Elég volt

Téma címkék:
2012.03.05. 12:03

Sziasztok!

Hogy miért írok? Az az öngyilkos jelölt vagyok, aki az utolsó pillanatig próbál kapaszkodni valamibe, mert szeret élni, de úgy érzi, mégsem neki való ez az egész. Elvesztettem azt a keveset is amit a harminc valahány évem alatt elértem. Ezek föleg benső dolgok, értékek. A mostani kapcsolatomban is hibát hibára halmoztam, pedig ott volt előttem a lehetőség egy új életre. MIndent elcseszek, és úgy érzem, most elég volt. Kaptam az élettől pár nap haladékot, amit talán túlélek, de minden el van tervezve.

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek, talán ezért vagyok most itt. Segítséget nem kap az ember sehol. Besétáltam az ideggondozóba, elmondtam, hogy öngyilkosságra készülök, azt mondták kérjek időpontot…… Vicces… Mégsem röhögök rajta. A családgondozóban a pszichológus annyit mondott, tegyem meg… Biztosan sok Csernus könyvet olvas. (megjegyzem én is olvasom). Ennyit a magyar valóságról.

 

Hát röviden ennyi, nem tudom lesz e erőm megtenni, de nagyon el vagyok keseredve. Pedig szeretek élni. De a fájdalomból elegem van. Hiányziuk minden az életemből.

 

 

#8794 Sziren1 hozzászólása: 2012.04.11. 19:27

Kedves Anonym!

Én tudok segíteni neked, sok embernek segítettem már, államvizsgával rendelkező természetgyógyász vagyok. Ha érdekel, írj a sairen@t-online.hu-ra. Szép napot!

#8793 nikimano hozzászólása: 2012.03.12. 18:23

Kedves Anonym!

Én is ugyanígy vagyok..olvasd el az utolsó történetem, alatta  ahozzászólásokat…megkérdezték, hogy minek írom le? mert, aki öngyilkos akar lennei az nem bezsél róla..de én ezt hülyeségnek tart9om..épp ezért írtam én is le ide..amiért te..nem mondhatom el senkinek..elmondom hát mindenkienk..Sajnos én nem tudok jó tanácsokat adni, mert én sem vagyok jobb helyzetben, mint te. De kitartás addig is.

#8792 ATTIKA hozzászólása: 2012.03.12. 10:59

KEDVES ANONYM!NAGYON VELED ÉRZEK.HASONLÓ A HELYZETEM,ÉN IS ELCSESZEK MINDENT.MÁR A NAPI TEENDŐIMBEN IS HIBÁT HIBÁRA HALMOZOK.NEKEM IS ELEGEM VAN.SOKSZOR KÉRDEM MAGAMTÓL,ÉRDEMES E  EGYÁLTALÁN FELKELNI.ÚGY ÉRZEM SENKI SEM SZERET,MERT LEHEET ENGEM NEM IS LEHET????MINDAZONÁLZAL AZT GONDOLOM,NEKED,ÉS NEKEM IS KI KELL TARTANI,JÖHET MÉG JOBB.SZIA KITARTÁST SZERETETTEL ATTILA

#8791 atlantiszi hozzászólása: 2012.03.05. 12:41

Kedves Anonym!

Rávilágított a magyar betegségügy helyzetére, túlzottan nincs idejük arra, hogy a hozzájuk fordulóra figyelmet fordítsanak.

Nem hiszem, hogy el kellene dobnia magától az életet , csak az elméje okoz problémát Önnek De ezen lehet változtatni, átlehet hangolni az embert Lélek  üzemmódra,ebben az esetben sok mindent újra más szemüvegen keresztül fog látni.A tes-lélek-szellem egységét megérezve könnyen elengedheti azt amit az elméje sugall.

Ha segítség kell szívesen segítek és rávilágítok az élet lehetőségeire és azt is megmutatom,hogy mivel jár ha  az ,,élet eldobása”.Mindig minden hibát ki lehet javítani,ezért teremtettük meg itt a Földön az időt és erre mindenképpen szakítani kell időt annak aki másokon segíteni szeretne, meg kell hallani azok kiáltását akik segítséget kérnek.

Szeretettel várom keresését (ne várjon napokat!):

Tóth László lelki segítő(met.pszichoterapeuta speciális tanácsadó)

Ui:Jómagam túl vagyok egy halálközeli élményen, elmondhatom,hogy igazán közel voltam az odaáthoz, mégis itt vagyok.

Elérhetőségeim:

Mobil:70-238-2089

skype:toth.aron8

e-mail:laszlo.thot@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close