pikkelysömör

Téma címkék:
2013.02.15. 22:17

Kedves sorstársak

sok mindent kipróbáltam, a szetroidos krémek csak rontottak a bőrömön, elvékonyodott, kirepedezett.

Mára a hátamról teljesen eltrűntek a plakkok, a vállamon régi oltások helyén van egy kicsi, és a lábszáramon, — De   nem viszket, nem repedezik ki a mozgástól.

Ami nekem bevált: hetente egyszer a fürdővizbe 1 kg tengeri só, vagy a natúr szürkés színű bányászott só -  jódozott sót ne ! Óvatosan ledörzsölöm  a megvastagodott részeket, fürdés után masszázsolajjal bekenem (aloe verás)

Arra vigyázni kell, hogy a bőr ne száradjon ki , minden nap kap valamit, felváltva zsírosat és hidratálót. – zsiros krémnek lehetőleg körömvirág kenőcs.

Amikor van vérehulló fecskefű, frissen  szedek, és annak a nedvével áttörölgetem a foltokat – ez is gyógyított

Étrend: alapvetően kevés húst fogyasztok, de ha hosszabb időre teljesen elhagyom, akkor szebb lesz a bőröm, csökken a plakkok mérete is. Táplálék kiegészítőként ligetszépe olaj kapszulát szedek, ezt az olajat külsőleg is lehet használni.  Abban biztos vagyok, hogy az étrend is fontos, olvassatok róla.

 

#10934 Raffika1 hozzászólása: 2013.02.23. 16:28

Kedves Mindenki!

Ajánlom mindenkinek erre a a bőr betegségre a RG-GL – és Spirulina kapszula, valamint a Ganno szappan együttes használatát! GL-RG kapszulából naponta 3-3 szemet a spirulinából felnőtteknek napi 4-et. Mind emellett a szappan használatát, melyet egész testre kihatóan kell használni, ha van ideje a betegnek akkor ne is mossa le magáról, hanem finoman masszírozza be a bőrébe . Ez az alkalmazás kívülről belülről hat egyszerre. Méregtelenítés és védelem valamint a külső tünetek kezelésést foglalja magában. Ez saját tapsztalat!

Szép napot mindenkinek!

ul

#10933 kuba78 hozzászólása: 2013.02.17. 18:54

Édesanyám 35 éve pikkelysömörben szenved és a 2.5 éves kislányomnak még mindig nincs rendes diagnózis felállítva (pikkelysömör vagy ekcéma) de találtunk egy csoda krémet: PSORATINEX! A krém egy szóval: CSODA! 2 hete használjuk a kislányomon és szinte teljesen eltűnt, édesanyám 4 hete használja és gyönyörű a bőre. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Szívből ajánlom mindenkinek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close