Életed megkeserítője (2)(pikkelysömör)

Téma címkék:
2012.01.17. 07:03

Kedves Sorstársak!

Gondoltam beszámolok róla h egy héttel előbbi időpontot könyörögtem ki és kaptam a Bpesti bőrklinlkára. A tegnapi napon voltam, amit már nagyon vártam, mivel az állapotom napról-napra rosszabb. Szenvedek a fájdalomtól- viszketéstől hetek óta.Most már az arcomra,orromra,homlokamra, a számra is ki jött ez a csúfság!

Na és itt van most a hideg is. A nagy kiterjedésű sebek miatt fázok, vacogok.Vonattal utaztam a Jászságból Budapestre, de ez az út egy kínszenvedés volt, annyira fáztam a vonaton, a peronon, mintha ruha nélkül lettem volna. Az útra vittem új nélküli  kesztyűt amit magamon hagytam,h ne lássák a sebeimet.Feceregtem annyira viszketet a hátam,de nem vakarózhattam. Fekete ruhákban járok amióta tudom, h bár mikor szét reped a seb és elkezd vérezni, igen ám ,de a fekete ruha hátránya, h meglátszik rajta a folyamatosan hulló pikkelyek…………….

Végre bejutottam a dr nőhöz, láttam h elszörnyülködött még  ő is. Elmondta, h javasolja az immunterápiát,deeeee előtte megint végig kell csinálni a góckutatást, amin már majd 1 éve átestem.Azért van rá szükség,mert ha valahol gyulladás van a szervezetben, akkor az immunterápia még jobban kihozza, még jobban megbetegít. A ddig is írt fel egy zsírosító és egy gyógyszeres kenőcsöt.

Vissza felé az úton ugyan azt átéltem amit reggel és még ezek után 4 órára mennem kellett dolgozni. A délelőtti járkálástól a 2 combom közt kisebesedett , begyulladt a pikkelyes bőr. Minden lépésnél mikor hozzám ért a nadrág azt hittem itt a vég….Nagyon rossz állapotban kerültem haza.Kb: 28 C fok volt a szobában, de én majd megfagytam, bekentem magam és a paplan alatt vacogva magzati pózban elaludtam.

Kedves Sorstársaim! Ha valaki hasonló helyzetben van vagy átesett ilyen szőrnyűségeken ,az írjon  ide vagy email címemre: regina.revesz@freemail.hu

#8272 katona hozzászólása: 2012.03.26. 19:06

szia az email címem beryt@citromail.hu

#8271 ginalolo hozzászólása: 2012.03.21. 09:14

 

Kedves Katona!

Légyszi add meg az email címedet,mert írni szeretnék Neked!Az enyém:

regina.revesz@freemail.hu

#8270 katona hozzászólása: 2012.02.13. 10:35

szia regina

már egy éve részt veszek egy biológiai terápián! infúzion keresztül kapom ezt a szert. meglehetősen jó a hatása a fejbőrömön már nincs semmi és a körmeim is szépen javulnak de comb tőben nem akkar javulni! ott még kenőccsl rá segítek. megvagyok elégedve a javulással. kérdezd meg a dokinődet hogy nem e kaphatsz te is biológiai terápiát . eléggé drága dolog és 8 hetente járni kell a kezelésre.ha megfelelsz a feltételeknek a tb fizeti.

ja és halottál már a jordániai holt tenger gyógyhatásáról? ha minden jól megyen akkor én az évben elmegyek

#8269 ginalolo hozzászólása: 2012.01.19. 08:52

Sziasztok!

2 nap telt el és már nincs begyulladva a bőröm, be tudom hajlítani a lábam, karom. Nem húzódik és nem ég! Elviselhető !Az éjszakát kínok nélkül át tudtam aludni!!! Nagyon jól hámlaszt a krém amit a bőrklinikán kaptam, mély vörös,lilás volt és most rózsaszínű lett,az én állapotomban  már ennek is örülök! Mindenkinek köszönöm együttérző leveleket, tanácsokat! Gyógyulást kívánok minden sorstársamnak!!!!

#8268 Dream-1 hozzászólása: 2012.01.17. 08:14

Kedves Regina!

Nem akarlak elkeseríteni, de ami kenceficét te a kórházban kaptál, szinte semmit sem segít..az immunterápia még kisérleti stádiumban van, nagyon eltérőek a vélemények és maradandó egészség károsodást okoz(hat), ezért csak legvégsőbb esetben szabad ezzel foglalkozni..ajánlom, h vedd fel velem a kapcsolatot a gyógyulásod érdekében..dremakkukacvipmail.hu  skype: dremak2

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close