Megcsalt a férjem

Téma címkék:
2012.02.06. 16:50

Ez ugy törtent, hogy a férjem kezedetben, beszélt a neten egy nővel, amikort rajta kaptam, belátta és azt mondta, az életével azt csinál amit akar, azóta elvesztettem a bizalamam benne. Én is kerestem egy barátot a neten. Amikor rájött, akkor kezdet féltékenykedni, nyomozni és megnézni hogy kivel beszélek a neten, de…sajnos, nem bízok már benne és ha elmenne, nem sírnék sokat érte.

Mi már 30 éve együtt vagyunk, fiatalon álltunk össze. Most ha azt is mondaná, hogy szeret, kételkednék a szavaiban, nem tudok már hinni neki. Azóta 18 kg. fogytam ás ami az érdekes, nem akar válni, mindig azt mondja, hogy nem szeret rajtam kivül senkit se, csak egy kaland volt.

#8512 lacika hozzászólása: 2013.01.29. 08:02

szerintem neked van igazad mert 30ev ne kis ido bolond az ember aki felagya ezst a szep hazasagot es nem nez semit brobajatok leolni es meg beszelni  minden mert igy neket megy tonkre az eletetek es csak depreszioba elsz ez nem jo brobaj vel beszelni hogy hol rontotatok el

#8511 ildikopopescu hozzászólása: 2012.05.22. 16:29

Koszi Katalin,igazad van,de akkort nem igy gondolkoztam,nagyon merges voltam es csalodott,boszubol tettem,de most banom.Igen,szeretem a ferjem de akkort ugy ereztem oszeomlott egy kartyavar bennem.Most nem tennem meg,,koszi a hozzaszolast,udv.Ildiko

#8510 katuska58 hozzászólása: 2012.05.21. 18:36

Szia ….

Nem hiszem hogy az a megoldás,hogy ,ha te megcsalsz,akkor én is.Szerintem ha igazán szeretnéd,szeretted volna a férjedet,akkor nem egy másik kapcsolatba menekülsz……Katalin

Gral
#8509 Gral hozzászólása: 2012.02.09. 18:33

Hát vannak emberek, akiken nem lehet segiteni….

#8508 ildikopopescu hozzászólása: 2012.02.09. 17:13

Koszonom a hozzaszolasokat,tenleg valni akartam de mndig visszafordit,mert tudom hogy szeret es bevallom en is szeretem a ferjem,nem hianyzik ithonrol,aggodik ertem,de belatta,hogy “igen megcsaltalak”neki ez normalis dolognak tunik,megigertem neki,hogy en is megcsalom,es lattam hogy nem tetszett neki,de ha adodik,a francba,en is elmegyek,lassam neki hogy imponal,minden esetre meg adok neki egy eselyt,utanna…paaaa

 

#8507 julika50 hozzászólása: 2012.02.08. 17:12

szia grálnak nagyon is igaza van igy cselekednék énis  üdv

Gral
#8506 Gral hozzászólása: 2012.02.08. 08:58

Amúgy meg egy válást végigcsinálni, lelkileg, fizikailag és anyagilag nagyon megterhelő, és egyáltalán nem könnyű. De nem lesz könnyebb, akkor sem, ha halogatja az ember, jobb minél előbb túllelni rajta. Én csak azt bánom, hogy nem váltam el sokkal hamarabb. Életem legjobb döntése volt.

Gral
#8505 Gral hozzászólása: 2012.02.08. 08:55

Sokáig fenn voltam egy társkeresőn. Az ott lévő férfiak 70 % bevallottan, vagy nem, de nős, családos. És nem igaz, hogy csak játszanak. Nagyon sok üzenetet kaptam tőlük, hogy “élvezzük egymást”. Anyuci meg persze semmiről sem tudott, csak főzött, mosott, takaritott, nevelte a közös gyerekeket otthon, miközben apuci panziókban mulatott idegen nőkkel. Én mondjuk sohasem mentem bele ilyen kapcsolatba, nemcsak elvi okokból, de nem szeretek másodhegedüs lenni és nem tépek sorszámot egy pasinál sem. Szerintem is undoritó, hogy valaki sumákol, hazudozik, átveri és hülyének nézi a társát!

#8504 Lilike hozzászólása: 2012.02.08. 06:08

Most én leírom a személyes tapasztalatomat!! A nővérem férje ugyanígy ismerkedett a neten!!! Mikor a tesóm rá jött, ő is csak azt mondta hogy este egyedül dolgozik (őr) és csak unalmában tette. Ez még hihető is, de amikor már 5 6 nővel tartotta a kapcsolatot, és esténként (mikor nem dolgozott) elmaradozott a családtól, kicsit furcsa volt az egész!!!  Pedig otthon várta a pici 8 hónapos kisfia!!!  A végén, hosszú civakodás, rágódás után a tesóm elhagyta!!! Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy kis dolgokkal kezdődik el minden!!! És nincs megállás!!!! Én úgy gondolom, ha már nem bízunk meg 100%ban a párunkban, nincs helyünk mellette!!!!

Gral
#8503 Gral hozzászólása: 2012.02.07. 15:27

Szia,

Ha már nem vagy boldog vele, válj el. Én is nyüglődtem, hogy jaj a közös otthon, a közös gyerekek és nyeltem és türtem, hogy megalázott és nyeglén beszélt velem, hogy sohasem ölelt meg, sohasem csókolt meg és mindig ment a haverokkal sörözni, focizni, teniszezni, de nekem otthon volt a helyem a tüzhely mellett! Ma már nagyon jól megvagyunk férfiak nélkül is, nem kell minket eltartani, cégeket és autót vezetünk és tudunk egyedül tankolni!

#8502 nicole92 hozzászólása: 2012.02.07. 13:03

Kedves Ildikópopescu!

Lehet hogy ez tényleg egy kaland volt csak neki hiszen egy idő után a szerelem átformálódik szeretetté amvel nincs is baj de ezzel sajnos hamar el alszik a tűz ami egyenlő azzal hogy izgalom mentes a kapcsolatotok és ahogy a férfinek a nőnek is szüksége van rá. De ha te nem hiszel már neki akkor egyértelmű hogy válj el. Nem az a lényeg hogy ő mit akar hanem hogy te! Néha önzőnek kell lenni és igenis magunkra gondolni hogy mi mit akarunk.

ez az én szubijektív  véleményem gondoltam megosztom veled hiszen az én szüleimközött is akadtak nagyobb gondok hasonlóak mint ami veled is például és bár régen könyörögtem volna az anyámnak hogy ne hagyja el az apám de mára rájöttem hogy ez önzőség lenne részemről így biztos hogy neki is ezt tanácsolnám ha újra meg esne ez vele mint ami veled.

Nagy ölelést és önbizalmat kívánok neked. Remélem jobbra fordul az életed és meg találod a számodra meg felelő döntést.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close