Állandó kimerültség

2011.12.15. 18:02

Sziasztok!

Az én történetem elég szomorú. Már kamaszkoromban éreztem, hogy olyan furcsa vagyok. Mindig fáradt voltam, képes voltam 12 órát átaludni hétvégén. Órákon mindig elaludtam. Gyakran elszédültem, ha felálltam. Túl jó alvó is voltam. Egyetem eléggé elkényelmesített, gyakran 14 óra alvás, de így legalább bírtam, működött a memóriám. Volt barátnőm, barátaim, minden ok, bulik, stb. Munkám első 2 évében minden ok volt, nem kellett sokat dolgozni, gondolkozni, csak vezetni, meg bütykölni, nagyon jól ment, bár mindig fáradt voltam, de a memóriám bírta azt a kevés infót, ami be kellett fogadni. Hétvégén aludtam 10 órát, majd délután még 2-3-at. Pedig hétköznap is megvolt a 7-8 óra. Sok kávé életben tartott.

2 állapotom volt: vagy álmos (9 óra alvás után). Vagy kevés alvásnál (7) nem éreztem az álmosságot helyette kimerültség nyakfájás, gyakran fejfájás. 1 hónap alatt 2x volt kb. jó napom, amikor pihent voltam és jókedvű. Pedig egy olyan helyen dolgozam, ahol mindenki jókedvű volt. A munka túl könnyű volt, nem kellett gondolkodni, nagyon szerettem csinálni, meg is jött az önbizalmam. Felmondtam egy másik ajánlatért más jellegű irodai munkáért (ez is gondolkodás hiánya), de hamar kiderült, hogy nem bírom az ilyet, stressz, 10 óra munka, kész voltam. No alvás a stressztől, remegés, izzadás. Fel kellett mondanom, mert tudtam, hogy nem bírom. Most egy 3. helyen vagyok, de pánikolok. Félek, hogy nem bírom, gyakran hajnali 2-ig kell dolgozni, nem értem a dolgokat, lassú a felfogásom, állandóan kimerült vagyok. Depressziós lettem a hülye döntésem miatt. Csak altatóval tudok aludni kb 7 órát, de kevés, ilyenkor 4-kor már hulla kimerült vagyok, alig látok, szédülök, olyan ködben van minden. Feleségem se bírja a depresszót, magamba fodultam, nem akarok sehova menni (korábban is nehezen lehett rávenni, de most…) Este Xanax+ stilnox segít csak elaludni, különben verne a szívem+ a víz.

Az akaratomat nagyon gyengének érzem ahhoz, hogy 10 órát dolgozzak. Felmondani nem tudok, meg úgyse találnék olyat, ahol nem kell ennyit, de félek, hogy nem bírom, nem felelek meg.

Érdekes anyukámnál tök hasonló a helyzet. Mindig aludt délután, 5 órát dolgozott azt is alig bírta.

Valahogy fáradt vagyok az élethez.

Most nem igazán tudok orvoshoz forulni, nincs időm a munka miatt.

Miért van az, hogy mindig fáradtnak érzem magam 15 éve. Nyom az agyam, köd van a szemem előtt. Gyakran szúr a szemem mögött, főleg jobb oldalt, és általában a jobb agyféltekém fáj. De kb.10 éve így van. Mit tehetek ez ellen. És ha hétvégén végre kialszom magam, és alszom kb. 9-10 órát, akkor pihent vagyok, de 90%-ban fáj a fejem, ami estére felerősödik.

 

#7892 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 20:00

Igen van. Azt hozzátenném, hogy én ingyen segítek.

Gral
#7891 Gral hozzászólása: 2012.04.11. 19:54

Van olyan hozzászólás itt a városzobában, ahova nem tetted még oda a reklámodat Sziren?

#7890 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:41

Kedves Bajos05!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#7889 Bajos05 hozzászólása: 2011.12.22. 21:29

Érdekes, hogy ezt írjátok, pedig le sem írtam, milyen súlyos gondolatok járnak a fejemben. Nekem fülzúgás amúgy nincs, nyaki nyomás, meg szem mögötti nyomás van. El is mentem Pszihiáterhez, felírt gyógyszert, meglátjuk mi lesz, ki kellene próbálnom, remélem nem lesz rosszabb.

Inez
#7888 Inez hozzászólása: 2011.12.22. 10:51

Kedves Bajos05!

Vizsgálták már valaha a problémádat? Csináltak esetleg hormonvizsgálatokat, CT-t? Nem tűnik úgy, hogy a sok alvás vagy a nyugtatók segítenek ezen a problémán. Tudom a meló mellett semmire nincs ideje az embernek, nagyon is ismerős, de az egészség fontosabb, az életminőséged indokolja a kivizsgálást sztem.

#7887 rozsa632 hozzászólása: 2011.12.21. 14:38

Kedves Bajos! Az én tanácsom az ,hogy minél előbb forduljon pszihiáterhez,én is szenvedtem fülzúgással amiről kiderült,hogy ideg eredetű,párosuló depresszióval,és ezen gyógyszerektől megszünt a zúgás,esetenként főleg frontoktó kicsit elöjön,Üdvözlettel:)rozsa632

#7886 dienesati hozzászólása: 2011.12.21. 11:01

én nem tudom ki hogy van vele,de szerintem attól biztos nem fog elmulni a baj…sokan azt mondják hogy ne gyógyszerezz,pedig engem az mentett meg,nem pedig a leki papolás….én azt ajánlom hogy pszihiátert keressen fel minnél hamarabb.

#7885 atlantiszi hozzászólása: 2011.12.21. 10:48

Kedves Bajos !

Van a problémájára azonnali kiút napi 15 perces gyakorlattal elfelejtheti az alvás és pánik(depresszió)problémáját:A tüneti kezelés Önnél nem segít, legfeljebb súlyosbítja tüneteit.

Tisztelettel:Tóth László lelki segítő(pszichoterapeuta speciális tanácsadó)

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

Tel:06-70-238-2089

 

Gral
#7884 Gral hozzászólása: 2011.12.21. 09:53

Ha ez 15 éve tart és a családban is van hasonló, akkor mindenképen szükség van egy alapos orvosi kivizsgálásra, hogy nincs-e valami szervi elváltozás. Nem érdemes gyógyszerekkel elnyomni a tüneteket. Ha teljeskörű kivizsgálás alapján egészségesnek nyilvánitanak, akkor sem érdemes rögtön kedély javitókkal tompitani az agyad, vannak természetgyógyászati eszközök is, de hangsúlyozom, hogy csak orvosi kivizsgálás után, és orvosi kezelés mellett. Nincs értelme tovább szenvedni és legyen időd magadra, mert más nem fogja helyetted megtenni.

#7883 dienesati hozzászólása: 2011.12.21. 07:04

Kedves bajos05.Én a helyedben nem haboznék egy percet sem,én ugyan ebben a szituban voltam(vagyok)azzonal meny a dokihoz és ir fel neked szorongásra gyógyszert,pszihiátriára meny….én nekem sokat segített előtte én is nagyon rosszul voltam,de ne várj mert magától nem fog elmúlni….

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close