már 7 éve tart és nem tudnak mit kezdeni vele

Téma címkék:
2012.06.02. 17:44

Kedves Sorostársaim!

Szeretném megosztani veletek a betegségem történetét. 2005-ben kezdőtött minden, amikor húsvét alkalmából meglocsoltak. Ekkor még csak azt tudtam, hogy borzalmasan viszket a fejbőrőm és elkezdett hámlani. Később kivörösödött a hajas fejbőröm. Ekkor fordultam először bőrgyógyászhoz, aki diétát és gyógynövényes kezelést javasolt. Ez sajnos nem vált be. Most ott tartok, hogy egyik steroidos készítményt használom a másik után, de nemhogy csökkennének a tüneteim, inkább egyre több van belőlük. Már nemcsak a hajamnál vannak plakkok, hanem az arcomon, a fülkagylómba és egyéb testrészeimen. Nem tudom mit lehetne tenni a javulás érdekében, de kezdek besokalni a tehetelenségtől. Ha valaki tud valamilyen tünetmentesítő módszert, szívesen fogadom a tanácsait. Bármire nyitott vagyok.

#9219 anya30 hozzászólása: 2012.06.14. 11:56

Kedves Hédi!

Az én kislányomnak ugyanilyen tünetei voltak,így a fülében,az arcán,a szeménél és az egész testén mindenhol.Mi kipróbáltuk a psoratinex termékcsaládot és 6 hét alatt lett teljesen tünetmentes!Pedig 2 évig jártunk  bőrgyógyászati klinikára és rendszeresen használtuk az ott kapott termékeket és nem segítettek.Nem tudom mit érezhetett,mennyire fájhatott neki,de nekem minden pénzt megér az,hogy már 2 hónapja egyetlen bibi sincs rajta!

Ha tudok neked segíteni,vagy ha csak beszélni szeretnél róla….

Minden jót!

moni4865@viomail.hu

#9218 Benedek hozzászólása: 2012.06.12. 09:45

Kedves Hédi!

Nekem elég jó hatásfokkal működik a kettővel ezelőtti történetben leírt, olcsó, és szteroidmentes, bárhol megvásárolható gyógynövényekből kevert tea!

Egy próbát megér! kb 10-15  nap múlva már hatásos.

Üdvözlettel:

Benedek

#9217 hamklaudia hozzászólása: 2012.06.05. 08:05

Kedves Hédi!

Ha bármire nyitott vagy, ajánlanám a figyelmedbe a kínai orvoslás mottóját-a szervezet kitisztitását! Mi a lányomnál tapasztaltuk a pikkelysomor alattomosságát, és miután issza a tisztitó teát, valamint a gyerek kálciumot, a tunetei eltuntek! Nagyon szimpatizálok ezekkel a termékekkel, hiszen természetes alapanyaguak! Ha szeretnéd te is kipróbálni ezeket én nagyon szívesen utat mutatok neked, a tobbi rajtad áll!

Szívesen állok a rendelkezésedre, és segítek a legjobb tudásom szerint!

Üdvözlettel:Klaudia

klaudia.ham@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close