Mesedélután egy pánikbeteg életéből

Téma címkék:
2011.09.06. 16:10

Sziasztok. Hoztam egy szép kis sztorit..

A barátommal az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatunk. 4 napos nyaralás utolsó napján bulizni mentünk. Én a fürdőszobában sminkeltem, az egyik haverja pedig mellettem állt és beszélgettünk. Elment a fürdőszoba előtt, és meglátta hogy bent beszélgetünk. Ekkor valami vélhetetlen féltékenység tört rá, később úton a buliba odamentem hozzá hogy megkérdezzem mibaja. A 12 fős társaság előtt ordított velem az utcán hogy ‘te büdös retkes k*rva, menjél f*szt szopni’ .. (gondolt ezzel a haverjára, amiért beszélgettem vele) Később a buliban elmentem wc-re, mikor végeztem nem volt kedvem visszamenni a tömegbe, ezért a wc előtt cigiztem. Nekemrontott hogy hol voltam mert hogy mindenhol engem keresett, és azt üvöltötte mindenki előtt, hogy egy ringyó vagyok és hogy elmentem b*szni.. mikor ott akartam hagyni utánam nyúlt és olyan erővel húzott vissza a trikómnál fogva, hogy azt szétszaggatta rajtam.. egyfolytában lökdösött – elég erősen -, majd mikor újra el akartam menni a hajamnál fogva rántott vissza aztán ugyanazzal a lendülettem előre is lökött.. Rendszeresen megaláz, és a földbe tipor, úgyérzem semmi önbecsülésem nincs, és senkinek érzem magam. Kezdek rájönni hogy a pánikrohamok többsége a neki megfelelni akarás miatt volt/van, mégha eddig nem is volt ennyire agresszív velem. Folyton ahoz tartottam magam (lassan 2 éve) hogy ‘csak nehogy valami olyat tegyek ami neki szúrhatja a szemét. Neki egy baráti ‘jó nyaralást’ sms is szúrja a szemét..

Nem ez volt az első alkalom hogy bántott, és hogy elhord mindennek, holott erre semmi oka.

Sokakban felmerül a kérdés hogy miért vagyok vele!? Magam sem tudom. Talán félek az egyedülléttől, sőt biztos. A megszokás.. Nameg szeretem is őt, kötődök is hozzá. De úgy érzem lassan betelik a pohár, és kezd elegem lenni.

Lehet hogy megpróbálhatnék beszélni vele, lehet hogy használna is, de az érzés megmaradna, mégpedig az hogy félek tőle. Minden értelemben félek tőle. Felemeli a kezét, én pedig már húzom is el magam. Félek attól is hogy mentálisan tönkretesz.

Szerintetek azonnal kikéne adnom az útját, vagy próbáljak beszélni vele, és adjak még egy esélyt a dolognak?

 

#7210 Stassy hozzászólása: 2011.10.18. 17:55

Szia!

Szedd össze magad és zavard el a francba,te ettől többet érdemelsz!

Egy ilyen alak miatt vagyok én is lassan 4 éve pánikbeteg.Hasonló szituációkba kerültem,minden az én vállamat nyomta,de a pánikbetegség ellenére összeszedtem magam és kiadtam az útját.Persze utána megkaptam hogy a betegséget is csak szimuláltam meg a hasonló vádaskodások,de nem foglalkoztam vele.Féltem a magánytól,de ezt az állapotot nem tűrhettem tovább!6 évet voltunk együtt és menyasszony voltam!Szakitásunk után 1hónappal a sors elém sodorta a mostani párom,aki mindenben mellettem áll és támogat.Mostmár 2ésfél éve.Sokat segit ha pánikolok,de azzal is tisztában vagyok hogy ezt nekem kell megoldanom.A múltam rányomta a pecsétet rendesen a jövőre.Sajnos azóta is gyógyszereket szedek,amikor csökkenteném,mert jól érzem magam,tuti újra előjön és kezdődik minden előről!Talán egyszer sikerül letennem a gyógyszereket!

Remélem a történetem elég tanulságos volt és elgondolkodsz a dolgaidon!!!

Ne félj a jövőtől,ennél csak jobb lehet!!!

Sok szerencsét!!!

#7209 rosemary hozzászólása: 2011.09.10. 10:12

Szia! Seperd ki az életedből, amíg nem késő! Az enyémből 12 évet vitt el egy ilyen alak, most már tudom: nem érte meg ennyit várnom! A poklok poklát éltem meg mellette. Azóta tudom, hogy nem cseléd és nem kapcarongy vagyok, nem használati tárgy és nem is báb, hanem: NŐ!!!

#7208 erzsike hozzászólása: 2011.09.08. 08:47

Szia!Szerintem add ki az utját azonnal!!!!!Felesége vagy?A pánik legborzasztóbb tünete a félelem,és te legalább 5x leirtad,hogy félek.Ez egy gyáva alak ,nőt verni a legegyszerübb dolog egy férfi életébe.Szerintem!Nem is szereted annyira csak félsz tőle.Az erő legyen veled!Betti

#7207 bakri001 hozzászólása: 2011.09.07. 11:45

Kedves 6_15_am!

Szerintem hagyd a fenébe,mert ez már nagyon durva!Az ilyen embereknek ez teljesen természetes,mert sajna otthonról hozták:(Kérlek ne adj neki még egy utolsó esélyt semTKutyából nem lesz szalonna:(

Szia:bakri001

#7206 kig121 hozzászólása: 2011.09.07. 08:20

Valószínűleg szakítani se mersz vele, mert félsz a következményektől. Pedig az lenne a legjobb ha ott hagynád és többet nem is hallanál róla. Az idő előre haladtával egyre agresszívabb és dúrvább lesz. Ki tudja meddig megy el? A baráti társasága se lehet egészen 100-as ha hagyták hogy így beszéljen Veled. Ha a szívedre hallgatsz ott hagyod, ha az eszedre akkor is :)

#7205 Raul hozzászólása: 2011.09.07. 07:30

Szia!

Az a helyzet, hogy közvetlen környezetemben sok ilyen helyzetet látok. A fiú pokróc, a nő hagyja… Nézd, szerintem egy nő minden helyzetben legyen nő. Vagyis, ha ilyenek történnek veled, ne hagyd. Egy olyan emberre pazarolsz időt aki nem érdemli meg, nem becsül meg. Tudom mit beszélek, voltam én is betegesen féltékeny bár eddig sosem mennék el, mint a te párod. A lényeg, minnél tovább húzod annál rosszabb lesz. Bármit tehetsz sosem fogsz neki megfelelni, mert az ilyen embernek semmi és senki nem elég jó. Gondolom az egója is igen magas. Neked sokkal érzelem dúsabb légkörre lenne szükséged, amit egy sivár kapcsolatban sose kapsz meg. Én 27 éves férfi vagyok, szóval a másik oldalról látom a dolgokat. A döntés a tiéd, mi itt csak tanáccsal, élettapasztalattal szolgálhatunk.

#7204 Erzsimama hozzászólása: 2011.09.06. 20:03

6_15_am

Olvastam az irásodat,nagyon felháboritott.Ez a fiu téged egyáltalán nem tisztel.

Én a helyedben összeszedném magamat és nagyon finoman megkérném,hogy szakitsunkl.Ha szeret,akkor meg tud változni, és viselkedni is megtanulna.A lényeg,hogy te nagyon szépen beszélj és legyél nagyon udvarias.Szépen beszélj és ne kiabálj vagy ilyesmi.Tudod ettöl meglepödne és zavart lenne.,nem tudná mi történt veled..És szégyelné magát legbelül,hogy milyen ocsmányul viselkedik.Persze ezt nem ismerné be.

Próbáld ki ,ha bejön jól jársz,ha nem akkor is jol jársz,mert nem bánt tovább.Külömlben is nincsenek véletlenek.,ha szétválltok ez volt a sorsod és azt nem kerülhetjük el.

 Te egy okos lány vagy és vagy olyan büszke magadra,hogy nem engeded meg ennek a fiunak ezt a viselkedést.Értékes vagy te is ,ne engedd!!!!!!!!!!!!

Sok szerencsét !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close