Rivotril mánia, avagy kegyelemből még mindig élek!

Téma címkék:
2012.02.09. 15:24

Sziasztok!

A létező összes pszichiátriai módszeren túl vagyok, megettem a gyógyszer étlapról szinte mindent, de semmit nem javult az állapotom 13 – éve, csak néha tünetmentes voltam. Ehhez a Rivotril adta a legtöbb segítséget, olykor harminc szemet is lenyelve, a 2 -mg – ból. Ma írta fel az orvosom az utolsó gyógyszeres megoldást, ha ez sem válik be, kimerült az orvosi repertoár. Mi is a bajom? Pszichésen szinte minden, de azért fel a fejjel, s mindent sorstársamnak jobbulást, ám én a gyógyulásomat illetően már csak egy felsőbb erőben, azaz Istenben bízom!!!

#8560 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:32

Kedves Krisz!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8559 andee hozzászólása: 2012.02.15. 01:10

Szia Krisz!

Hát, elkeserítő a helyzet, hogy gyakorlatilag az összes gyógyszert kipróbáltad és nincs érdemben javulás. :( Én is ettől tartok. Elég sok módszerrel kisérleteztem én is és nincs javulás, bár már annak is baromira örülnék, ha kicsit tünetmentes lennék. Én még ezt sem értem el. Mindezek mellett nekem már Isten-hitem sincs, szerintem konkrétan gyűlöl engem és élvezi hogy szenvedek, mert hiába kérem évek óta tőle a gyógyulást. De örülök, ha Te még tudsz hinni! Kitartás, remélem több sikerrel jársz!

Ui: lehet, hogy ez a Pránanadi jó ötlet, ezt még nem próbáltam, bár energiagyógy. kezeléseken voltam. Tényleg baromi jó ott lenni, de utána sajnos én visszaállok az alap(sz*r) állapotomba. De ettől még jó lehet. Nekem sajnos ez is drága…. :(

Üdv neked és jobbakat!

#8558 Nikike hozzászólása: 2012.02.09. 21:44

Szia !

Próbáld ki a Pránanadit . Ez egy természetes gyógy mód . Nekem sokat segítet . Most is járok még kezelésekre . Ennek nincs mellék hatása se káros hatása ellentétben a gyógyszerel . És az ára nem súrolja a csillagos egeket . Mindenki számára elérhető.   Üdv : Niki

Ut.: Egy próbát meg ér . Veszteni valód nincs .

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close