A.A. Névtelen alkoholisták

Téma címkék:
2012.01.21. 15:13

Én alkoholista vagyok, most féléve,hogy nem iszom és járok A gyülésekre ami számomra nagyon fontos, ezelött 11.éve probáltam leszokni az italról, kértem segitséget, elvonon is voltam csak ott három hetet birtam.Amikor kijöttem egyszer-kétszer jártam gyülsekre és utánna nem mentem azt hittem , hogy Nekem elég Én ugysem vagyok alkoholista, hisz megtudom állni, hogy nem iszom.Csak eznem igy ment 2 vet birtam pia nélkül és vissza estem..Most ujból kértem segitséget korházba is voltam ahol segitettek gyógyszer nélkül kitisztulni most már csak rajtam mulik, hogy az első poharat megfogom-e vagy sem. Nekem szabad nem innom, egy napba szabad gondolkodni 24 órában, mert csak aznap van számunkra,holnap az majd lessz..Sok irodalmat olvasok hiszek a felső erőbem.Én jól érzem magam,ha tudok valakinek segiteni szivesen elmondom a töténetemet.

#8325 Ebola50 hozzászólása: 2012.08.24. 16:39

Kedves Roberto! Nagyon örültem , hogy segitséget kértél Tőlem már majdnem elfeledtem ezt az oldalt. Én ma 418 napos józan és gyógyszer mentes vagyok , juliusba ünnepeltem az egy éves születésnapom, ami nagy megkönnyebülés volt akkor beszéltem előszőr mélyrehatóan a multamról, én ekkor tettem meg az első lépést, tudnod kell, bocs,hogy igy letegezlek, de mi A-sok tegezzük egymást, szóval az AA program 12 lépésből áll ezért  mondják, hogy lépésről lépésre, mindig csak ma..Én azt tudom neked ajánláni ha nem is vagy tiszta akkor is elmehetsz az A-ba, itt nem a korház, vagy orvos segit, mindegy, hogy hol vagy az akarat és a beismerés ad erőt.Régen Szigetváron voltam , de feladtam és visszaestem, most Mohácsi korházba voltam , attol fogva remdszeresen járok AA gyűlésekre Mohácsra,Szederkénybe,Pécsre, heti két alkalommal valamikor háromszor is megyek,egy mitingen nagyon sokat lehet tanulni, mások történetéből,nem tudom, hogy hol laksz biztósan van közelben AA,de a háziorvos is tud ajánlani.Mindig az indulás a nehéz, nekem is nagyon nehéz volt , de most örülök, tudok nevetni , józanul gondolkodni van munkám, családom és most teljes az életem,olyan sok jó  van a világba amit eddig nem vettem észre, figyeld meg ! nem vagyok egészséges, de megvagyok.Amikor beismerted és tenniakarsz érte az jó! probálj elmenni gyülésre és kérlek majd irdmeg,hogy érezted magad ott,és ha valami könyv kell, mert irodalmat is kell olvasni, hogy talpon maradjunk akkor irj és ajánlok.Sok boldog 24 órát kivánok

#8324 roberto1 hozzászólása: 2012.08.24. 10:37

Kedves Hozzászólás író!

Én is ebben a szenvedélybetegségben szenvedek. Sok-sok módszert kipróbálta.

Úrja csatlakoznék az AA-hoz, de előtte meg kell tennem, hogy a szervezetem kitisztuljon. Írod, hogy Kórházi kezeléssel sikerült ezt elérned. Segítségedet kérem, hogy melyik kórház volt ez – többet is kipróbáltam sikertelenül – hátha ott olyan módszereket alkalmaznak, ami rajtam is segít.

Válaszodat előre is köszönettel  várom: roberto1

#8323 maltese hozzászólása: 2012.01.23. 17:44

Nagyon ügyes vagy! Gratulálok! Így tovább

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close