kineziológia tud segíteni

Téma címkék:
2013.01.24. 12:44

Majdnem 4 hónapig jártam one brain kineziológushoz. Megérte. Mozgásom gyorsabb lett. nincs paranoiám, sajnos még gyógyszer mellett is volt egy kevés.

Én egyébként egy katonai kórházban dolgoztam, nagyon nagy volt a nyírás. Sokszor egyedül hagytak 60-70 betegre lásd el egyedül. éjszakáztatak főiskola mellett. tulajdonképen az volt a teoria jó sok gyógyszer felirtak, aztán ha pénzes vot akkor még egy ideig bent tartoták a beteget. embertelen körülmények között dolgoztam. volt főnököm úgy bocsátot el nevetve hogy “önt állami intézmény nem esetleg maszek is nagyon nehezen fogja alkalmazni és hogy a nyugdijammal is problémáim lesznek. órákig várakoztatak. kaptam egy idegösszeropanást és órákig a pulzusom 150 felett volt. ráadásul még volt úgy is , hogy nyitott sliccel referált. voltam vagy 22 éves nem mertem senkinek sem szólni, szégyeltem,Később segítséget kértem de, olyan nagy fokú energia hianyom volt, hogy alig birtam dolgozgatni az elmult 10 évben.

Tanulom a pszichiátriát. szerintem hajlam és genetikailag hordozzuk magunkban ezt a szörnyű betegséget. Megfogyeltem hogy mi kandaloban tüzelünk és nem ment a tüzelés, később rájöttem a kineziológia segítségével , hogy tűz fóbiám volt. szépen rendeződőtt. senki ne hagyja abba gyógy szerelését, mert subja lesz. amig az alternatív terápiát nem engedik be a kutatásokba addig nem nagyon fog előre haladni semmi. a kineziológus útán optimistán gondolkodom tele vagyok energiával és nincs alvás zavarom. egyébként azóta rájöttem .hogy magyarországon nagyon sok embernek nem lesz nyugdíja. 4 éve gondozom a súlyos demes mamámat, teljesen fekvő elhelyezkedni ezzel a betegséggel nem nagyon lehet, ha lehetőségem van közmunkába járok takarítani, segítek anyámnak Csak imádkozom, hogy hosszú élete legyen és tiszta tudattal. egyébként rajtam semmi nem látszik, még eddig vigyázatok magatokra

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close