Nem gyógymód, de hatásos

Téma címkék:
2012.02.24. 08:23

Kedves sorstársak!

Sok ember történetét olvastam itt az oldalon akikhez képest én nem is vagyok beteg… De mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb! Az elmúlt 8 év során elég sok “csodaszert” próbáltam ki (egy kisebb vagyonért), amelyek többnyire egy forintot sem értek.

Ugyanakkor találtam 2 dolgot, amelyek elviselhetőbbé teszik ezt az állapotot, ezeket szeretném megosztani veletek, hogy elviselhetővé, élhetővé tudjátok tenni napjaitokat!

Az első dolog ami nekem hatásos volt és egy sorstárstól értesültem róla (még véletlenül sem orvostól!) az a Scin Cap nevű spray/krém/sampon. Én a sprayt használom. Nem múlik el tőle a pikkelysömör, vszont legalább 60%-al csökenti a plakkok kialakulását! Nem viszket a bőrfelület, és nem reped szét! Hasznos tanács a rendszeres használathoz: A sprayt ne fújjátok közvetlenül nyílt, repedt felületre, mert csíp! Ebben az esetben fújjátok kézre, várjatok 20 másodpercet, és így kenjétek rá a felületre! Így már valószínűleg nem fog csípni!

Ez a spray nagyon jó, az egyetlen hátulütője az ára! Jelenleg 6500 Ft körül lehet venni a gyógyszertárakban, többnyire csak rendelésre, mert senki nem használja, mert fogalmuk sincs, hogy létezik egyáltalán! Egy spray a kezelendő felület nagyságától függően 1-4 hónapra elegendő, szerintem.  Nekem nagyon sokat segített ajánlom mindenkinek!

A második dolog ami nagyon jó, az egy egyszerű és olcsó teakaeverék. Ezt szintén egy sorstárstól haloottam, akinek bevált. És most már én is ezt gondolom róla! Az összetevői a következők: kattánkóró, gyermekláncfű, aranyvessző, csalán, feketeribizli! Ezeket meg lehet venni bármelyik boltban, ahol árulnak gyógynövényeket. Mindössze pár száz forfintért! A teendő a következő: A megvásárolt gyógynövényeket összeöntjük egy edénybe, ahol össze kell őket keverni! Majd forralunk 1 liter vizet, amelybe ebből a keverékből rakunk 5 csapott evőkanállal. Leszűrés előtt hagyjuk ázni 5-10 percet! (Ha tovább hagyjuk, akkor nagyon erős íze lesz, ami szerintem nehezen fogyasztható) Az elkészült teát tetszés szerint ízesíthetjük (méz, citromlé esetleg cukor is). Napi 1 liter fogyasztása ajánlott, addig amíg a tünetek nem enyhülnek. Nem kell szünetet tartani, akár folyamatosan s iható!

Én kb 1 hónapja iszom! Nem gyógyultam meg, de már csak piros foltjaim vannak, amelyeken alig van plakk! Nem viszket, nem fáj!

A teaivást ki lehet egészíteni egy  külső kezeléssel is! Ezt én is csak most kezdem! Bemásolom ide a levelet, amit én is kaptam! Ez a következő képpen néz ki:

Diólevél ( 1 csomag)
Utifű (1 csomag) 
És ha még kapható forgalomban..bár kétlem,akkor vegyetek 1 csomag Gubacs nevü gyógynövényt is! Ha nem kapható az sem baj,mert az előző két összetevő önmagában segít!

Ezt a 2 vagy 3 csomagot is össze kell keverni…és a keverékből 1 kiskanál a bögre aljára,aztán forrázd le 150 ml vízzel,fedd le,hagyd állni míg langyi nem lessz,aztán szűrd le,fogj egy jó pár vatta pamacsot és a problémás terepet dörzsizd be vele! Hagy magadon megszáradni. A legjobb fürdés előtt mert akkor hagyod megszáradni és utánna nyugodt szívvel mehetsz fürcsizni!!

Mindent megosztottam veletek, ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján számomra hasznosnak bizonyult! Nagyon remélem, hogy sok embernek fog segíteni! Nem mondom, hogy meggyógyultok tőlük, de az én tüneteim annyira lecsökkentek, hogy nyugodtan együtt tudok velük élni!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close