Épp kijövöben vagy visszaesőben?

2012.02.09. 06:52

Sziasztok!

Már nagyon rég nem írtam viszont sok dolog történt azóta, de térjünk a lényegre!

Sajnos több hónapja szenvedek herpesszel ami a számon lepzsel egy ideje és elmúlás nélkül jön elő a másik folyton,de egyik barátnőm tanácsolta a lizinC-t és 1000mg-os C vitamint hogy szedjem és majd attól elmúlik hát én így is tettem meg vettem a nem 2ft-os vitaminokat és elkezdtem szedni azonban valamiért fura érzés fogott el hogy nehogy be kavarjon a gyógyszeremmel meg egyebek de probáltam ki iktatni a negatív gondolatokat ezzel kapcsolatban hiába így is panaszok jöttek… első 2nap alig tudtam elaludni éjszaka szívdobogás meg elvetemült gondolatok gyötőrtek ezek után nem szedtem egy napig be és utána tudtam aludni majd megint bevettem másnap őket és 2-3napig simán tudtam aludni de valamiért mégis kattogtam azon hogy és ha bajom lesz tőle stb… de tegnap éjszaka megint alig tudtam elaludni és már akaratlanul is a vitamint hibáztattam. Pedig tudom jól hogy a vitamin az vitamin szóval az nem csinálhat bajt de valamiért mégis előszedem magamból ezeket a panaszokat és úgymond előidézem. Ma reggel már légszomjam is volt elég sok ideig ami elég szokatlan hála istennnek mostanában. Nem tudtok valami okosat mondani? Az a gáz hogy már kezdek attól félni hogy most ez az hogy vissza kergetem magam ebbe az ördögi körbe amiből már részben kívűl álltam vagy mi a helyzet? Csak pillanatnyi dologról van szó míg meg szokom vagy mi? Teljesen tanácstalan vagyok:/

A családom még midnig elég vacilálós de ami jobban izgat mostanában a pénz és a munka de szerencsére munka már adatott mert felvettek egy gyárba dolgozni viszont áprilistól tudok menni… de nem baj legalább tudom lesz hova hamarosan. Addig is probálok munkákat nézni mindenhol hátha összejön addig is valami mert anyagilag ez az állandó minuszban lét… nagyon nem jó. Tudom hogy sokan vannak akik rosszabb helyzetbe vanank de én nem szeretnék még ennyire se rosszba kerülni. Ez lehet a tesom hitelfüggősége miatt van. Édesanyámnál nem rég meg állapították hogy neki is van depressziója de nem ment el pszichiáterhez mert neki nem ilyen eredetű mint nekem hanem az állandó lábfájdalmai miatt van. Lehet hogy akkor én még jobban jártam hogy fiatalon estem ilyenbe bele? hát annyi minden foglalkoztat ezért bocsánat ha össze vissza írtam volna ..:)

Mindenkinek szép és tünetmentes napot!!!:)

#8553 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:23

Kedves Nicole!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8552 bmagdi hozzászólása: 2012.02.13. 13:03

Szia !

Saját tapasztalatomat írom. A tavaly júniusban beázott a vizes fűben a cípőm . felfáztam .

Nagy adag antibiotikumot kaptam ( Ampicilin ) . Körülbelűl a harmadik napom az egyik adag bevétele után nagyon rosszúl éreztem magam , pánikba estem , kimondhatalan félelem tört rám , a két karomba valami nagyon rosszat éreztem ( nem fájdalom !) . Ezek után következtek sorban a meghatározni sem tudom rosszúllétek , állandó hányinger , félelmek , halálfélelem , fogyás (15 kg) , sürgösség két alkalommal ahonnan mind a kétszer hazaküldtek mondván , hogy pszihiátriára kell mennem . Ott helyben a sürgösségin kapcsolatba léptek a pszihiátriával ahova még akkor este bekerültem…Ott kezdődött a tömény , nagydózisos gyógyszeres kezelés …Odáig jutottam a rengeteg gyógyszertől , hogy nem kaptam meg éjjel WC -t , nem tudtam kinyítani az ajtót , leestem a lépcsőn …nem emlékeztem  a közeli történésekre , begörcsöltek a kéz – és lábizmaim…

Mindezzel csak azt akarom kihangsúlyozni , hogy gyógyszerek mint az antibiotikumok , gyulladáscsökkentők , banális fájdalomcsillapítok is okozhatnak egy amúgy is hajlamos szervezetben depressziót , pánikrohamot. Ez az én saját tapasztalatom…Most ha anitibiotikumra van szükségem akkor csak mértékkel , a lehető legkevesebb ideig szedem és ha rosszúl vagyok , depressziós tüneteim vannak akkor tudom mitől van és nem esek pánikba , mondván , hogy vége lesz a kezelésnek pár nap múlva és akkor lassan helyrejövök. Nekem nagyon sokat számít , hogy tudatában legyek , hogy minek mi az oka…Most  tudom , hogy depressziós vagyok amire  csak Xanaxot kis adagban (0,25 mg) reggel és este plusz Imovane altatót szedek …Nem szedek semmiféle antidepresszánst pedig háromfélét is felírtak …Majd belehaltam amikor szedtem . Csak 10 napíg bírtam aztán saját elhatározásomból és az életem védelmében abbahagytam .

Jelenleg nem esek pánikba , ha jönnek a tünetek  ( például a hányinger)  mert tudom mitől van és próbálom magam engem érdeklő , számora fontos dolgokkal elfoglalni , tehát elterelni a figyelmemet a tűnetekről . Tehát élem az életem hol jobban , hol kevésbé …De ez az én egyetlen életem , egyetlen lehetőségem itt a Földön és nem akarom semmiképp sem elszalasztani ezt a lehetőséget , próbálom kiaknázni belőle a lehető legjobbat , legszebbet. Senki nem tökéletes ezen a Földön sem testben , sem lélekben. Mindenkinek megvan a saját keresztje , mindenki viszi és próbál élni , helytállni ott ahová a Sors helyezte . Ez a legszebb az embei életben a helytállás bárhogyan  , bármilyen körűlmények között. Ne hagyd magad , találd meg azt az erőt ami benned van…ez nem csak üres szlogén , hanem igaz . Mozgosítsd az Erőt ..mondd magadnak : MEG TUDOM CSINÁLNI mert én vagyok magamnak a legközelebbi és a legeslegjobb barátja , szeretem magam , nagyon tiszetelem  és becsülöm magam mindazért amit kibírok és amit magamért teszek …Mibdez azt jelenti , hogy megtaláltad Önmagadat és benned az Erőt ami ott van mindenkiben …Az életednek célja van , nem anyagi , nem a család jóléte hanem a saját magad tudatos felemelése ,személyiséged fejlődése , lelked gyógyulása .

Tehát vigyázat a gyógyszerekkel akármilyen banális gyógyszerről legyen is szó ! Csak mértékkel és a legrövidebb ideig . És ez vonatkozik a mostanság nagyon felkapott és “és semmi mellékhatása nincs ” táplálékkiegészítőre is .. Minden beavatkozik a szervezet természetes működésébe…A helyes életmód , a vitamindús táplálkozás , a friss levegő , a séta , mindenféle mozgás és sport , zene …akármi…csak  legyen valami amit szeretsz csinálni , lefoglalja a gondolataidat .Ne félj semmitől …mindennek van megoldása !

Leírtam amit saját bőrömön tapasztaltam …lehet , hogy valakiknek ezzel segítettem .

MAGDI

#8551 Nikike hozzászólása: 2012.02.09. 21:51

Szia !

Próbáld ki a Pránanadit . Ez egy természetes gyógy mód . Nekem sokat segítet . Most is járok még kezelésekre . Ennek nincs mellék hatása se káros hatása ellentétben a gyógyszerel . És az ára nem súrolja a csillagos egeket . Mindenki számára elérhető.   Üdv : Niki

Ut.: Egy próbát meg ér . Veszteni valód nincs .

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close