Parkinson kór

2011.10.24. 10:20

Látjátok megint itt vagyok, mert mindent elfelejtek! Ami 10-20 éve történt arra emlékszem, de hogy pár órája mitörtént arra már nem. Pl. még hozzáteszem történetemhez hogy remeg kezem lábam, ami nagyon kellemetlen. Most váltottam orvost, nagyon alaposnak tünik a mostani orvosom.

Csak az a baj hogy az embert nem tájékoztatják a dolgairól. Nagyon szétszórt vagyok. Szeretnék kilábalni a betegségekből, de nem megy. Eleve colitis ulcerózás vagyok, és még hozzá jön egy csomó megválaszolatlan kérdés, most a szívemet is  vizsgálják/ 24 órás vérnyomás mérés, terheléses ekg, ultra hang. Mert nem régen elájultam de még a kórházban, és azóta keresgélnek.

Jaj ne haragudjatok hogy így így írok, de a gondolataim cikáznak mindenfelé. Még hozzájön hogy szavakat, mondatokat ismételgetek magamban ami nagyon rossz, a bal fülemnél kalapácsolnak, rossz a közérzetem, alig alszom ami borzasztó. Látjátok sokszor nem is tudom mit mondok, és mit miért teszek. Két hónapja mentem újra férjhez, de a párom nem érti a dolgaim, mondjuk én se! Most boldognak kellene lennem de nagyon félek, hogy még rosszabb lesz az állapotom!!! Magamon nem tudok segíteni, más meg szerintem nem fog!!! Ajaj, látom már össze-vissza írogattam, de azért remélem megértitek a lényeget amit leírtam! Kérlek benneteket hogy reagáljatok az írásomra, hátha valami okosságott megértek belőle! Köszönöm hogy a zavaros történetemet elolvastátok! Katica

#7507 Erzsimama hozzászólása: 2011.11.03. 03:04

Kedves katicao517

Ugy érzem te télleg nagyon zavarodott ,és szétszort vagy.Sürgösen változtatnod kell ezen,mert még rosszabb állapotba kerülsz.Elöször is probáld magad lenyugtatni.Ha te nem tudsz magadon segiteni más  sem tud,hidd el.

 

Probáld meg minden nap azonos idöben ülj le egy kényelmes fotelba és ha tudsz hallgas valamilyen  megnyugtató zenét.Elég naponta 1O perc,és egy pár nap és

észreveszed,hogy sokkal nyugodtabb vagy.Ha viszont a zene nem hat ,probálj meg

meditálni,nem gondolkozni,csak ugy ülni és magad elé bambulni.

Most az a legfontosabb ,hogy le tudj nyugodni.,mert  igy összeroppansz,

 

Szeretettel köszöntelek Erzsimama

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close