Átkozott pikkelysömör

Téma címkék:
2012.01.02. 05:14

Szia  minden sömör betegnek!

Már 15 éve benne vagyok ebben a betegségben és Én is sok mindennel probálkoztam,

Amit az orvos felírt egy sem segített. Egy éve már azonban megszünt. Először azt hittem valami más betegség készülődik ellenem. Nem tudom mi lehet az oka. Most még csak gondolkodom rajta azért is nem írtam idáig ne, hogy csak véletlen legyen.

Tehát nincs és így nagyon szép a világ. Na már most pedig leírom szerintem mi lehet az oka. Arra jutottam,hogy két dolog van ami befolyásolhatta. Egyik, szednem kell egy Cortef nevű gyógyszert már 5éve. Másik, hogy folyamatosan imádkoztam a gyogyulásomért minden este és reggel.

Lehet, hogy az agyban dőlnek el a dolgok?

üdv.Lilien

#8047 Agneta211 hozzászólása: 2012.01.05. 15:17

Dream-1 ! Eldöntöttem az agyammal, hogy leszokom a cigiről és leszoktam, eldöntöttem, hogy lefogyok és olvadnak a kilók stb …. sok mindenre igaz, mint már írtam. Elképzelheti mindenki, hogy 42-43 év alatt hányszor akartam és hittem benne, reggelre nem lesz rajtam PS. Ami Lilienen segített az egyértelműen a szteroid, aminek hosszútavú szedése miatt egyszer csak jelentkeznek majd a mellékhatások, A kezdet kezdetén én is szedtem, de áttértem inkább a kenőcsök, szappanok és fényterápia alkalmazására. A szteroidos kenőcsök a bőrt roncsolják, erre ios oda kell figyelni ! Egy kicsit hasonlít a PS a Herpes vírushoz, mindenkiben ott van és előjön, kiváltó ok kell hozzá. Ezt kell megtalálni !

#8046 Dream-1 hozzászólása: 2012.01.05. 05:10

Kedves Lilien és Agneta211 !

Lilien: A pikkelysömöröd (PS) egészen biztos, h alapvetően az erős szteroidos kezelés miatt lett tünetmentes, de azt továbbra sem értem, h agyműtét miatt (után) miért rendelt az orvos szteroidot, hiszen a szteroid mallékvese kéreg hormon, nincs összefüggésben a termelése az operációval, csak ha pl. tumor (daganat) miatt volt a műtét, de akkor is ennek alkalmazása megkérdőjelezhető..szerintem ki kellene vizsgálni ezt a (szerintem: félre kezelést)..A daganat miatt történt műtétet követően más gyógyszereket szoktak alkalmazni..

Agneta211: Az agyműködés az egész személyiséget, annak minden funkcióját befolyásolja, így a PS-ét is, tehát a psziche állapota hatással van pl. a PS állapotára is, ezért lehet pl. esetenként tünetmentesíteni a PS-t hipnózissal..különben a PS kezelésére személyre szabottan nagyon jó, szteroid mentes termékel állnak rendelkezésre elérhető áron (fejszesz, kénes-ecselelő fürdő oldat, kapszula, krém, amelyet nem kell még naponta sem alkalmazni, kvarc lámpa, és persze, mint mondottam, a hipnózis, ebben is az ún. “retrográd hipnózis”)..A PS-re való hajlam sokszor genetikusan “öröklődik”, de annak kiváltásában csak jelen van, de ez nem jelent i csak azt, h a kockázati tényezők fokozottabbak.. dremak@vipmail.hu

#8045 Agneta211 hozzászólása: 2012.01.04. 11:18

Kedves betegtársak :( :) sok minden az agyban dől el, de a pikkelysömőr nem az a betegség vagy tünet.  A cigiről,italról, édességről ….stb le lehet szokni, sőt le lehet fogyni … stb ha valaki eldönti és az agyát átállítja. A betegségek nem ebbe a kategóriába tartoznak, ez a véleményem. Már egyszer leírtam: kb 15 évbes korom óta vagyis 42 éve élek együtt a pikkelysömörrel. Változó a betegség intenzitása, de többé kevésbé mindig jelen van. Az eltel idő alatt amit lehetett mindent megtettem, h kiderüljön mi az ami miatt véglegesen nem múlik el. Azon vagyok, h legalább tünetmentes legyen. A lányomnak 33 évesen tavaly kezdődött. Nála sikerült visszaállítani a folyamatot, valószínű hormonális probléma idézte elő. Báttyámnak is kb 35 éves korában jelent meg, góckutatás…egy rossz fog, kb fél év után tünetmentes lett. Ahány ember, ahány tünet, annyi kiváltó ok ! Keressétek, kutassátok, ne törődjetek bele a jelenlétébe, lehet találni jó szereket amivel tünetmentesé lehet tenni.

üdvözlettel: Agneta

 

#8044 david1 hozzászólása: 2012.01.04. 05:55

Köszönöm a hozzászólást!

Tehát ettől mult volna el?

A gyogyszert agymútét után kaptam és kontrollra járok.Az orvosom nem mondott

semmit mikor kérdeztem.Így most nem tudom mi a jó.Mindenesetre mégegyszer szóvá

teszem,

üdv:lilien

#8043 Dream-1 hozzászólása: 2012.01.02. 14:16

Szia Lilien!

A gyógyszered egy erős szteroid, amit ha már folyamatzosan szedel 5 éve, akkor ideje lenne egy belgyógyász szakorvos véleményét kikérni, szerintem ideje lenne abbahagynod a szedését, vagy ha a mellékveséd hiányosan működik, akkor az adagolást újból be kellene állítani..ez a gyógyszer szedés kétélű fegyver, a pikkelysömöröd tünetmentessé válik, de viszont a szervezetedet (lehet, hogy) tönkre teszi!..

#8042 finman hozzászólása: 2012.01.02. 08:39

Kedves Lilien!

Nagyon ügyes volt, gratulálok! Igen, jól gondolja, agyban dől el minden, és önnek sikerült!  Nagyon örülök a hírnek.

Tisztelettel: Bejuganatura

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close