NEGYVENKETTŐ

Téma címkék:
2012.09.10. 22:37

Dicsőség nekem most és mindörökké! – Ámen.

Ez érdekes.. mégis meik iSten? ami halott, v ami sose volt? netán AZ ami nagy magasságból szarik a ÉN becses fejemre?? LOL – 101 kiskutya! (és nap to left..:P)

Megmondom ÉN neked a frankót:

a Zélet = LÉLEKBÖRTÖN!!!!!

értelmetlenség | üresség | megalázottság | súúújos iGAZságtalanSÁGOK tömege (év1000dek óta) | + n értés | ostoba barmok hada | elhagyatottság | FAszopás | szánalmasság | 1 NAGY rakásszar at ALL!! –> HALÁL!

am jónak tűnik ez a oldal, csak félő h . ua. eredménye lesz, mint a többi kismilliónak: 0 (zero)

My after VV site

EN-ek
#24043 EN-ek hozzászólása: 2016.11.06. 05:00

FAsza! e azt bizonyíccsa, h szorult beléd némi ájkú…:) (a sötét átlagbirka ugyanis FELSE foga szavaim súúújos jelentőségét!)
aztán MÉ törölted a másikat?? :P
e szar még mindiga nyáriidőt mutassa…:D (4 orra van és nem 5)

#24042 ador88 hozzászólása: 2016.11.05. 11:41

Tetszenek a sorok. nagy részével csak egyetérteni tudok, de sebaj, majd ma minden jó lesz :D

#24041 ador88 hozzászólása: 2016.11.05. 11:40

Bölcs sorok

Aknamezo
#23044 Aknamezo hozzászólása: 2016.03.28. 21:54

Igazad van En-ek abban, amit tegnap írtál nekem. Letűnt világok szellemét bolygattam, mikor feltöltött bennem a régi forumozos NETikett… Azért az jó, hogy valaki még emlékszik rá rajtam kívül. Az már kevésbé, hogy még egy ilyen helyen is értelmét veszti a “támogató közösség” kifejezés… Az meg végképp trágya, hogy ha valaki nem érti a gravitációs hullámot, akkor lehulyezi Einsteint… Ne koptasd a billentyuzetet, fölösleges. Dobbantok én is. Rossz emberek tarsasaganal még az egyedullet is jobb. Na puszillak. :-(

EN-ek
#23054 EN-ek hozzászólása: 2016.03.29. 16:26

naon örvendek:) (n annak, h orvul LE akarsz lépni!:P)

tod qrva KEVÉS mfele a int. mberke, főleg nőbe & főleg manapság!! ezért mkire szükségem VAN –> felmentés elutasítva! srry…;)

tudod mért yó a tengerparton?? mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe a HÜYYÉK!:D (100éves de bizt ösmered)
- – -
Továbbá a továbbiakba NE firkájjon ide senki – még mise – mer a végén kénytelen leszek a egészet törölni a csába! (a asszony n mber! a medve n játék! a komoj dolgok SE xanax-szét firkálásra valók!)

Aknamezo
#23195 Aknamezo hozzászólása: 2016.04.26. 18:24

Azért jó a tengerparton, mert nincs ott senki. ;) hogy vagyunk, hogy vagyunk?

#9808 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.28. 17:09

Káromlás véccsége miatt pattintanak eme Parnasszusról? A drága gyomi.fekit. megkímélte az a istenkirály, m vissza tutajoltam gyünni. a krva gmail nem eng használni, ha vki lenyújja, csavarok a nyakán, h lássa, mekk segge is vann neki.

EN-ek
#9807 EN-ek hozzászólása: 2013.10.12. 17:42

Most pedig +int csak 1 költői kérdés: mégis hovaa bánatba tűnt ismételten & megint – SE só SE beszéd – 12db remek írásom?! HANEM titok. 525–>513 (az újakat n számítva) Érdekes mód a többieknek mind +van (méga musakomámé is;)

Bizony, “furcsa” dolgok mennek itt újabban… (is)

EN-ek
#9806 EN-ek hozzászólása: 2013.10.10. 22:33

Égen arra gondoltam. DE úis odaírsz ah akarsz (csak ott könnyebb +lelnem, ÉS n bánccsa a szemét 1seknek…)

EN-ek
#9805 EN-ek hozzászólása: 2013.10.09. 23:24

Cső muskom! RÉG láttál. h ittyeg mindig?? Bár n szándékoztam többet, de uszáj voltam… Jeenleg magamon- és házonkívül vagyok. + van YOBB dolgomis. DE azért néha, haaz időm engedi. Mki őrizze + nyugalmát!

Mondtam h ne ide han oda! HIÁBA beszéla mber!

WTF sufnituning??

museto
#9804 museto hozzászólása: 2013.10.06. 20:21

Helló Koma! Hazajöttem, de igen siralmas állapotok fogadtak kertészeti ügyben. Ez a két éjszakai fagy tönkre tette a még kint levő cuccok egy részét, azért valamennyit sikerült megmenteni, főleg a másodvetésű zöldbabomat sajnálom, abból már ettünk is, Qva finom. Most amúgy kondituningon vagyok, muszály rendesebb vérképet csiholni, mert enélkül nem lehet a másfajta kezelést elkezdeni. Enélkül meg félő, hogy a dögök megint beerősítenek és szétrágják még a  maradék májamat is. Musa

EN-ek
#9803 EN-ek hozzászólása: 2013.10.02. 12:32

ok. Mostantól pls. a saját Üzifalamra írjál HA bármi mondanivalód van akármivel kapcsolatban, és majd ÉN is oda válaszolok! (HA mind2 online vagyunk, term. yo a Skype is)

Nincs kedvem felesleges & értelmetlen dolgokon fojamatosan vitázni senkivel, amit úgyse fognak fel… Eddig is ÉN voltam a méjen hüje, h még mindig próbáltam hinni a csodákban! (mondom, sajnos még n vagyok tökéles…)

museto
#9802 museto hozzászólása: 2013.10.02. 05:20

Ládde koma a héten én is padlós vagyok, gond előttem, gond utánam, most meg eltűnök néhány napra unokázni, nem biztos, hogy lesz netem. Nem is baj ha az ember kicsit csőnbe marad, most úgy is húzkodják a bajszom Miattad. Mondják, madarat tolláról, embert barátjáról…. nagy (i)gazság. Musa

EN-ek
#9801 EN-ek hozzászólása: 2013.10.01. 21:40

Akkor futhacc kicsit sűrűbben is errefelé… (s mindig YOL jön a erősítés)

SZÉGYEN! a elefánt keresztbetett a szamárnak! – szégyen, h USA is már kezd minket követni ezzel a pol. gyűlölködős-sziwatásos, és a undorító “dögöjjön + a másik!” stílussal! Eddig ez ott n volt szokás… (RÁdásul a 1/2 V rajtuk röhög:)

Am n nagyon vagyok képbe. TV-t 6 éve n nézek, újabban már -diót se (hírek, hiradó – nagyon néha), politiKUSSokat gyűlölöm a uccsó szálig, a Virágot pd LEszarom!

(+ még itt eza fos mérgesfelhős trágya idő hónapokóta + még a fej is fáj, soroljam?)

museto
#9800 museto hozzászólása: 2013.10.01. 19:51

Csak futólag levék….ez szokott begyűrűzni még nem tunni mkor +millen formában. Musa

http://www.hir24.hu/kulfold/2013/10/01/obama-ideologiai-keresztes-hadjarat-zajlik/

EN-ek
#9799 EN-ek hozzászólása: 2013.10.01. 16:13

HÓ v Musakoma??? RÁpillantoka remek oldimra, erre mit kell látnom??!

EZT olvasd! – menten Ldoboda őszes agyadat!!

(Szarbavan a Merika! nyomorog a NASA! Szegény fickóknak odaát már n telik a Zűrállomás-közvetítés finanszírozására! SE ) Ne szervezzünk-é nekik 1 kis gyűjtést?? (DE még a weboldaluk is +szűnt wazze!! ez a zé már “kicsit” durva!)

 

Télleg MI JÖHET MÉG???

EN-ek
#9798 EN-ek hozzászólása: 2013.10.01. 13:25

aha. Hát akk újfent Pálinkás yaureggelt minden értelmes mberszabásúnak! - mijapájamáma??

.osan így van kb. ah mondod! és HA már úis RÁjöttél minderre, akk ÉN meg Lárulom h éppen aza “ajjas” szándékom, h a sok szemét (pejva) közül +keressem azta kevés búzaszemet, akiket még 1általán érdemes okositgatni, s a drága időmet RÁjuk költeni! – a többi sajn a ment7tetlen kategória, ergo KÁR a idő rájuk!

 

Ah aza hírös régi hippi is mondotta 2k éwel ezelőtt: “és HA ojanokba botlasz utad során akik javít6atlanok, szaladj KI az ő házukból és hagyd ott őket nagyívbe! még a port is verd le a utánuk a sarudról! (kiemelés tőlem)

- – -

na majd még irkálok, delőbb még magához kéne térni, és 1 kis reggeli SE ártana… (sajn n csak Igével éla mber, hanem kajával IS! )

museto
#9797 museto hozzászólása: 2013.10.01. 06:59

Ej koma igencsak földhöz vágtad a leveses tálat! Ne mérgelődj, nem vagyunk egyformák! Én már nem akarom a világot megváltani, de keresem és élvezem az érdekes, néha az átlagtól is eltérő gondolkodású emberek társaságát. Az meg hogy az élet, esetleg egy betegség kit milyen irányban formál az kifejezetten egyén függő. Az én célom, hogy a betegtársak megszólítható részét folyamatosan kizökkentsem abból a letargiából, amibe taszította ez a helyzet. Tudod, én 58 éven keresztül kórházat csak ritkán láttam belülről, a 10 éve nálunk szolgáló háziorvost is csak a tavalyi év folyamán, a betegségemmel kapcsolatos első problémák megjelenésekor ismertem meg. Számomra ez a betegesdi nem egy normális állapot, de helyzetemből nem kívánok olyan tőkét kovácsolni, mellyel sakkban tartanám családomat, ismeretségi körömet. Igyekszem “normális” életet élni, bár érzem, hogy a dolgok nem mindíg sikerülnek úgy ahogy szeretném. Ezt a módosult életet, az emmiatt szükségszerűen bekövetkezett életmód változást állt és áll szándékomban saját mindennapi példáimon keresztül bemutatni a sorstársaknak, amit hasznosnak ítélnek próbálják ki, ami meg olyan, azon derüljenek egy jót és felejtsék el.

Tudom sajátos váleményed a gyógymódokkal és orvosokkal kapcsolatban, ez is egy álláspont, melyet részben elfogadok, de mindenképp tiszteletben tartok.Nekem eddig sikerült olyan viszonyt kialakítani kezelő orvosaimmal, az asszisztensekkel, hogy látom rajtuk, nem fintorognak, ha meglátnak, tudnak velem a kezelésről beszélgetni, főleg hogy mert most már én is nagyjából képben vagyok állapotommal, jelenlegi kezelésem lényegével, a még nyitott lehetőségekkel. Sok információt gyűjtök a netről, a betegtársaktól és érdekes perspektívákat tudok Veled boncolgatni (igaz némelyeknél ez kiveri a biztosítékot), de nem tesz semmit, majd itt beszélgetünk veled az élet nagy dolgairól, melyeket Isteni képességekkel felriuházott ÉN-ed más aspektusból is meg tud világítani. Így a vége felé bevallom Neked, hogy eleinte engem is irritált stílusod, mígnem rájöttem, hogy be kell mászni a sorok közé és a helyükön értelmezni azokat, akkor nincs semmi baj. No nem szaporítom tovább a szót, mert kaptam 3 nagy vödör hullott almát, amit folyamatosan tisztítok, aszalok, pihenésként meg leszedem a kertben a maradék paradicsomot, nehogy a fagy megkapja. Asztán meg köszönöm, hogy engem nem doptál a sutba sokat tapasztalt komám, mert még vannak nyitott témák, amiket csak mi ketten, az ÉN-ek tudnak megoldani. Musa

EN-ek
#9796 EN-ek hozzászólása: 2013.09.21. 16:15

AZ de te ink n spanold magadat fesslegesen, mercsak árt a (nagynehezen bimbózó) gyogyulásodnak! Mki tuggya, aki n hüjébb 1 1/2téglánál, h MA sokkal jobban szennyezik + pusztíccsák a yoöreg Fődet 1000el mintatom! Nade elárulom, ennek +is lesz a jutalma: neh azt higgye akárki is, h ez a sok csapás mostanába csupán a “véletlen műve!” AZT fogják kapni e primitív yoszágok, amit +érdemelnek: sorsuk pedig n más, mint a csúfos HALÁL!

A köv. generáció viszont már N fog panaszkodni. azon 1xű oknál fogva, h az már n lesz! [Sátáni kaccaj]

museto
#9795 museto hozzászólása: 2013.09.21. 15:37

Figyejj koma! Afijam, aki 30 éves hozzám képest hátúgombolós, külte esztet nekem. Mivee Te értő enber vagy, bisztosan rájössz a dolog csínnyára. Mos képzed, illen kölket neveltem! Emmég a zapját is lefogja körözni….

Egy Nagymama meséli:  Nemrég egy szupermarketben vásároltam, amikor a fiatal pénztáros hölgy azt javasolta nekem, hogy inkább a saját táskáimat használjam, mert a műanyag zacskó nem környezetbarát. Bocsánatot kértem, és elmondtam neki, hogy „az én időmben nem volt még ez a „zöld” dolog. 
A hölgy azt válaszolta, hogy „azért van ma ezzel problémánk, mert az Önök generációja nem törődött eléggé azzal, hogy a környezetet megóvja a jövő nemzedékének”.

Elgondolkodtam. Annak idején tényleg nem volt még ez a „zöld” dolog. De akkor mink volt helyette? Nos, leírom, hogy mire emlékszem…

Annak idején visszavittük a tejesüvegeket, üdítősüvegeket és sörösüvegeket a boltba. A boltból visszakerültek az üzembe, ahol mosás és sterilizálás után újratöltötték őket. Így voltak mindig újrahasznosítva. De ez a „zöld” dolog még nem létezett az én időmben.

A lépcsőn gyalog jártunk, mert nem volt mozgólépcső minden boltban és irodaházban. Gyalog mentünk a boltba, nem pattantunk be a 300 lóerős verdánkba, valahányszor volt valami elintéznivalónk kétsaroknyira. De a pénztáros hölgynek igaza volt, ez a „zöld” dolog még nem létezett az én időmben.

Annak idején kimostuk a gyerekpelenkát, mert nem volt még eldobható pelenka. A ruhát szárítókötélen szárítottuk, nem pedig egy 240 voltot zabáló masinában. A szél- és a napenergia szárította a ruhákat a mi időnkben. A gyerekek a testvéreiktől örökölt ruhákban jártak, nem kaptak mindig vadonatúj göncöket. De a pénztáros hölgynek igaza volt, ez a „zöld” dolog még nem létezett az én időmben.

Annak idején egy tévé volt egy háztartásban, nem pedig szobánként. A konyhában kézzel kavartuk az ételt, mert nem volt elektromos gépünk, ami mindent megcsinált volna helyettünk. Ha törékeny tárgyat akartunk postán küldeni, régi újságpapírokba csomagoltuk, hogy megvédjük, nem pedig buborékfóliába.

Annak idején nem használtunk benzinmotoros fűnyírót. A füvet emberi erővel hajtott tologatós fűnyíróval nyírtuk. A munka jelentette számunkra a testmozgást, ezért nem kellett fitnesztermekbe járnunk, hogy árammal működő futópadon fussunk. De a pénztáros hölgynek igaza volt, ez a „zöld” dolog még nem létezett az én időmben.

Ivókútból ittunk, ha szomjasak voltunk, nem vettünk műanyag palackos vizet, valahányszor inni akartunk. A tollakat újratöltöttük tintával, ahelyett, hogy mindig új tollat vettünk volna. A borotvában csak a pengét cseréltük, nem dobtuk el a teljes borotvát csak azért, mert a pengéje életlen lett. De ez a „zöld” dolog még nem létezett az én időmben.

Annak idején az emberek buszra szálltak, a gyerekek biciklivel vagy gyalog mentek iskolába, és nem használták az anyukájukat 24 órás taxi szolgálatként. Egy szobában egyetlen konnektor volt. Nem volt szükségünk egy rakás konnektorra, hogy több tucat készüléknek áramot biztosítsunk. És nem volt szükségünk számítógépes kütyüre és az űrben keringő műholdaktól érkező jelekre ahhoz, hogy megtaláljuk a legközelebbi pizzériát.

Hát nem szomorú, hogy a mostani generáció arra panaszkodik, hogy mi öregek milyen pazarlók voltunk, csak mert ez a „zöld” dolog még nem létezett annak idején?

EN-ek
#9794 EN-ek hozzászólása: 2013.09.21. 06:51

EBresztő FEL! Kia ágyból lustanépség! HAsatokra süt eza gyönnyörűsegges kora ősi !!!

Csak lustálkodunk minta puhányok?? mik vattok ti, kisslányok?! Na nyomás mki és 3x körbefutni a rakótelepet! + a alakizóteret

(Te is musakoma! főa egész ség…)

EN-ek
#9793 EN-ek hozzászólása: 2013.09.17. 04:46

a. Za lényeg, h a mber kedve n legyen BEborulva! (mer z má’ magaa HAL áll!)  Valóban, +jötta esős észak… (éggé utájjuk)

- – -

Olvastam… ink n is írok most oda véleményt ewel kapcs, mer-e setleg a ortodoxok +köveznének! (tod a Igasság mindig büdös! v legalábbis Q bosszantó…)

museto
#9792 museto hozzászólása: 2013.09.16. 07:39

Ma még bogarássz, mer hónap legföllebb halász lehetsz a kertben meg eszkimók, a folásnak meg má úgyis mind1, legfőlleb több takonypócra lesz szükséges. Mos menek fünyírni, meg gondolatokat emésztni, mer a doki egy egész doboz szöget ütött a fejembe, maj este többet.

Na, eljöve az este, a májas történetem alatt leírtam a fejleményeket. Be van borúlva. Kint is, bent is. Musa

EN-ek
#9791 EN-ek hozzászólása: 2013.09.16. 02:45

Leh h +fázott?? tegn kissé BEdőlt e csalóka YOidőnek, s egész nap kint “bogarászott!” (mos+ fojika óra mintacsap!! )

EN-ek
#9790 EN-ek hozzászólása: 2013.09.15. 00:00

A TÖKETELE máris e hugy-idővel!! Tutti ezért fázott + tán n is allergia! CSAK 1 előnye van ennek: sokkal könnyebben (el)alszik, minta verő fényes nyáridög melegbe…

Nami azt illeti ittis van bűz odakint soxor! a sok sutty Ó b. paraszttya lazán telefüstölia egész kib* környéket! N ismerika tiszta gázt/villanyt!! (salakkal, műanyaggal, taktojgumival, DÖGLÖTT EGÉRSZARRAL frankón BEfüstölnek a marhájai )

museto
#9789 museto hozzászólása: 2013.09.14. 10:11

Hát téllaeg hűs van koma! Pedig elég barátságos idöt jósoltak az időjósok (biztosan ezlett nekijük mondva….) de a föntiek beleköptek a levesükbe. Uhhogy tennap én is beüzemeltem a kazánot, ami előbb abból állt, hogy ki kellett szabadítani a sok szemét alól. Asztán gyufát neki hasszójon. Mire szúrni kellet magam egész jó idő lett, jó kis langyban dögledezhettem. Mostanában nagyon odavág az a nyüves interferon, de muszáj csinálni, vagy a vírusok döglenek, vagy én. Máskülönben k…va büdös van a faluban esténként, tüzel itt mindenki mindennel, még elvetélt patkány gyerekkel is. Ollan színes füstök vannak,hogy az augusztusi tüzijáték ócska utánozat ehhez képest. Musa

 

EN-ek
#9788 EN-ek hozzászólása: 2013.09.13. 20:45

Napperce…

Ya ojan yo idő va, h majd + fagyók idebent! (bekaccs fűtés mellett) Bssza +, +int lefekt du 1h, és 7 lett belőe!

1ébk nincs is jobb 1 zűrcsajnál! Na ú látom elég yao kezd őszejönni a kopasszal, leg is fojton 1ütt duruzsolnak hihi! (YOBB mint 1 valóság só! kicsit “magasabb” szintű)

museto
#9787 museto hozzászólása: 2013.09.13. 06:13

Há miccsinájak, ha pörög a csapat, muszál fővenni alépést! Én is törűtem vagy 200 bejegzést, de üsse kavics, avvót a tandíj a hülyeség szérumér. Hagyd a rákba az űrmacskát, nézz má ki milyet tuti idő van ( maj regge). Igaz kva hideg van, meg minden vizes, de very sunsine hapy az envyronment. Musa

EN-ek
#9786 EN-ek hozzászólása: 2013.09.13. 00:01

must látom RÁdásul péntek 13 is van! (+ kerek 1/2hold:)

még szencse h n vok babonás… (v de??)

Mek is inkább ŰRcsajozni!

EN-ek
#9785 EN-ek hozzászólása: 2013.09.13. 00:00

A szép… Engem is basszéta méreg ijesmiken! (is) –> dh/TZ

Mapság MINDEN csak Ldobós (kínai) szar formájába létezik, ajavítás tej. mértékbe +szűnt!! HÓ van mamá pl. suszter, ijenojan szerelő, mittomén?? FELveszeda kínai trágyát, 1 hét múlva LEválika 1. fokozat! + a cipőtalp. már TV szerelő sincs, ah – hagy értelembe vett – TV se! ezekhe má SE n értenek, SE n javít6óak csak úgy. csak KIdob6óak!

Ezaz, aggyunk a Annyafőd környezetvédelmére! (nemrég ment 1ik de. a Vassuthon h +interjúvolták a “utolsó órásmestert!” aszonnya a zöreg h manapság kutyase megy ijettanulni, HA ő feldobjaa ősszes talpát, gylatilag kiHAL e nemes szakma!) L is hiszem…

Lát marhára FELtörté yokedvedbe minta huszar csája… – h eg. finoman fejezzem KI magam! No csak vigyázzunk, HA neaggy Sten lemersz előzni, esk h n tom micsinálok!! (monnyuk HAA sok töröltjeimet is számolom, sehol SE v…:)

museto
#9784 museto hozzászólása: 2013.09.12. 15:20

Ehun vagyok-e koma! Sűrű volt a tegnapi nap, ma se piskóta, de legalább itthon vagyok. Rácsavarodtam a gyümi aszalásra, még éjjel is pakolom a gépet, nehogy oda égjen a cucc. Olvastam  a neten, hogy zöldségeket, jóféle gyógynövényeket (csalán!) is lehet télire aszalással eltárolni, asztat is ki akarom tróbáni. Tennap amúgy csinátam egy bomba üzletet! A kenyérsütő gép köcsögének alján a szimering tönkre ment, mondok ha má feljöttem a naffaluba, emegyek a service bótba, veszek javító készletet. Kaptam is! HEHEHE! Ajavító készlet 4500 Ft volt, az új köcsög meg 4000. Jó bót mi? Azért is vettem, mert utálom a fenntartható fejlődés címszó alá bezsúfolt esztelen pazarlást. Most mér nem aggyák a tetvek az alkatrészt efogattható áron! Megmondom én neked, hogy vegyé újat a másikat meg dobbtki, hadd nőjön a kereskedő meg a gyártó haszna. Emlékszel még az NDK-s háztartási gépek alkatrész áruházára (AKA electrik) évekig vettem a kávédarálóhoz, keverőgéphez meg más kütyükhöz is cuccot, a gépet szét lehetett szedni, dógokat cserélni benne. Próbáj most törés nékű széjjekapni valamit! Nem is lehet, kuka. Vegyé másikat! Musa

EN-ek
#9783 EN-ek hozzászólása: 2013.09.10. 21:24

UHU. há’ akkor YO SZERENCSÉT! ah a bányarémek szokták mondani. (azta francplantációt még a fejedből is verdki hamar, HAcsak n akarsz gyorsan és csúfos véget érni!;)

Aza szőke téll csaj volt, amint 1 közelin kiderült! 1 yokis vékony lapos fajta (DE h a *szba engednek FEL vkit a zűrbe ijen hajjal?? )

museto
#9782 museto hozzászólása: 2013.09.10. 20:45

Á!!! Franc aki eszi csak holnap megyek a naffaluba a májam helyén vegetáló micsodát vizsgáltatni, ugyan az-e ami volt nyóc hónapja vagy még sz…bb. Ettől sokminden függ, asztán azé most humorhagyott vagyok kissé. Millen löttyöt virbityölsz Te koma (tán ettű szárnyasz mint a lepkecs madárzat?)! Ez akkó ér valamit, ha nem csak a szűzlány vérére ácsongózó, de úgy az egészre szőrőstül böröstül, mer úgy az igazi (nekem má a perforált változat is gondot okoz még az érettebb fajtából is…).

Kondi az most csutiba van, mer van egy csomó limlom, amivel karácsonyig is eltüzelek, főleg ha itthon vagyok (két lakásfelújítás éghető kacatjait hordták össze nálam az utódok). Hónap többet, Musa

EN-ek
#9781 EN-ek hozzászólása: 2013.09.10. 20:06

Na HA ennyire bőbeszédű v, akk fojtatom… (utána még sokk dolga van, s má’ n irkál)

Sóval ú érzem, h lassan DE biztosan kezdek vámpírrá átalakulni! –> pl. napokat vagyok fent 1huzamba, ú h mégcsak álmosse vok; n nagyon alszik, alig eszik, s  – bár külsőre uú nézekki mint eddig – mégis újabban kicsit erősebbnek érzem magam, s mintha télleg az is lennék! sőt mintha mára látásom is javulásnak indult volna… (Virág életében úszólván vaksi volt, minta denevér ) – na majd +lássuk… ah awak is mondotta HAJJdanába Mindesetre azér ma – pusztán elővigyázatosságból – azé lefekt aludni csekéj 15h-t (de mondom, előtte SE volt álmos)

 

Talán a 1/2év óta fogyasztott klf. speciális (és méregdrága:) életeliXír teszi… Azért mégiccsak yo lenne vmi “igazi” gyógy-táp is: vagyis 1 kis yo minőségű (HIV & hepa mentes;) friss mberi vér! (lehetőleg zsenge szüzeké mer aza zigazi! )

- – -

És nálad mi a ujjság? (Sténként itt má’ oj hideg, h kénytelen volt BEkaccsolni a régkondit! most yól jön a kells meleg a hátamra! )

EN-ek
#9780 EN-ek hozzászólása: 2013.09.10. 17:56

Hihhi! Ezek nagygyon szerelnek +int vammit odafent… van ott 1 vékony szőke, szted az csaj?? M esetre tök zsír: ú áll a haja mint Pumuklinak!

 

(fojt. köv. az ebéd után…)

museto
#9779 museto hozzászólása: 2013.09.09. 06:14

Nekem meg darazsaim vannak, hogy rohadjanak meg és jönnek kéretlenül, lezabálják azt a pár fürt szőlőmet, ami a kis lugasomon van.

A virnyákokról azért írtam, mert most már tényleg nem tudom, mi a sz…rok ezek. Lényeg az, hogy bennünk vannak, valami elősegíti a számuk növekedését és van ami gyilkolja őket. Ha nem élőlények, hogy reagálnak? Na ezt segíts megfejteni Te nagyokos, hátha beleszaladunk egy Nóbel díjba. (Jelen helyzetembe nem s jönne rosszul….) Musa

EN-ek
#9778 EN-ek hozzászólása: 2013.09.08. 23:18

E micsoda?? Biológija dogára készűsz?

Hejj de nehezen volt yól!! (és alutt +) kb. ah írtad: súújos szájés orrszárasság, BEdugulással!! nameg ébrenlétalatt fojik! Szégyenszemre +int musz volt BEkap 1 Z! az ősz alatt asszem ink kénytelen leszek /leg./ feleket csipegetni, mintsem h ezta borzadájt Lviselni…

Rádásul a mióta alig h véget érta dögmeleg, máris itta döghideg, h majd + fagyunk!

Szegény pillangóim is kezdenek fázni, legalábbis újabban marha éhesek: oroszlán módjára vetik magukat mféle még fellelhető gyümölcsre!

(reggel + is etetem őket 1 kis fino vegyes-gyümi maradékkal )

museto
#9777 museto hozzászólása: 2013.09.07. 20:58

Na, erre varjá gombot koma! Akkó most mi van?

http://www.sirbuday.hu/rakoczi/biologia/rendszertan/01.vir_bakt.pdf

EN-ek
#9776 EN-ek hozzászólása: 2013.09.06. 21:29

pontyosabban szólva n is kiirtásról van itten só, han 1fajta kordában tartásról.

(alapesetbe is kismijjó vírus + mi1más van 1 mberbe, mégse okoz gondot! ill. n szabadna h okozzon)

museto
#9775 museto hozzászólása: 2013.09.06. 21:27

Ja, ollasmi. Nyál nincs, nyelni nem tudsz, orr eldugulva, éjjel erre ébredsz. Kifújni, lenyelni nem tudod, csak ugatsz, mint állat. Közbe meg ha hasmanésed is keletkezik, mellékhatásailag, akkor még a textil is sáfrányos lesz. Ez tart 2-4 napig, oszt egy hét múva a következő szuri után kezdődik mnden előlről. De nem gáz, mer csak 48 hét egy sorozat, addig viszont jobbára szívás….

EN-ek
#9774 EN-ek hozzászólása: 2013.09.06. 21:17

influenza? A nekem magától is van (allergijja alapon) v csak ugyan épp n fojik m állat, “csak” BE van dugulva. + kiszárad…

Ami ezeket illeti, bármijen élősködőt (vírustot is) csaka belső orvos tuggya véglegesen és kiirtani, mféle szirszar mérgek aligHA!

museto
#9773 museto hozzászólása: 2013.09.06. 20:25

Bongorno! Átaludtad ezt a szép napot, Te hétalvó! Az időjósok szerint megvannak számlálva a nyár napjai, úhhogy használd ki a maradék jó időt. Most szúrtam magam, jön a mellékhatás influenza, amúgy minden ok! A hepacsapat egy része s szív, de van aki már kiült a gödör szélére, és onnan vigyorok a többire. Szemétláda vírusok, de nehéz megszabadulni tőlük. Amúgy nem lenne velük semmi bajom, ha nem rágnák szét a májam. Musza

EN-ek
#9772 EN-ek hozzászólása: 2013.09.06. 20:15

p Yao reggelt népek! h ttyeg errefele?

museto
#9771 museto hozzászólása: 2013.09.05. 21:19

Hát keletre, kb 39978 km-re.

EN-ek
#9770 EN-ek hozzászólása: 2013.09.05. 21:04

UHU. e zérdekes… (nappersze sejtettem)

Lát szereted a rejtvényeket. DE késő van má ahhoz!

Na +fejtettem azé nagy nehezen! sóval nyír1házától keletre a szép hej…

museto
#9769 museto hozzászólása: 2013.09.05. 20:46

Aha! Ahol születtem, oda van eltemetve Csokonai Lillája, ahol élek, az mellette az ország egyik legszebb (egyik legjobb) borvidéke, van neki Várhegye, Hiltop borászata, meg a hegyoldalban vörösiszap tárolója….. Szóva jó hely, falusilag ugyan.

EN-ek
#9768 EN-ek hozzászólása: 2013.09.05. 20:32

“két kilogramm aranyékszert rabolt el négy fegyveres csütörtök délelőtt Tatáról. A rablovak kocsival, majd motorcsónakkal menekültek, mindkét járművet felgyújtották, amikor már nem volt rájuk szükségük.” - erre gondolsz? (Há’ stenem. bizt vmi HHH kisebbségi fémgyűjtők voltak )

Te merrefelé is lax (városilag) HA ennyire közel v oda??

museto
#9767 museto hozzászólása: 2013.09.05. 20:24

Huh! Asztem hogy rögvest pofánnyal, ami nem baj, csak lyen közelről má eléggé büdi a pofája. De megúsztam. Megleltem az űrkasznit is de most nincs mozgás, maj talán a next updatenál. Azé az má kerál fentrő lesajnáni az egész világot. Hallottad mi történt meg nálunk? A mellettünk levő városban nagytakarítás volt egy fémkereskedésben és a pandúrok égen földön üldözve belezavarták őket egy nagy folyóba, oszt azok meg sem álltak a szomszét országig. De legalább volt ok a nagy büdös zajos szitakötő géppel ijesztgetni a békés lakosságot. Hozzám es becsöngetett egy civil kérdezősködő, aszittem hogy térítő vagy politikárus agymosott, de orrom alá dugta a zsebvasat jelvénnyel kérdvén láttam-e meg hallottam, mondok há mit, hát azt a nagy egyszinű négykerekűt meg motort meg ilyeneket. Há mivel főuton lakom mindent hallok, de látni semmit, mert szívát aszatam. Na látván hasznáhatatlanságom ehúzott. Asztán rámentem a netre és a eset után két óráva már meg is tuttam, mi vót. Na ilyen helyen élek. Miccóc hozzá?

EN-ek
#9766 EN-ek hozzászólása: 2013.09.05. 20:00

LOL

A élő adás az minnyá a Főoldalon van, a nagy keretben! (a kutyát azé láttad??;)

 

Akkó te lemarattál róla, naon ritkán adnak adást a lakótérből. Most épp forog a Főd.

Pd volt ám ott csőcsteknika! : 1 polcszerű asztalon 1 laptop, körbe mféle műszer, + yo nagy kupi …előtte + 1 vas felmosóvödör keresztbe! (aza mezei 10 literes) Há’ éggé szakattama röhhögéstől…

museto
#9765 museto hozzászólása: 2013.09.05. 18:36

Ja! Tood a jó dolgoé halálig kísérik a embert.

Kömben azokat a dógos palikat nem találom, meg az űrállomást sem. A Skype viszon t felugrott.

EN-ek
#9764 EN-ek hozzászólása: 2013.09.05. 16:40

Hihi, gomboltam h tecc fog…

Hát sajn n sokk ijen vammá, DE még azé pár db futkos belőle a nagyobb temetőkben (Fiumei, Új köz) – mint halottaskocsi!

 

Nézzétek a cs. s. ódalamat! a Zűrállomáson épp nagyban barkácsolnak vmit! a parancsnok + még vki

museto
#9763 museto hozzászólása: 2013.09.04. 20:34

Na, ezek azok! Milyen jók lennének most! Nem a ferdeszeműeket gazdagítanánk a szarjaik vásárlásával (lelkem simogatod a képekkel…).

EN-ek
#9762 EN-ek hozzászólása: 2013.09.04. 20:01

Yo akkó legyen PULI – azt má rem (el)ismered…

(Azt ÉN is tom h van 1 ijen nevű kutyu, ennyire n vok sík! őszinténszólva sértő mára feltételezés IS! )

museto
#9761 museto hozzászólása: 2013.09.04. 19:52

Elektromos autó az a nagyanyád, az a lendkerekes, az! Három valódi terelő pásztorkutya van, a puli, a pumi, meg a mudi. Okujj az alábbi linkből és légy büszke, hogy ilyen okos kutyára hajazol!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pumi

EN-ek
#9760 EN-ek hozzászólása: 2013.09.04. 19:41

Pumi – az n 1 (régi) magyar autó volt?? asszem elektromos. csak mintHA vammi ijesmi rémlene FELfele…

(aztán gondolom soha n lett belőle semmi, mint semmiből SE ebbena pöccerájba)

 

Nem. Te most kicsit kevereda dógokat: EZ itt konkrétan 1 Shicc -Tczu tipusú energiatakarékos véreb! (tod ojan minta Feng sunyi, csakkicsit más )

museto
#9759 museto hozzászólása: 2013.09.04. 19:17

Ajánlom fgyelmedbe a 101 kiskutyát is, van benne love story is. Bár nekem kedvencem a Bógáncs című magyar történet. ..és volt egy pumi tipusú kutyám is. Majdnem olyan volt a feje, mint a Tiéd. Maszkos pumi volt a kis drága…

EN-ek
#9758 EN-ek hozzászólása: 2013.09.04. 19:07

Peggy egy középkorú vénlány, akinek egyetlen öröme a kis kutyája, Pencil. Ám az eb egyik reggelre eltűnik, és a szomszéd kertjében bukkan elő meglehetősen ramaty állapotban. Peggy a kórházba siet vele, de már nem tudják megmenteni a mérgezett kutyust. A nő teljesen magába roskad, sem barátnője, sem a család nem tudja megvigasztalni, mikor jön egy hívás az állatkórház egyik alkalmazottjától, Newttól, hogy Peggy örökbe fogadhat egy kutyát. A nő él is az alkalommal, és a kutya mellett Newttal is összebarátkozik, ami megváltoztatja az egész életét.

(A kutya éve)

museto
#9757 museto hozzászólása: 2013.09.04. 18:14

Na, koma, látom előtoltad borzas kutyafejed végre! Látom öntögeted a lelket akibe lehet, csak rajta (voltam már úgy én is, hogy sokat és fölöslegesen dolgoztam…) …ki lehet nőni ezt is. Musza

museto
#9756 museto hozzászólása: 2013.09.01. 18:18

Hejhó Koma! Bajunk az van, de kinem sz…ja le! Ha kínlódsz vele, ha nem, akkor is van, akkó+ minek vergődni vele. +asztán mit lehet tenni mkó falnak vagy fordulva és nagyívben lesz—-d a világot, jó ha erőt veszel magadon, odamászol a kalkulacski elé oszt vagy nyomod a gombokat, vagy csak bámulod, hogy mit lök a net. Beszűkült világunkból bizony mindenki bír hiányozni, hamá eccee +szoktuk a jelenléte szagát, szavát. Uhhogy lécci nem tartósan eltűnni, időnként tőcsd meg élettel ezt a borzas kutyafejet.

Musza

EN-ek
#9755 EN-ek hozzászólása: 2013.09.01. 18:00

Látom nagyon RÁértek! (nincs nektek má’ semmi bajotok?? )

 

Vége vana nyárnak – hűvös szelek járnak

picci ovissünák a suliba (be)másznak!

museto
#9754 museto hozzászólása: 2013.08.30. 19:12

Na, Panzer, lehet, hogy szegény ÉN-eket megsértettem és most felszívta magát. Sajnálom ÉN-ek, told már vissza a képedet lécci, ha szőrös, ha nem, különben is csak az az eszedért kedvellek.

Musza

#9753 panzer1 hozzászólása: 2013.08.29. 19:41

Kedves Museto!Én-ek mindjárt visszahozza a kreatív” képeit…panzer

museto
#9752 museto hozzászólása: 2013.08.28. 20:28

Hátamikor megláttam….mondok végre feltett egy képet magáról a koma, bár ronda egy pofája van, de legalább megborotválkozott volna! Bár lehet, hogy a szőr inkább javított a helyzeten, végülis a pofázmány adomány, amilyenre csinálták, olyan. Ja, hogy ez a kutyád?! Basszus ….végülis annak elmegy….

Musza

EN-ek
#9751 EN-ek hozzászólása: 2013.08.28. 15:06

naigen HA ÉN n lennék, a egész teteves V menten +pusztulna! (így majd csak ÉN utánam fog…) MUHAHA!

EN-ek
#9750 EN-ek hozzászólása: 2013.08.28. 14:45

mijen viHAr?? szél SE lebben! sőt a sun is előbújt, amivel 1időben +jötteka a kedvenc pillangóim IS! (majd a kutyu után az köv:)

Téll… e csecse ebemet sóra se méltatod?! pd mijen cu kikinai sejemfincsi! – v vammi ahho’ HAsonló…

A uccsó mondattal magam is messzemenően 1et értek.  (mármint a mia dokik ésa gyogyószarok HAsznát illeti vala )

museto
#9749 museto hozzászólása: 2013.08.28. 13:44

Reggeltől zuhi van, most voltam mkint a kertben, a paradocsomjaimat karóstól kidöntötte a vihar. Ha hazajön az asszny megyünk ki, valami rögzítést csinnyányi. NEm tudom mi van, de tegnap estétől Te vagy az első, aki életjelt adott magáról. LEhet hogy kicsit beállt a rendszer? Amúgy minden oké, remélem döglenek a vírusok (nem csak nálam!) A hepások izgalomban vannak, többeknél beindult az új kezelés (remélem túléljük….), sokaknak ez az uccsó lehetőség (meg az ima meg a mágneses rezonancia, a csodagombákról nem is beszélve, ja és a TV energia) Van itt csodaszer bőven, csak akkor minek a sok orvos,meg kórház. HE????

Musza

EN-ek
#9748 EN-ek hozzászólása: 2013.08.28. 13:30

H ttyeg mint mindig?

EN-ek
#9747 EN-ek hozzászólása: 2013.08.26. 12:16

Hehhe, az (kivételesen) n a VV része, hanem 1 Live stream a ISS-ről…

Am nagyon szép, DE sztem már eztis cenzúrázzák (és csak RÁfogják h “live”)

(1ébként HA komoj dolgokat akarsz tunni, olvasd L a Reagan-tájékoztatót!

ÉN átrágtam magam rajta… hát még nekem is tudott újat mondani itt-ott, pd ÉN 100 éve foglalkozok e témakörrel!)

EN-ek
#9745 EN-ek hozzászólása: 2013.08.26. 12:05

a?? most melikről is beszész?

 

DE +mondom ÉN neked (is) szivesen h MI lesz:

A nagy büdös LÓszar volt előtte, ésa mégnagyobb-büdös szar lesz utána!

SO don’t worry!

museto
#9744 museto hozzászólása: 2013.08.26. 12:01

Vegetáció. Szombaton teljesen döglött voltam, most már jobb, az égi víz is segít. Igen hihető az animáció blogodban a világvégéről. Valami ilyesmit tartok valószínűnek én is. De hogy mi volt előtte és mi lesz utána, ez megint egy kérdés. Ez így viszont nagyon is hihető!

Musza

EN-ek
#9743 EN-ek hozzászólása: 2013.08.26. 11:53

Napperce…

Na végre lesett 1 kis (2 csepp) víz isa égből má ebbea pöccevödörbe! – már igencsak kezdett KIújulni a KIb* súúúúújos allergiám!!!!! –> dh/TZ

(HA ú nézzük, a hírös márciusi hóvihar óta komojabb lé N volt! )

Ábra??

museto
#9742 museto hozzászólása: 2013.08.24. 13:32

Na! Mos+má bejött! Kerál!!!! (De a előbb télleg ez volt ami.)

EN-ek
#9741 EN-ek hozzászólása: 2013.08.24. 12:10

mmiiccsooddaa?? NE bénázzá má’ koha reggel!

amit ÉN +csinálok, az +van csinva! – amit ÉN +mondok, az mindig úgy VAN! (előre;)

ezt már a hüye is tugygya…

museto
#9740 museto hozzászólása: 2013.08.24. 11:07

Ez jön be az oldalad helyett!

Az Internet elfogyottÖn elérte az Internet utolsó oldalát. Nincs több link, lenyúlható szakirodalom, jópofa kép, ingyen zene, pikáns videó.

Tegye a következőt:

Vegyen elő valami érdekes könyvet, amit már régóta el akart olvasni, de sohasem jutott rá ideje. Legrosszabb esetben valami újságot, vagy szakirodalmat.Vegye elő családját – házastársát, gyermekeit – mutatkozzon be, és ismerkedjen meg velük. Legrosszabb esetben beszélgessen bárkivel.Menjen el egy moziba, nézzen meg valami rajzfilmet, vagy kalandfilmet. Legrosszabb esetben kapcsolja be a TV-t és tekintse meg a híreket, vagy egy valóság show-t.Fordítsa a monitort a nyomtató felé, így a Windows nem küld többé olyan hibaüzenetet, hogy nem látja a nyomtató eszközt.Kapcsolja ki a gépet.Amennyiben az Ön országának a működő jogrendszere ezt engedélyezi, húzza ki a kábelt a gépből, monitorból, modemből, ezután zárjon be minden ablakot, majd ezek közül az egyiken keresztül dobja ki ezt az egész vackot.444-es HTTP-hiba – Az Internet elfogyott
Internet Explorer

Museto

EN-ek
#9739 EN-ek hozzászólása: 2013.08.24. 10:22

Sőt! ezennel FELcsináltam a ÉN magasan zseniális ódalamra élő közvetítést a Zűrállomásról unaloműzőnek, ill. HÁTHA beesik +int rajta vmi pufok UFO 1enesadásba, minta mutkó…

 

(yaol láccik rajta azis, h a Főd biz’a n lapos és 4 telefánt SE tarccsa [pd mien yo lenne!] hanem ú nézki h gömböjű! ésmég forog ISS…)

 

Újság?

EN-ek
#9738 EN-ek hozzászólása: 2013.08.23. 10:26

Kínában öregem! (a sanghaji öreganyámat látogattam + Pekingben éppen )

 

Nade h komojra fordíccsuka SÓT: aztat tod-e, h támadnaka UFO-k??

 

Nesze itt e remek oldi, ezen mindenről naprakész infot talál minden értelmes érdeklődő HUmanoid!

museto
#9737 museto hozzászólása: 2013.08.22. 11:23

uíííííííí: hát ez+ mia ló….? cenzúra?!? és ezt kintről kaptad? Van útleveled? Vigyázz nehogy azt is bevonják (meg Tégedet is). Hol élünk?

…meg különben is az istenek is a halandókból élnek (meg vica-versa) uhhogy csak kukkancs ide néha a felhők közül! Ettél már sót leveses kanállal? Marhára nem jó, meg tömény. Nade csinálj kaját só nélkül! még a macska sem eszi meg. Uhhogy ide köll a só, tessék néha sózni. Itt nem kerül semmibe, csak nyomatni kell. Na. ennyi.

Museto

EN-ek
#9736 EN-ek hozzászólása: 2013.08.22. 09:54

ya. Hal állán van! + Vuk – aszitTÜK őrülTÖK ha n látTOK
ésott??
Lát te +int jössz főfelé mintata lajvíz… – továbbá és HA má’ ennyire marhára hihányzok: <– kizárólag ezért vetemedek újfent írásra! (9,5 nap óta)  mert értelme az továbbra is SEMMI!

A mber n combosodik, HA a kedve (le)lombosodik!

uíííí: nézzétek + a ÉN remek Ltünt oldimat is!

museto
#9735 museto hozzászólása: 2013.08.21. 18:42

Most már télleg berágok koma! Mond má meg mi lőtt? Ágyban vagy még, vagy már van parcellád is? Ne szaporitsd a vírusaimat ha idegesítesz! Musza

museto
#9734 museto hozzászólása: 2013.08.17. 10:45

Hello koma! Ne hülyéskedj, csaknem a fene evett meg?!

Musza

museto
#9733 museto hozzászólása: 2013.08.14. 20:17

Asztán hova tegyem aszt a szivattyút, a homokos fenékre? Már kétszer voltam lent kitisztítani, de mindíg telemegy fosóhomokkal. Két hónapja nem győztünk védekezni a víz ellen, most meg eltűnt 8 méter vízoszlop. Na, ezt varázsold vissza a bütykös vessződdel….

(Egyébként hova a rákba tűntél? L mentél maszekba vesszőzni?!)

EN-ek
#9732 EN-ek hozzászólása: 2013.08.13. 00:55

Ya a vízcsiholás…

N is mondtá most hűjeséget: nekem uis (több más mellett) kiváló képességeim vannak a varázsvessző használatában IS, egész FAszán tok vele dolgozni! (régen ebből is 5-re vizsgáztam a tanfojamon;) monnyuk ÉN kicsit más (eü) célra használom…

Te viszont jelen esetben vszeg jobban jársz, HA ink veszel vmi yo szivattyúkot! (v fúrjál kellően méjre)

EN-ek
#9731 EN-ek hozzászólása: 2013.08.13. 00:42

Az n. csak ÉN a zelőbb áá NINCS nekem szerencsém a nyüves Csillagokkal… bár szép gyémántporos volta zég, 1 se akart LEesni! pd má eg Lnémberedetta nyaka addig tekergette! (de csak a schunnyogok szemtelenkettek + 1 körte majdnem a fejemre esett! )

 

UHU. asszar… hát akkó h mondani szokták, jobbulást! (a lusta mocskákat + N kell őket agyonkényeztetni! fogjanak egeret maguknak! )

museto
#9730 museto hozzászólása: 2013.08.12. 20:45

Nocsak koma! A csajod kisétált a sötét éjszakába meteort meg csillaghullást nézni? Remélem fázni fog a sejhaja és mielőbb visszatér…. Én meg döglődök a szuri miatt már két napja. Kint kínlódok a teraszi nyugágyon, még a macskák is érzik, hogy gáz van a gazdival, mert nem ugrálnak, csak fekszenek a unott pofával a nyugágy mellett. Néha nyervognak egyet, mert végül is odáig rendbe a dolog, hogy a gazdi dögledezik, de azért a kaja még járna! Most bezzeg nem mennek csulit vadászni a rohadékok. Az idő alakul, de vizem továbbra is minimális a kútban. Nem tudsz valami vízfakasztó varázsigét?

EN-ek
#9729 EN-ek hozzászólása: 2013.08.10. 20:19

LOL (méga végén átmész buddhistába;)

Felőlem gyilkolász6od nyugottan tovább őket, HAAZ neked yo!

ÉN n vok aza Lvakult állat(védő) buzi, amik fojton ugatnak a dögök n létező jogaiért, DE a kisujjukat SE mozgassák pl. a (rendes) mber nevű állat hasonló jogaiért…

museto
#9728 museto hozzászólása: 2013.08.10. 19:47

Aha. És ez igaz a csigákra meg a vírusokra is. Nadehát az élet legfőbb értelmetlége az egymás gyilkolászása (..a küzdés maga…). Oszt mire megyünk vele, marad 6 szál deszka meg 2m3 föld. Akkor már nem fú a monszun. De addig még sokan és sokat hülyítjük egymást, küzdünk értelmetlen dolgokért. Tudod mit? Ezentúl már a csigákat sem bántom. Hadd éljenek!

Museto

EN-ek
#9727 EN-ek hozzászólása: 2013.08.10. 18:23

A szép… pár fukot itt is esett azé a járás, de n kapkoggya L (FEL is hozt pinyóbó még 2 dob fagyit. 1lőre a uccsó)

grat. DE nyugi! fessleges marhára örvendezni… a csak idéglenes állapot, úgy tünik mintHA fogyatkoznának; aztán majd szépen viszasza porodnak, ah lenni szokott… sóval aggodalomra semmi ok!

museto
#9726 museto hozzászólása: 2013.08.10. 17:59

Hello lélekbúvár! Márpedig náunk tegnap este betört a fúvalat, frankón kitakarította az udvart, meg leszaggatta szerszámtároló ajtaját. Egész éjjel esett, szép csendesen, de villany hol volt, hol nem. Ma egész nap 20-22 fok volt, úgyhogy meg tudtam javítani az ajtót, bár a tegnapi szuri miatt többet lustultam, mint fent voltam. Ulláccik Te a cuntry másik csücskiben leledzel, de hamarosan hozzátok is elér a huzat, remélem jég nélkül. A csigáim eltűntek a nagy melegben, kíváncsi leszek, ma éjjel előjönnek-e? Látom, a csapat is éledezk, bár vannak  gondjaik kinek több, kinek kevesebb. Aszongyák az időjósok, a lehülés után ismét lesz egy kis felmelegedés, aztán az ünnepek után vége a nyárnak. Nade jön az ősz, sok gyümőlccse, meg kevés szúnyoggal. Ja, képzeld a vírusaim erősen megfogyatkoztak, de még maradt a rohadékokból, úgyhogy megy tovább a kezelésem.

Museto

EN-ek
#9725 EN-ek hozzászólása: 2013.08.10. 17:04

CSŐmusakóma! h vannaka csigáid?

Mihhen yégkórszak? (max. jégKRÉM korszak ) am dögrovás… + VAN itt 1 sunyimodi, ami kiváltképp szeret velem szórakozni, próbáratéve legendás türelmemet!!

Ua. minta multkor: 1 csepp kib* eső SEsett, csaka forró száraz szélvihar fúddogált ősze-vissza! n is tott aludni +int…

museto
#9724 museto hozzászólása: 2013.08.09. 19:53

Hello Koma! Túlélted a jégkorszakot? Látom megint felbőszítettek egy csoda módszerrel. Nem baj, amíg sz…r van, addig veréb is, ezt már többször kitárgyaltuk, most is ül.!

Museto

museto
#9723 museto hozzászólása: 2013.07.23. 14:10

ÁÁÁÁÁÁÁ csak most sem időm, sem kedvem, mert nyomorgatnak a vírusok, de majd szétcsapok közöttük. Ezek miatt zárolt a hideg is + meleg is sör. A Qva nénikéjüket rakásra, csak már puszulnának ki. Bár tennap málnaszedés közben kettéharaptam egy zöld színű poloska kinézetű bogarat. mindketten rosszul jártun, neki lehúzták a rolót, én meg még mai s köpködöm a keserű nyalat. Ha ettől nem döglenek ki a vírusok, akkor semmitől sem. Ha ok, ajánlom a “varázslók figyelmébe. A málna amúgy jó volt…

Museto

EN-ek
#9722 EN-ek hozzászólása: 2013.07.23. 13:45

Hihhi! a zsír lehet télleg (bár azt hittem, te a hideg sert jobban komálod leg. a 40°-ba )

Hát tod’ h vanaz: NAGY a sten állatkerttye (s alacsonya sövény), úh mindig BEporoszkál 1-2 db vadmarha a karám kerítésén…

Igen jámborak vagyunk tény, DE azt a zé n szeressük HA mféle szemtelen verebek a fejünkre SZARNAK

Kicsit LEült a mágnesvasút rovatod, talán asse ártana újrainditani…

museto
#9721 museto hozzászólása: 2013.07.23. 13:35

Szevasz ÉN-ek komám!

Látom más tájakon csipkebokorba akadtál. Nemá  hagyd magad b….gatni, hagyd a cs…ba az egészet!!!! IGyá egy yó hideg lónyálat valahonnan. Most pakoltam ki a dunsztból a paradicsomlét! Q-va finom lett, legszívesebben küldenék neked egyet, behűtve egész emberi!

Museto

EN-ek
#9720 EN-ek hozzászólása: 2013.07.19. 08:48

Neem, ez n az, de ugyanijen

museto
#9719 museto hozzászólása: 2013.07.19. 08:46

Emmá döfi! Tényleg vigyózz rá, el ne add a vaterán!

EN-ek
#9718 EN-ek hozzászólása: 2013.07.19. 08:43

Na de h a oldal témájánál is maradjunk a zé már (& mégiccsak), van nekem itt még 1 kis gyöngyszem! Ezt is kb. az időtájt kap6ttam, és – mint nálam szinteminden – ez is kiválóan műxik minda mai napig, úszólván 1 kvarc… izé 1 karc sincs rajta!

Sőt még HAsználom is: a téli szezonba szoktam 4-5 napos kúrát csinálni magamnak – igen egésséges! (szemben a ratyi madivatos szolikkal, amik semmire SE yok, viszont károsak! )

Sajn ijet mamá’ aztán télleg SEHOL n lehet kapni (már a cég is régesrégen kimúlt) – HA lesz 1 kis mázlim, talán kibírja addig a cső benne amig ÉN

EN-ek
#9717 EN-ek hozzászólása: 2013.07.19. 07:41

Nincs mit! (1 huszas )

museto
#9716 museto hozzászólása: 2013.07.18. 12:00

+ fűteni ezzel is lehetett. Kösz a retro oldalt!!! Teljesen jó!!!!

EN-ek
#9715 EN-ek hozzászólása: 2013.07.18. 11:46

Deh

Orsós mangóm nekem a 1. (ésa uccsó is:) 1 “üvegfejes” Akai GX-4000D volt 1ik haveromtól vettem baráti áron, majd röpke pár év10ed múlva pd Lattam; ami kész csodaként is FELfog6ó!

(csomó szalag, kazetta +maratt a enyészetnek)

 

Ojjan diavetitgetőm nekem is volt ám! 5.-kes koromba kap6ttam (mert több eszem volt, mint 1 5.-kesnek! ) Pár filmet is néztem vele bár arra n igazán volt alkalmas; viszont sténként FAszán lehetett az ablakból KIreflektorozni vele a szomszéd hüjegyerekek szemébe! v csak úgy a uccára a 2.-ról  (klikk a képre!)

Na n kellett túl sokat várni RÁ, h totálisan KIbelezzem… (a benne lévő asszem 12V-os trafó sokáig a bimbózó elektrotechnikai korszakom alapfelszereléséhez tartozott! )

museto
#9714 museto hozzászólása: 2013.07.18. 11:20

Hápersze, hogy szól! Még az eredeti aksija és töltője is +van. “Cdelaho B CCCR GoST 21446-75″.Tölteni már nem lehet, mert félek hogy felrobban (!) de normál 9 voltos elemmel vagy aksival simán szól, erre varjál gombot! Hát ha még látnád a 19,5 sebességű GINTARAS orsós magnómat 1962-ből! Zöld varázs szemmel, nyávogós indulással. Ráadásul egy többcélú berendezés, mert télán simán lehet mellette melegedni, és még felvesz, meg le is játszik. A legapróbb utódaim meg vannak őrölve érte. A tekerős diavetítőről nem is beszélve. Kiskölyök elmesélte az oviba, mit látott az öregapjánál, az ovónők meg üzentek a szüleinek, hogy csináljanak a gyerekkel valamit, mert túl élénk a fantáziája. Szerinted? Nem inkább az övék lapos mint a mélyalföld?

Museto

EN-ek
#9713 EN-ek hozzászólása: 2013.07.18. 08:14

LÉnyegileg max. 1et értek. AZ a baj a mai +vezetett / agymosott Virággal (nyikHAJokkal) h a sziszik minden ami régi, az 1úttal SZAR is! pd mennyire NOPE! Mera heilzet ojan, csak épp fordítva: a Igazság régen volt, de abból mára má csak a Gazság maratt! (HA Költő lennék +költeném, de nekem se megy mindig )

De h ismét 1 Hi-Fi hasonlattal éjjek: mamár azé eléggé közismert, h a LEG-

csúcsabb sokezer $-os High End erősítőket pl. azokkal a “Lavult szar” csövekkel épitik; ami ugyebár kerek 100 éves találmány…

- – -

aza Sokol rádiód viszont azzala 7 (germánium!) tranyójával viszont télleg 1 csoda, mint a Holdraszállás! – mármint h még működik…

museto
#9712 museto hozzászólása: 2013.07.18. 08:00

JA hát nekem ha 10-esével raknát a gyertyát a tortára, az is sok lenne. Tán ezért nehéz engem már megvezetni csodákkal, nem olyan fából faragtak engem, mondaná szegény néhai Bendegúz. Persze, akkoriban ezek voltak a technikák, egy szer szakadt el az állomáskereső zsinórja, csomózás után azóta is müxik. MEg még a SOKOL rádióm is. Nézik is a gyerekek, mi ez a bőrbe burkolt csoda. Ki a multat lesz….ja, őt sem kerüli el a sorsa a jövőben.

Museto

EN-ek
#9711 EN-ek hozzászólása: 2013.07.18. 07:16

Aza német elektr. áruházlánc? ösmerem… Hát te is 1 elég öreg rokka v ezexerint, tán még ismered akkor a híres Dansk Hi-Fi névre HAllgató, FM rádióval 1beépített erősítőt azokbóla időkből?

(az volt a 1. komojabb cucc, amit a saját őszeQporgatott pénzecskémből vett; még mielőtt BEspájzolt vóna Orionokból…:)

EN-ek
#9710 EN-ek hozzászólása: 2013.07.18. 06:51

KIdobni n állt szándékában, (egész yo állapotúak, a sok költözködés ellenére!) csakmár KInézett magának 1 Magnat Supreme-t! (n 2 fillér, de még mindig ócsóbb mint 1 jobbfajta JBL)

museto
#9709 museto hozzászólása: 2013.07.18. 06:47

….és nem is égő, nehogy kidobd!!!

Én még az általad idézett évezredben “diszkóztam” a gyerekeknek először az oviban, utána meg a suliban egy négycsatornás rádiós erősítővel meg 4 hangfallal. A fiam + +találta óket a padláson, felújította, a mélysugárzókat kicserélte (C….n….rd nevű kütyü boltban lehet kapni) és most a klubjukban használják nagy élvezettel a haverjaival. MEg aztán ilyen má senkinek se nincsen!!!

Museto

EN-ek
#9708 EN-ek hozzászólása: 2013.07.18. 06:37

yaja! Vadásztöltény és Hüvejgyár… v h is hítták?

am N dicsekvésből DE mondom, h nekem pl. 1 pár hűtőxekrény méretű Orion hangfalak vannak, s minda mai napig műxik kb. mint ujjkorába! még 84 körül – HAJÓ emléx – a marha szép időkbe vette a Corvinba! (eza 1 db volt!:) Ideje lenne már LEcserélni, dehát 1. yo hangfal 1 kisebb vagyon, 2. némi nosztalgia… (ijesmit mamá n igen kapni!)

museto
#9707 museto hozzászólása: 2013.07.18. 05:58

Emmá döfi!

NEkem a pergolában egy ilyan van némi cipősdobozba beszerelve felakasztva, tél nyár kint már kb 10 éve és szól mint állat. Hogy miből van? JA ez még a régi Vidi gyártmány, másodlagos funkciója haditechnika.

Museto

EN-ek
#9706 EN-ek hozzászólása: 2013.07.18. 05:24

Kő szia! nevében is… (dezt n 1xűbb lett VÓNA a Üzifalamra írni??) namind1 itt is yól esik

 

1úttal méjen köszöntöm azta Kistartja irányából közlekedő játékosunkat, aki tegn este fojamán 1huzamba kerek 39x (Nooormális??) nézegette ronggyá a ÉN – am stenkiráj – ódalamat; ezzel is abs. rekordot állítva FEL a VSZ vonatkoztatásában!

 

Ezzel Ön ezennel +nyerte ezteta (33 éves) HAngszórót, amit most sok szeretetvel nyújtok át!

#9705 Dahlia hozzászólása: 2013.07.17. 18:30

Tööööökjóóóóó a görényed *.*

(mármint az oldaladon:)

EN-ek
#9704 EN-ek hozzászólása: 2013.07.13. 09:12

Köszönöm KÁR h ő n látta…

EN-ek
#9701 EN-ek hozzászólása: 2013.07.08. 06:52

Ah a régi irokéz mondás is tarccsa: “A Igasság odaát van!”

A bulldogsákkulcsa pd aagyLtávolítás!! –> No brain, no pain! (ez saját)

Samuka
#9700 Samuka hozzászólása: 2013.07.07. 20:45

Adidaszk: Az első lépés. :)

Miért pont én?! Tesszük fel a kérdést mindannyian, melyre nincs válasz. Csak közhelyet tudunk mondani: Mindenkinek megvan a maga keresztje, amitől a lelke elnehezül. Ettől nem leszünk jobban.

Az eszünkkel túlbonyolítjuk az életünket. Néha egy jó kis magyar paraszti ész elég lenne a boldoguláshoz, sőt a boldogsághoz is. Lehet, hogy nekem csak annyi van. :D

#9699 adidaszdk hozzászólása: 2013.07.07. 19:31

hát nagyon nem vagyok kibékülve magammal:D és az egész életttel sem. Nincs igazság, nem tudok belenyugodni h nekem ez a lap jutott h szívjak éveken (vagy egész életemen) keresztül. Ez nem fair!!!

na majd meghallgatom Balczót

Samuka
#9698 Samuka hozzászólása: 2013.07.06. 18:39

Adidaszdk: Ájvé! A’szem nem vagy kibékülve önmagaddal. ;)

Az élet csodálatos, de roppant nehéz benne elboldogulni, hacsak téblábolunk.

Kevés példakép van előttünk, s egyre kevesebb. Én szívesen nézem és hallgatom Balczó Andrást. Ajánlom mindenkinek. :)

#9697 adidaszdk hozzászólása: 2013.07.06. 12:26

ÉNEK: letörölted az összes hasznavehetetlen ismerősödXD hát ez nagyon nagy:D de am neked mennyi ismerősöd van? mert velem az a baj h ha letörölnék mindenkit akit hasznavehetetlennek tartok akkor kb mindenki letörlődne…

de am én is sokakat letiltottam már, facebook-on rohadt hosszú a tiltólistám… volt olyan akit megismertem és még mielőtt bejelölt volna gyorsan letiltottamXD

am az isten… hát nem tom hogy van-e. Én hiszek benne h van valaki ott fent, vagyis inkább valami… mert sztem rohadtul nem ember kinézete van és a gondolkozása is totál eltér az összes gyökér keresztény elképzelésétől.

vicces h mikor valami szar történik akkor egyből az ördögöt hibáztatják, ha meg jó akkor egyből istent dícsérik… na persze! sztem csak simán szemét a világ velünk… és tök mindegy h kit utálunk, istent vagy ördögöt… mind a kettő ugyanolyan szemét (már ha van)

Samuka
#9696 Samuka hozzászólása: 2013.07.02. 08:26

Már hogyne lenne ördög. És nagyon örül a megragadott lelkeknek. Tedd meg, jogod van hozzá – mondja! Felejtsd el a Tíz Parancsolatot, szabad vagy! …..

(Én és felmenőim r.kat.vagyunk, voltunk mindig. Megúsztuk a kitelepítést, később a megszégyenítést és nem lettünk kommunisták, se abból kevert zavaros elegy.)

“Épp elég hüje már e nép magától is”… Nem gondolod, hogy éppen azért ilyen hülye, mert kimosták az agyát, elvették a hitét és a múltját?

Barátnénkról sajnos én sem tudok semmit. :(

Ami azt illeti én is elég rapszodikusan vagyok, hiszen bokros teendőim gátolnak. ;-)

Szép napot Én-ek! :)))

EN-ek
#9695 EN-ek hozzászólása: 2013.06.30. 13:57

Ya iggen, a Zőrdög… term. a Zűrdög se nincsen! (kivéve a rosszemlékű Maunika Sót… – de már asse sincsen, mert BEtiltattam azta szarkupacot!)

Épp elég hüje már e nép magától is, sem h külön hüjíteni kellene őket!

EN-ek
#9694 EN-ek hozzászólása: 2013.06.30. 13:51

HEJJ! Samu néne 1000 éve! Minő CSODA történt, h holnapok óta újra +szólaltál végre; avagy te jehowista v, h ezekre a dolgokra HArapx?? (mint aza másik szh, aki 04.14 óta Ltünt a YO BÜDÖS BÁNATOS ***ba! )

Itt említeném + h tegnap NAGYtakarítást tartottam Skippin, és az öszes szélhámos, kuka, hasznavehetetlen, és hálátlan csajtot TÖRÖLTEM! vmint azokat is, akik szándékosan hüjéneknéznek! uis a ijenekre nincs semmi xükségem! Term. a rendesek, kedvesek, marhaaranyosak, ódaadók, +bízhatók, csinik, ésa összes kisczukorfalat, stb… továbbra IS jöhetnek; őket mindig nagy becsben tartom, és sziwesen látom magamkörül!

Végeztem!

#9693 hang hozzászólása: 2013.06.30. 13:34

Szép napot! Csatlakozom az előttem szólóhoz (samuka).Félelmetes látni mennyire félreértelmezik isten fogalmát.Nagyon leegyszerűsítve: isten minden, ami jó és nemes az emberben. Viszont a hit és hinni valamiben nem ugyanaz.

A lélekkel is ez a helyzet. Sokaknak előbb értelmezni kéne a lélek fogalmát, mielőtt  még véleményt alkotnának róla.

Samuka
#9692 Samuka hozzászólása: 2013.06.30. 10:41

Ha már Istenről beszélünk, miért feledkezünk meg az Ördögről, akinek éppen akkora hatalma van felettünk. Valahogy mindig kimarad, amikor Istent emlegetünk, tagadunk. Az Ördög bűnét kérjük számon Istenen?

Azzal nagyon egyet tudok érteni, hogy az élet egy lélekbörtön, amibe be vagyunk zárva. Mindenki a sajátjába. Csak az a lényeg, hogy ezt a bezártságot kivel, mivel osztjuk meg. Megosztjuk-e egyáltalán?

Elhagyatottnak csak akkor érezhetjük magunkat, ha nincs hitünk, elvesztettük, vagy meg sem találtuk.

Van egy X éves intervallum, amit a testbe zárt lelkünk leél itt a Földön. Egyszeri és megismételhetetlen! Szinte fel sem fogjuk. Nem értékeljük eléggé! Szerintem. :)

EN-ek
#9691 EN-ek hozzászólása: 2013.06.29. 22:08

WOU! KIb*szott +tisztelő! DE igazán elég lett volna 3x is…

sten mint oian N létezik. ezt már 6E+23 -on alkalommal Lmondtam! ill. csak a ment7tetlenül hüye (örök szellemi sötéccségben vegetáló) agyhallott birka-véglények fejében! (hiszen ezek találtákki anno decimal)

De HA lenne, kb. ojan lenne, ah mondod! (és +érdemelné a azonnali főbelövést)

#9690 adidaszdk hozzászólása: 2013.06.27. 12:27

hát ez kurva nagy, és nagyon igaz:D 6-szor olvastam végig és mind a hatszor nagyon igaznak találtam:D

isten tényleg egy köcsög… utálom őt.

Egyszer beszéltem egy pappal azt kérdezte, hogy hiszek-e istenben. Én megm ondtam neki, hogy persze hiszek benne és utálom őt! aztán ott hallgathattam a hülye dumáját, hogy a jóisten csak próbák elé állítja az embereket.

Nem tudom az emberek miért nem mondják ki, hogy isten sokszor kibasz az emberekkel… erre bárki rájöhet? Félnek tőle, azt nem merik bevallani? nem csak jó dolgokat csinál, hanem rosszakat is, szívatja a társadalmat és teljesen össze-vissza minden megfontolás és következetesség nélkül forgatja a szerencsét! Szóval rohadtul nem próbák elé állít, hanem feldob egy kockát, aztán ahogy leesik aszerint basz ki veled, vagy épp jót tesz

EN-ek
#9689 EN-ek hozzászólása: 2013.06.21. 15:19

Mint mindig…

csocslok!

#23042 hopihe64 hozzászólása: 2016.03.28. 10:52

Szia EN-ke te mindenkit csak kritizálsz meg fikázod számomra te egy negatív kisugárzású személy vagy a undorító ahogy másokról vélemény alkotsz. Ez az én véleményem.Ha tetszik hanem írásba is meg nyílvánítóm.

#9688 vattacukor hozzászólása: 2013.06.20. 05:21

Szia Én-ek!

“továbbá sajnos itt se lehet normálisan ismerkedni a szegény mbernek (ill. gyakorlatilag sehogyse) – tapasztalat!” Neked lett ebben igazad… Szép napot, jó kedvet! :)

#9687 bordigabi hozzászólása: 2013.05.14. 08:28

szia   ének   isten  nem   szarik   a  fejedre.

Samuka
#9686 Samuka hozzászólása: 2013.03.22. 22:03

Ma egy kicsit több időm volt olvasgatni. Rájöttem, hogy ez nem a te “történeted” volt, hanem az előző történetre  egy válasz.

Így megértettem, – vagyis eljutott a tudatomig. :)

Ne értékeld le Istent, mert nagy hatalma, (hatása) van azokon, akik hiszik. (Nem keverendő a szektákkal!)  Minden emberben van, vagy volt, vagy lesz. A bennünk lévő ördög mindig ellene dolgozik. A hit kegyelem és rajtunk múlik, szabad akaratunkból.

Az ördögi tulajdonságokat sosem tagadjuk. Az isteni tulajdonságokat sokszor.

Pedig ha létezik az egyik, létezik a másik is. :)

Az ember minden hülyeséget elhisz, amit a médiából hall. Legyen az reklám, pilótajáték, kamu gyógymódok, asztrológusok, jósnők stb. De Istenről hallani sem akar. Összekeveri a valláspolitikával, az egyházakkal, a rossz papokkal.

Egy ima szavai: “….hol már ember nem segíthet, a Te erőd nem törik meg…..”

A hívő ember számára hatalmas erőt adó ima, mert a terhet átadja. Ugyanakkor reményt ad, vagy később belenyugvást, “legyen meg a Te akaratod”.

Szerintem a hit óriási kegyelem. A magyar társadalmi politikai berendezkedés évtizedekig küzdött ellene és ennek meg is lett az “eredménye”.

 

Samuka
#9685 Samuka hozzászólása: 2013.03.21. 18:44

Úgy látszik senki nem vitatja, amit írtál. ;)

Nem értem, miért beszélnénk a húsvágó deszkára kiterített véres csirkéről, amikor olyan gyönyörű és finom az elkészült töltött csirke. :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close