Nincs megoldás…

2011.08.04. 20:24

Sziasztok!

Megnint nagyon intenzíven előjött a betegség,a  rosszulét. Elég sok minden összejött mostanában. Sokat dolgozom, a munka elég stresszes ; a sok munka miatt alig találkozom az élettársammal. Szabadidőm nem sok van. Megint vissza kell rázódnom a nyugtatóra. Egyszerűen nem megy nélküle. Jó ideig ment de most megint nem működik a dolog. Eléggé ki is vagyok erülve, nagyon nehezen alszom el és amit alszom azt is rettenetesen nyugtalanul, sokszor leizzadva ébredek. Közbem persze meg egyéstz nap kómás vagyok. Ehhez hozzáadódik még hogy 2 műszakban dolgozom. Egyfolytában keresgélek más munkahely után, a mostanit utálom, de nem találok semmit. Nagyon elkeserítő és csak mégjobban rányomja a bélyegét erre az egész betegségre..

#6962 atlantiszi hozzászólása: 2011.08.08. 11:31

Kedves Kisprucsok!

A túljutásban feltétlen lehet segíteni és egyensúlybe kerülve könnyebben szerezhet másik munkát,mint stressz alatt

 

Ha valóban érdekli a meoldás keressen a laszlo.thot@freemail.hu-n

Szép napot kívánva:T.L.

 

#6961 Kisprucsok hozzászólása: 2011.08.08. 08:48

Kedves Tóth László (atlantiszi)!

Az az igazság hogy olyan dolgok történtek az életemben, amiket visszafordítani nem lehet, túljutni viszont nem sikerül rajtuk. A másik dolog az, hogy ez a munkahely és munkakör még egy “nem beteg” embernek is húzós. Szóval nem tudom miben lehetne segíteni és hogyan!

 

#6960 atlantiszi hozzászólása: 2011.08.08. 08:35

Kedves Kisprucsok!

Abban feltétlenül tudnék segíteni Neked, hogy jobban érezd magadat, ne legyen alvászavarod és betegséged megszünjék.Így jelenlegi mukahelyedet is könnyebben viselnéd!Akár garanciával is.

Tóth László

met.pszichoterapeuta -speciális tanácsadó(lelki segítő)

 

#6959 Kisprucsok hozzászólása: 2011.08.07. 13:57

Szia Barbarella69!

Örülök, hogy írtál, viszont azt meg angyon sajnálom hogy egy ilyen oldalon futottunk össze. Én is nehezen teljesítema teendőimet na meg ott a munkám is ami nagyon stresszes. Úgyhogy nem egyszerű.

Az alvásprbléma nálam egyre rosszabb, nem tudom mi lesz..még igencsak pár hét mire megyek a dokihoz.

Mielőbbi gyógyulász kívánok! Aztám írj ha gondolod!

#6958 Barbarella69 hozzászólása: 2011.08.07. 12:09

Szia Kisprucsok!

Csak annyit szeretnék írni Neked, hogy te nagyon hasonlítasz rám. Mindent megértek, amiket írsz, mert én is pontosan ilyen vagyok. Passzív vagyok, már felkelni is alig bírok. Aki nincs benne, az nem érti ezt meg. Néha olyan álomszerűnek tűnik minden, mintha ez nem is velem történne… Neked is van ilyen érzésed? Na és persze az alvásproblémák!!!!

#6957 Kisprucsok hozzászólása: 2011.08.06. 03:23

Szia Gabó!

Azt hiszem én írtam Neked utoljára! legalábbis úgy emlékszem most Te vagy a soros! Demajd mindjárt meg is nézem!

#6956 Kisprucsok hozzászólása: 2011.08.06. 03:22

Kedves Riki10!

Köszönöm szépen hogy írtál, és a bátorító szavakat is! Nem is tudom mit írjak..
Igen tényleg nehéz az egész. Az viszont jó hogy van társam, de lehet el fogom veszíteni, mert sok a veszekedés. pedig tudom, hogy meg kellene becsülnöm.
Az a baj, hogy nagyon ritkán találkozunk, mind  a kettőnknek nagyon hülye a munkaidőbeosztása, és egy hónapban 2 héten keresztül alig látjuk egymást. Én magányos vagyok és nagyon egyedül érzem magam. Ő nem mond semmit arról, hogy hogyan viseli ezt a dolgot.
Mióta visszaköltöztünk a párom szülői házába, ill lakásába, azóta nincs együtt főzés meg semmi. Azelőtt amíg albérletben volt addig jó volt, mert nagyon sokszor volt ilyen. Elhülyéskedtünk meg minden.
Ugye nem vagyok orvos, meg szakember se, de ez a munka rettenetes utálom csinálni. Egyfolytában nézegetem az állásokat de nem találok semmit. Tavaly májusban jöttem a céghez, de úgy hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, aztán biztos lezs más meló. Ahhoz képest még mindig itt vagyok. Jó, tudom, ennek is örülni kell, a mai világban nem lehet válogatni. Csak az a gáz hogy széthajtja magát az ember, és kap érte kevesebb mint 80 ezer FT-t.
Igen, nekem nagy csoda lenne ez amit írtál. Tudom sok függ a hozzáállástól, és nem így kellene hozzáálnia  dolgokhoz, de valahogy úgy érzem nem megy, nincs visszaút. Állandóan kerülget a sírógörcs, meg nagyon nehéz minden….

 

 

#6955 Riki10 hozzászólása: 2011.08.05. 13:55

Kedves Kisprücsök!

Kívánom neked,hogy legyél jobban!

Most biztosan minden nagyon nehéznek tűnik,de azért mégis szerencsés vagy,mert van társad.A mai világban aki egyedül van nagyon nehezen talál magának társat.Neked nem kell a párod keresésére energiát fektetned.Abban a kis szabadidődben amikor a kedveseddel lehetsz éld meg intenzíven az eltöltött időt, örülj neki és csináljatok élményekben gazdag programokat-sétáljatok sokat,egy jó beszélgetés többet ér minden nyugtatónál,az eggyütt töltött intim percek felpezsdítik a boldogsáhormonokat-ha lehetőség van rá utazzatok el.A környezetváltozás is csodákra képes,de ha éppen nincs kedved kimozdulni legyetek otthon pihengessetek közösen,vagy fözzetek valami finomat és adjátok meg a módját a közös étkezésnek,ihattok hozzá egy jó kis bort.ami szintén jót tesz a közérzetnek.Sok mindent ki lehet próbálni.A lényeg,hogy minél szinesebbek legyenek az eggyüttléteitek,hisz kevés az időtök egymásra,ezért ez nagyon fontos.

Meglátod,majd beindul a boldogság az életedben és a világot is egyre szebbnek fogod látni.Egyre jobb gondolataid és ötleteid lesznek.Így még azt is meglátod,hogyan változztass a munkádban!Az nem megy csodaszámba,ha egy kiegyensúlyozottabb ember sokkal jobban elö tudja hozni a benne szunnyadó képességeit.Így a munka terén is nőnek az esélyeid,mert az nem kérdéses,hogy a jó munkaerőre nagyobb a kereslet.Még az is megfordulhat a fejedbe,hogy tanulj,hogy jobban kibontakoztathassad a tehetségedet,illetve a lehetőségeidet.Szóval sorolhatnám még hosszasan a változásokat….. Mindezek következtében akár,lehet több szabadidőd,így nagyobb lesz a szabadságod,még többet lehetsz a választottaddal.Megszünnek az alvásproblémák,a nyugtatókra nem lesz szükséged,e helyett költhetsz másra-elmehettek fagyizni,vagy kávézni…

Mit szólsz ehhez?Olyan nagy csoda ez,megtörténhetetlen?Igaz,hogy nem,csak egy apró változtatással kezdtem és mégis milyen csoda kerekedhetne belőle.Kívánj magadnak csodát,s meglátod csoda történik veled!

#6954 Gabo hozzászólása: 2011.08.05. 09:59

Szia Kisprücsök!

Sajnálom, hogy romlott az állapotod. Régen írtál, kérlek írjál: ifjuildi@indamail.hu

Gabó

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close