A csodákra várni kell!?

Téma címkék:
2011.10.12. 17:31

45 évesen kezdett remegni a jobb kezem, majd fél év elteltével egyensúlyzavar lépett fel, amit nagyon hamar követett a jobb oldalam lelassulása. Azonnal neurológushoz fordultam, aki rögtön megállapította a Parkinsont. A legkisebb adag Mirapexinnel kezdtem, hozzá ráadásként még Azilectet kaptam. Az idő elteltével a Mirapexin adag folyamatosan emelkedett. Közben a hivatásos jogosítványomat elvették, nehéz fizikai munkát nem végezhetek, most Rehab-járadékos vagyok. Kialakult egy másik fajta életmód, a család ebben  nagy segítséget nyújt. Eleinte a 2 felnőtt fiam nehezen fogadta el a kialakult helyzetet, a kisebbik fiam még most sem tudja ezt elfogadni. A lányom 12 évesen még nem tudja ezt az állapotot igazán felfogni. Mivel én nehéz fizikai munkát végeztem a betegségem előtt, a gyógyszerek hatása javított az állapotomon, így azt gondoltam, hogy tovább dolgozhatom ebben a munkában. Sajnos a költöztetés további folytatása újra lerontotta az állapotomat. Vigyázzatok a nehéz fizikai munkával! Most személygépkocsit még vezethetek, de sokszor az is fáraszt. Pillanatok alatt el tudok aludni, bárhol, bármilyen pózban. Ez év márciusában jelent meg a Neupro tapasz. Április óta pakolgatom magamra, már a 6 mg-nál tartok.Általában nap végére elfáradok, néha már délutánra kimerülök, mint egy rossz elem, de egy kis alvás sokat tud javítani az állapotomon. Négy órában még dolgozom, néha eljárok focizni, illetve az egyensúly megtartása érdekében néha kerékpározom. Várom az orvostudomány fejlődését gyógyulásom, vagy állapotom szinten tartása érdekében.

Attila

#7361 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:23

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#7360 Antal64 hozzászólása: 2011.10.26. 13:10

Szia

 

 

Szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy információt.

Rákbetegségek,AIDS,léguti betegségek, Allergia,asztma,Chron’s betegség,infarktus megelőzése,Bármilyen betegség megelőzése kezelése.

 

 

Nagyon érdekes dologra bukkantam azt gondolom, erről mindenkinek tudnia kell, igazából most került be ez a hír teljesen véletlenül Európába!

Van egy kutatási eredmény, ami mától Magyarországon is hozzáférhető.

 

Te tudtad ezt?

Felfedezték az immunrendszer fő alkotóelemét, mostantól illetve 1994-óta orvosi TÉNY az emberi szervezetben a fő antioxidáns a Gluthation amino-sav, ami gluthaminsavból, ciszteinből, és glicinből álló tripeptid. És nem  szőlővel vagy más antioxidáns növelőkkel kell magunkhoz venni!

Ezt a kutatási eredményt 2008-ban Orvosi Nobel díjjal Jutalmazták! A kutatások nagyon eredményesek. Szinte minden betegség megoldása az egészséges immunrendszer!

Él egy Barátom Angliában, eljutatott hozzám egy könyvet, szívesen elküldöm neked, ha kéred, és ha látsz benne megoldási lehetőséget úgyis megkeresel. Nem igaz?

Ez ingyen van, nincs semmi kötelezettség!

Név, elérhetőség: és elküldöm privát neked a könyvet ingyen,emailben.

Elérhetőségem:

e-mail:webmailantal@gmail.com

skype:antal642

Viszlát

#7359 karoly64 hozzászólása: 2011.10.13. 20:45

Szia!

Nagyon tetszik a hozzáállásod, én is hasonlóan gondolkodom. A történetekből ítélve Te is megpróbáltál felülkerekedni rajta. Nekem még túlmozgásaim nincsenek.   Szerintem nagyon jó a neurológusom. Nekem nem túl erős a remegésem, inkább a mozgásom van nagyon lelassulva.  Neked a túlmozgások mikor kezdődtek?  A műtéted is ezzel volt összefüggésben?  Az orvosom  a Levopoda adásával még várni akar, pont a mellékhatások miatt. Szerinte a Levopoda kezdetétől durván 4-5 év a viszonylag jó időszak, majd a tünetek drasztikussá válnak.Orvosi körökben állítólag  Nászútnak hívják. A betegségem elején volt MRI vizsgálatom, EKG, és nyaki ultrahang.Egyébb vizsgálatról tudsz-e?  Örülök, hogy végre tudok olyan emberekkel beszélgetni, akikkel tapasztalatot cserélhetek. Főként, ha hasonlóan pozitív a hozzáállása, mint Neked. Az idő remélhetőleg Nekünk dolgozik. Üdv: Attila

#7358 freyattila hozzászólása: 2011.10.13. 08:29

szia Druszám!

Engem is Attilának hívnak és 2000 – ben 39 évesen derült ki, h PK beteg vagyok. rossz érzésvolt, de túléltem sőt életerőt adott nekem.és azóta is ad, hogy jobban legyek állandóan. A kisérő betegségünk a depresszió nálam valami genetikai okból, de hiányzik belőlem. Nem is hiányzik. Remélem, legalábbis az írásodból ítélve neked sincs..

Az a helyzet,h engem megműtöttek ami nagyon jól sikerült. Azóta tünetmentes vagyok és jól érzem magam..Ezt neked is és az összes betegtársunknak ajánlom.. Nem olyan nagy valami mint azt első hallásra gondolnád…Ha érdekel a téma jelezz vissza és írok róla bővebben. Várom a leveled..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close