Lelki Bánat, kifele a pánikbetegségből

2011.08.29. 20:33

Kedves Sorstársaim!

2010 ben írtam magamról elösször azóta történt az életemben egy smás.Igaz írni nem írtam de olvastam történeteket.Idén Január.31 én meg műtöttek epekővel hála Istennek sikeres volt azt februárban ki mondták a válást meg romlott a házasságom már 2 éve.Így mivel egyedűl maradtam 2 gyermekkel lépnem kellet nagy küzdelem árán be tudtam velük költözni Városban.Most Szeptemberben lesz egy éve,hogy ismét Városban élünk sokat dolgozom szerencsére van munka és lett egy szúper párkapcsolatom is.Sajnos a párom isküzd a pánik betegséggel de amióta együtt vagyunk kezdünk ki menni a gödörből.Szeretnénk közös babát igaz,hogy nekem már van 2 ő a házasságombol szüledtek.Szülhet egy pánik beteg?De azért nem fenékig tejfel minden idáig sem voltam nagyon sovány de most ugymond 6 hónap alatt fel szedtem 20 kg lelkileg nagyon meg törtem igaz párom nem szól de rengeteg lett a súlyom így babát sem szeretnék beválalni mig le nem fogyok.Kitől kérjek segitséget ez ügyben?Mert rengeteget sírok hisz alig eszem tartom a diétát amióta tudom,hogy epekövem volt és mellete minden nap 45 percet tréningezem és nem lefogytam hanem jól meg híztam erre a nagy súlyra:-(Fiatal vagyok de ez nagyon tönkre tesz és sokkol valaki ha tud segitsen hova forduljak.Köszönöm és mindenkinek mi elöbbi jobbulást kívánok

#7178 Myra2 hozzászólása: 2011.08.30. 20:08

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ holnap megyek laborba pajzsmirigy vizsgálatot kérb az orvos ő új ázi orvosom remélem meg lesz az oka ennek is.Nagyon szeretnélk minnél több boldog embert olvasni itt és kivánom mindenkinek sikerüljön teljessen meg gyogyulni.

Üdv Myra2

#7177 Dream-1 hozzászólása: 2011.08.30. 08:57

Szia Myra2!

Mindenképpen ki kell vizsgálni a súlytöbblet okát, pajzsmirígy vizsgálat mindenképpen javasolt, csodálkozom, h ezt a házi orvosod nem csináltatta meg eddig..vérvétel és labor vizsgálat is szülséges legalább egy ún. “kis protokol”, ha ott normális a vércukor (vc) értéke, akkor ezzel nem kell foglalkoznod..fogyni sok féleképpen lehet.. Dream-1

#7176 kig121 hozzászólása: 2011.08.30. 06:24

Szia Myra,

Örülök, hogy ennyi jó hírrel jöttél :) Én arra bíztatlak hogy menj el és végeztess vizsgálatokat. Sima vérvétel és egy inzulin rezisztencia vizsgálat szerintem jó lenne, meg esetleg pazsmirigy működést vizsgáló.

Egyébként azt hallottam hogy nem jó diétázni, mert amikor a szervezet kaját kap, akkor azt elraktározza zsírként, mondván, hogy nem jut elég táplálékhoz és így a azt a keveset is inkább elraktározza.

Fogyni pedig úgy a legkönyebb, hogy kevesebbet de többször eszel. Napi  5-6 étkezés ajnálott. Reggeli, tízórai, ebéd , uzsonna, vacsora.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close