért mert elkeseredett. De ez nem jelenti azt hogy nem lehetünk önmagunk és béka feneke alá kell leírnunk magunk hiszen attól még élet az élet! Ez a lényege tele van tanulsággal. Mindenkinek nehéz mert az! De muszáj fel kelni a porból, mert a dagonyázástól nem jutunk előrébb. Mellesleg a pozitív gondolkodás csak azért jó hogy elfedjük a valóságot és azt mutassuk, mi mekkora jók vagyunk, hogy nem adjuk fel. Egyesek ezért bolondnak tartanak, de én kérek elnézést, hogy nem vágom fel az ereimet, csak azért mert valami nem úgy csináltam, ahogy kellett volna. Hiszen egy kapcsolathoz két ember kell. Ha megcsalnak annak is meg van az oka és lehet rajta töprengeni mindaddig, amíg nem visszük túlzásba. Meg kell állni ott, hogy vajon mi mit ronthattunk el? Csak hogy legközelebb ennek a veszélye ne álljon fent. De ennyi!!! Úgy nem lehet élni, hogy egymáshoz, hasonlítgatjuk az embereket és elszalasztunk jó lehetőségeket!

Azért írtam ezt hogy egy két embernek hátha tudok ezzel segíteni mert mostanság mindenhol csak a depressziós emberek jönnek velem szembe és mindenkin látom azt a komoly elkeseredettséget és mind azért mert a szerelem nem talál rájuk vagy ha igen is Ámor csak őket célozta be a kis nyíljával és nem a párjukat. Ezért hagyják, hogy lecsússzanak a gödörbe!

Mindenkinek szebb napokat!

#26176 joanna51 hozzászólása: 2018.02.14. 12:44

Azt hiszem, én mondhatom vén boszorka létemre, hogy igazán csak egyszer tudsz ÚGY IGAZÁN VALÓBAN szerelmes lenni, és így aztán CSAK egyszer tudsz csalódni az életben .ill a párodban.
És még hozzáteszem sajnos depressziós sok minden mástól is lehetsz, mivel ez egy komoly betegség sőt örökletes tényezői is vannak. Néha ok sem kell hozzá,

#6812 nicole92 hozzászólása: 2011.07.20. 05:21

Igen ez így igaz. Ne is legyél az!!! :)

#6811 bakri001 hozzászólása: 2011.07.19. 12:47

Sziasztok! Kedves Nicole!

Ezzel maximálisan egyetértek,DE ne felejtsük el,hogy azok az emberek akik csalódtak szembesűlnek azzal,h “egyedül maradtak”,nem érnek semmit,fáj a szivük:(.Szerintem sem szabad alárendeltnek válni a kapcsiban.mert az már régen rossz.De lehet,h baromság amit írtam,mert én nem engedem meg magamnak,hogy alárendelt legyek,már nem!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close