Fura érzés a szívemben

Téma címkék:
2011.12.21. 19:54

Sziasztok!

Rég írtam már le a történetem, azóta nem sok minden változott. Még mindig pánikolok sajnos, vannak rosszabb tünetek, de van olyan is ami elmúlt. Elvagyok. Szeretnék már élni és nem csak túlélni. Egyébként jól vagyok, ha azt nézzük :) Most azért írok nektek, mert kíváncsi vagyok ez az érzés a szívemben egyedi-e vagy ti is éreztétek már. Nem is tudom elmagyarázni pontosan, váratlanul tör rám, van amikor teljesen nyugodt és jókedvű állapotomban is. Mintha megfordulna a helyén a szívem, morajlik vagy hogy mondjam. Mint amikor megijedsz hirtelen, vagy meglepődsz. Aki érezte már tudja miről beszélek. Régebben csak ritkán volt, most már egyre hosszabbak, egyszer nagyon rossz volt, leizzadtam, szédültem, bepánikoltam. És ahogy azt már tudjuk, újabban ettől félek, hogy mikor jön rám. Hülye pánikbetegség, már tényleg elegem van belőle! Szerintetek ez szervi baj, vagy csak az agyam generálja ezt is? Ilyenkor frontin, meg hideg víz és talán elmúlik.. Írjon, aki érti miről beszélek :) Sok sikert mindenkinek a gyógyulásban!!

#7938 panicgirl hozzászólása: 2011.12.23. 06:13

Köszi:) Tudsz nekem adni e-mailt, vagy bármit, ahol írhatunk?

#7937 timoti hozzászólása: 2011.12.22. 23:00

Remélem mi hamarabb meg gyógyulsz!!!!!Ha bármikor tanácsra lenne szükséged én itt vagyok!:)

#7936 panicgirl hozzászólása: 2011.12.22. 16:16

Köszi timoti:) Nagyon kedves vagy, hogy leírtad ezeket. Igazad van teljesen, hogy ne nyúljak a gyógyszerhez. Én sajnos minden este beveszem, mert nem tudok aludni másképp. Már így is nehezen. A pánikon én is túl tudok lépni, csak hirtelen megijedek mindig. De átmegy rajtam. Napközben riktán van gond, nekem az esték rosszak. Sajna egyedül élek jelenleg, ami csak nehezít a helyzeten. Telefonon tudok segítségként 1-2 embert hívni, akivel ha beszélgetek vagy fél órát, jobban leszek. Akkor szerinted sem szervi baj :) ez jó, mert tudom hogy elmúlaszthatom magam is. Agykontroll :) Hát majd megtanulom ezt a tünetet is kezelni. Egyszer majd csak túlleszek/ünk rajta :) Kitartást neked is!

 

#7935 timoti hozzászólása: 2011.12.22. 14:28

Szia panicgirl. Én nagyon jól tudom  miről beszélsz !!!! Én is pánikbeteg vagyok még mindíg!! Nekem is ugyan ezek a tüneteim voltam!! Még roszabbak!! Annyira rosszúl voltam hogy orvosi ügyeletet kellett hozzám hívni!!  Pszihiátriára jártam kaptam Stimulotont mellé frontint!!  Fél évig szedtem de abba hagytam nem hogy még jobban lettem volna egyre roszabbul voltam!! Le tettem a Stimulotont!!! És jobb így !!! A Frontin még van azt nem ojan könnyű elhagyni,azt csak akkor veszem be amikor érzem hogy feszűlt vagyok!!  Hála Istennek nem volt rohamom ha így nevezhetjük már  2 hónapja!!Szerintem nincs szervi bajod!!! 100%.!!!!!!!!!!!!  Pont így voltam mint te !!!!!!!  Pedig engem nem kis trauma ért ki készűltem idegileg telljesen!!!!! Nehéz volt talpra állnom és mellettem nem állt senki sem hogy segítsen!!!  Sokat gondolsz arra mikor jön rád a rosszul lét!!! Ne gondolj rá!! Járj közösségbe soha ne legyél egyedűl!!  És ez a hideg vizes frontinos dolog mikor rosszúl vagy ez nem jó ötlet!!!  Maradj a hideg víznél és késztesd az agyadat arra hogy jól vagy nincs semmi bajod!!!Tudod még nállam mi jöt be?? A zacsi mindíg legyen nállad és próbáld meg bele fújod a levegőt és beszívod!!! Ne egyből a gyógyszerhez nyúlj!!! Tudom  nehéz  és most azt gondolod magadban hogy könnyen beszélek!!!!!!!! De hidd el nekem be jött!!!!!!  Bízzál bennem!!!!!!! De ha annyira ráakarod bízni magad a Frontinra akkor csináld azt hogy napi 3X vegyél 1 szemet és nem lessz gond !!!!!!!!De semmi féleképpen ne szedj más gyógyszert mert én is pórul jártam vele!!!!!! Még mindíg Pánikbeteg vagyok és Hála az Istennek  nem a pánik uralkodik már felettem ha nem én felette!!!!!  Segítek neked adok tanácsot ha szükséged lenne rá!!!  Légy erős !!!!!!!!!!!!!!! Üdvözöl Timoti. Puszi.!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close