Vajon segithet a tapasz?

Téma címkék:
2011.10.13. 09:22

Szervusztok! A gyógyszerelésem beállitása egy hosszabb és nem problémamentes folyamat volt. Kerestük a hiresebbnél hiresebb orvosokat ők a viszgálatot követően felirták a gyógyszereket és én beszedtem azokat. A mirapexint követően egyből levodopa tartalmu gyógyszert kaptam, amitől mindig rossz volt a közérzetem és az a sok mellékhatás… Most van egy remek orvosom, mert ő beszabályozta a titrálást követően.

Jelenleg agonistán vagyok tartva, kiegészitve azilectel, sermionnal és motiliummal. Az utóbbi jellemzően tükrözi a gyomor és bélmüködésemet. Akár milyen sikeres volt a gyógyszereim beállitása,mert tagadhatatlan az a mai napig, de a sok gyógyszert már nem nagyon birja a gyomor és bél rendszerem! Mi erre az orvostudomány válasza van megoldás?

Tudomásom szerint az agonista tipusu parkinson kezelés, gondozás szájon át szedett gyógyszerelése kiváltható hasonló vagy azonos hatékonyságu tapaszra. Kérem,ha van a tapaszról valakinek tartós tapasztalata irja meg email cimemre vik77@t-online.hu köszönöm!

Üdvözlettel:Yurij

#7369 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:23

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

katica0517
#7368 katica0517 hozzászólása: 2011.10.15. 07:45

Sziasztok! Én 13 éve vagyok beteg, colitis ulceróza, és bipoláris depresszió a diagnózis. Most váltottam ovost és ő pedig még hozzá tette hogy parkinson kór tünetei jelentkeznek nálam. Félek!!! két hónapja mentem újra férjhez, és a párom nem érti meg a betegségem! Nagyon rossz így nekem, nem tudom mit tehetnék? Akineton gyógyszert kaptam, igaz hogy nem régen, de úgy látom nem használ! Segítsetek!!! Átvészelni ezt az állapotott! Várom válaszaitokat! Katica

#7367 maja1 hozzászólása: 2011.10.14. 06:13

Kedves Yurij!

Van ilyen tapasz Neupro a neve és rotigotin (agonista) tartalmú 2-4-8 mg. formában.

Én is használom, de csak kiegészítésképpen a többi gyógyszer mellé. Nyáron problémás az izzadás miatt de ilyenkor jó, viszont elég drága. A gyomor és bélrenyheség nem a gyógyszerek közvetlen, bélben kifejtett hatására jön létre, hanem a felszívódás utáni általános hatásnak illetve a betegségnek magának tulajdonítható, ezért nem biztos, hogy az javulni fog.

Üdv!

maja1

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close