s.o.s a depresszió ellen

Téma címkék:
2012.01.19. 13:32

Valaki   segitsen már   aki kijött a  depresziobol hogy hogyan csinálta   vagy mi módon, mert  én szedek  rá  gyógyszert   de nem használ   már unom az egészet de nagyon !!!  Valaki adjon már tanácsot  tudom sokakat nem érdekel ez az egész, meg kinevvetik az embert, de  akibe  van egy kis  emberiség   ossza meg velem  mimodon  sikerült   neki,  mert   én nem tudom, de nekem nem  megy a  dolog.

A depreszióm  olyan  hogy   öngyilkosági gondolatok  szinte állandóan meg  peszimista gondolatok   ..hogy minek  ez  minek az   mindenre  minek  mikor úgyis meghalunk stb.  Nekem ez a fajtája van  voltam szakorvasnál  irt föl  gyógyszert szedem de  nem sok minden használ. Aludni tudok azzal nincs gondom  szorongásos depreszióm van megálapitva.

Valaki ha tud  valami konkrét   választ  vagy segitéget   segitsen már!!! jó?

syastok

#8288 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:36

Kedves Lali!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8287 gyogyulnivaro hozzászólása: 2012.01.20. 09:29

Kedves Lali1982!  Nem tudom mióta szeded a gyógyszeredet, de egy gyógyszer hatásához legalább 4 hét kell, ezt meg kell várni türelmesen, és remélni kell, hogy valamelyik gyógyszer be fog válni, ezt tudom javasolni, mert sok gyógyszert próbáltam már én is ki, de azért a végén sikerül a megfelelő gyógyszert megtalálni, én ezt tapasztalatból irom neked, kitartást és jobbulást!

#8286 cukorvirag89 hozzászólása: 2012.01.20. 07:12

Szia!

Tudom, hogy mit élsz át én súlyos anorexiás és súlyos depressziós vagyok, alvászavarokkal. Ha szeretnél velem beszélgetni az e-mail címem fabian.edina89@gmail.com. Nekem nagyon sokszor segít, hogy kaptam egy kutyust, akit le kell vinni sétálni, szeretetet ad és én is tudom szeretgetni. Sokszor én is úgy érzem, hogy nem bírom tovább, hogy meg kellene halni, de körbenézek és rájövök, hogy itt a vőlegényem, anyukám stb. akik miatt nem tehetem meg. Én is jártam orvosnál,kórházba akartak rakni, de kijátszottam a dolgokat. Most szenvedek magamnak ill. a családom segít amennyire csak tud. Persze, gyógyszert szedek amire szereztem javaslatot (ennyiért mentem el dokihoz)

Ha szeretnél beszélgetni vagy csak néha írni, akkor szívesen beszélgetek veled!:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close