Cselekvőképtelenség

Téma címkék:
2012.03.05. 10:58

Januárban vittek a detoxba gyógyszertúladagolás miatt, vagyis kijött a mentő szilveszterkor. Mivel nem volt meg a pengém, a gyógyszert választottam, kiszemeztem a dugikészletből a legerősebb antipszichotikumokat, aztán bevettem. Csak azért kellett csupán három hetet töltenem bent, mert jó orvosom volt. Szándékos mérgezéssel, skizofréniával és egyebekkel kezeltek, kemadrint adtak a remegésekre. Nyolc szál cigarettával mentem be a már undorodásig jól ismert osztályra. Kórházi pizsamában, a wc papírt is úgy kellett kérnem egy szomszéd betegtől. Aztán egy kedves nő megszánt, hozott nekem mindent. Anyámék felém se szagoltak. Egyedül az öccsök jöttek. Nem tudom, hogy a gyávaság vagy a bátorság vitt-e arra rá, hogy megpróbáljam elpusztítani magam, mindenesetre rajtakaptak. Éppen csak elájultam. A detoxban az ember maradék önbecsülése odavész, kiterítve – mert nem lehet kikelni az ágyból -, egy szál pelenkában. Szánalmasan vacak dolog.

Most abbahagytam a hangulatstabilizáló meg a skizofrén gyógyszer szedését, egy héten belül jönnek a szellemek, és ha így folytatom, kopogtat az áldott demencia is. Demencia vagy öngyilkosság, ez maradt. A belső fájdalomra ott lenne a penge. Végtére is elmebeteg vagyok, attól, hogy tudok helyesen írni… az semmit nem jelent. Ki akarna maga mellé egy hangyást. Nem kellek senkinek, a szüleimnek tejelek, azért vagyok velük, szó nincs semmiféle féltésről. Csak birtokolnak. Egész gyerekkoromban vertek, az anyám hazudik, amikor azt mondja, hogy nem emelt kezet rám. Most, hogy elvették a cselekvőképességemet, apám a kapun túlra garantáltan nem enged ki.

#8790 gyomorfekely hozzászólása: 2012.03.20. 18:25

Szia!

Köszönöm együttérző soraidat, én is figyellek. Mert értelmes vagy. Odafigyelsz a másikra is, de magadra is kell, a jelekből ítélve, Neked sem árt némi támogatás, ha máshol nem, hát itt. A depresszió mély gödör. Nekem még párkapcsolatom sincs a gondnokság miatt. Szívesebben lennék halott. Pont ezen gondolkodtam a házban bolyongva, a lejobb egyetlen barátnőm már túl van rajta, neki sikerült.

#8789 silencio1981 hozzászólása: 2012.03.20. 17:30

Szia!

Nagyon sokszor olvasom a bejegyzéseidet. Nagyon nagyon sajnálom, hogy beteg vagy és ennyire el vagy keseredve. Csak arra kérlek, hogy ne add fel, próbálj kicsit talpra állni. Minden jóra fog fordulni. Én egy kényszerbeteg munkanélküli vagyok depresszióval, akinek még a párkapcsolata is szar, hidd el, nagyon tele van a tököm:( Semmi sem jó az életemben 3 éve. De ne adjuk fel.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close