alig 20

Téma címkék:
2013.03.01. 12:44

13-14 éves lehettem, amikor a családom és a barátaim mondták, hogy olyan vagyok, mint a hullámvasút. “Előbb még nevettél és táncoltál, ugráltál, most meg a világfájdalmat magadra vállaltad”

Betudtam annak, hogy a tinédzserkori hangulatingadozás, a szülők válása, a dohányzás és egyéb tiltott dolgok elkezdése,…. de 20 éves leszek lassan és nem hogy enyhülne, egyre csak durvább lesz.

Mára már ott tartok, hogy 11.30kor mindenkit utálok, mindent, ami ezen a világon van, majd 12.30kor átfut rajtam egy érzés, hogy az élet szép, és MINDENT meg akarok valósítani. Mindent a magaménak érzek, hihetetlenül jól vagyok, írok, rajzolok, alkotok, táncolok, csevegek, színjátszok stb.

Ez jelen van minden nap. Sokan azt gondolják rólam, hogy megjátszom, de ha valaki mélyen belegondol, ezt képtelenség megjátszani. Nálam nincs arany középút, akkor én is ebben a betegségben szenvedek?????

 

#11325 Gabyca hozzászólása: 2013.03.03. 19:26

Szia :)

Ha szakemberhez fordulsz nagy valószínűséggel – a történet alapján én legalábbis annak vélném – a bipoláris depressziót fogja nálad diagnosztizálni, amire majd ír fel aranyos kis fehér bogyókat, amik átmenetileg segítenek, talán… Már ha segítségnek veszed azt, hogy ezek az egyfajta tudatmódosító szerek, hatásuk talán az alkoholhoz hasonló delirium tremens állapotot idéznek elő, taknyod-nyálad egybefolyik,alszol majd sokat – addig sem gondolkodsz, agyalsz a problémáidon – DE!!!!!!! – azok attóll még megmardnak, ergo semmit, de semmit nem oldalnak meg az ég-világon. Magadnak kell “kezelni” ezt az állapotot. A meditáció, sok-sok séta, jó társaság nagyon sokat segíthet, na és persze az otpimizmus, és a pozitív életszemlélet – még akkor is, ha nagyon de nagyon szar, és kemény világot élünk….

#11324 atlantiszi hozzászólása: 2013.03.03. 07:10

Kedves Alibi!

Kezdj el meditálni,nincs nagyobb problémád mint az átlagembernek, ha csak egy órát utálsz mindenkit az nem is rossz alkoss ha ezt élvezed.Minden ember élete hegyekből és völgyekből áll,sajnos nem mindenki tanulja meg, hogy egyensúlyba is lehet hozni dolgaikat.Ne csinálj magadból feleslegesen beteget!

Üdv:Tóth László lelki segítő

#11323 cryply hozzászólása: 2013.03.02. 20:52

Mielőbb keress föl egy szakrendelést! Gyógyítható az állapotod!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close