paranoid skizofréniám van

Téma címkék:
2013.03.11. 09:33

sziasztok

Az öcsém az interneten látta , hogy nekünk tilos kávét fogyasztani, valamilyen agyi folyamatot indít el, ami nagyfokú álmatlansággal jár. napi egyszer talán megengedett. tegnap délután vendégünk volt és ittam még egy kávét, nagyfokú álmatlanság vett rajtam erőt.

Amikor nővér voltam, volt úgy, hogy óránként ittuk, hozták a betegek.

Egyébként ha el akartok helyezkedni, mindíg az adott cég foglalkozás egészségügyi orvosát kérdezzétek meg. Mert vannak olyan foglalkozás egészségügyi orvosok akik abszuolut nem vesznek fel paranoid skizofréneket, pedig foglalkozásegészségügyileg lehetne. Alternatív terápiából nekem egyedül a kineziológia one barain módszer vált be, de a gyógyszert nem szabad abba hagyni, nem gyógyitható a betegségünk, csak szinten tartható.

Vettem gyapjú ágymelegítőt, ha nincs vagy kevés pénzetek van fűtésre ez kiegészíti. egyébként mi száraz paprika szárral , fával egy kevés szénnel tüzeltünk.

Valamelyik nap azt álmodtam , hogy jó dolog skizofrénNek lenni és még daloltam is álmomban. aztán felébredtem és csodálkoztam magamon, ez a 10 év nagyon nehéz volt.

én tanulok, elhelyezkedni nem tudok, mert az anyámat télire nem merem egyedül hagyni, mi van ha elesik télen és kihül. az egyedüli támaszom az anyám, a testvéreim mind messze vannak.

A kineziológus azt mondta, hogy 9 éves koromban vertek és ez mély nyomott hagyott a tudatalattimban, onnantól számít a betegségem, ami 28 éves koromban jött ki. Balkezes vagyok és a tánárnőm mindenáron jobb kézre akart szoktatni ezért nyílvánosan megyszégyenített és vert.

Különben én úgy gondoltam ha szedem a gyógyszert akkor nem esek vissza. Tévedtem, ha alvászavar van az visszaesésel jár. Amitrexet szedtem évekig , jól bevált, de évekig nem volt menzeszem és púpos lettem. 39 évesen már klimaxoltam.

Most ripedont szedek 3x felet és napi több pohár almaecetes vizet iszom, hogy a májamat méregtelenítse, ajánlom mindenkinek.

Annak örülnék ha megírnátok ki milyen munkát tudott vállalni ezzel a betegséggel, tanulnánk belőle. Szerintem nem lesz gyógyítható a betegségünk, az idegrendszer bonyolult.

Ha tanulni akartok, szociális alapon kaphattok kedvezményt a tandíjról, csak a szerény jövedelmet kell igazolni, szó szerint alkudni kell az iskolákkal.

#11500 kisdavid75 hozzászólása: 2013.03.12. 07:38

Kedves Szundi!

idézek tőled:”Szerintem nem lesz gyógyítható a betegségünk, az idegrendszer bonyolult.”

Ez a mondat szerintem nem igaz. Ha elhiszed, akkor, mint hazugság, fogva tarthat és egyfajta önbeteljesítő jóslatként beválik, de attól még nem igaz. Hála Istennek. Kérlek olvasd el régebbi hozzászólásomat “Gyógyulás a skizofréniából Jézus krisztus által” amelyben bizonyságot teszek róla, hogy Jézus Krisztus a győztes szabadító, Úr és Király, aki teljes szabadságot adott nekem! 17 hónapig voltam gyógyszereken (Abilify, Olanzapin, Rivotril), alvászavarok, szorongás, bűntudat, félelem stb. Jelenleg több, mint kilenc hónapja teljesen gyógyszer nélkül élek, kiegyensúlyozottan, megfelelő mennyiségű alvással (7-8 óra naponta), érdeklődési köreim, motivációm visszatért, rendesen dolgozok, egyszóval úgy élek, mint minden más normális ember!

Ehhez persze el kell hinni, hogy Jézus él, hozzá fordulni szabadításért. Ellenkező sajnos tényleg “igaz a hazugság”, miszerint ebből nincs szabadulás. De van! Fordulj Jézushoz, kérd Őt és megszabadít!

Szeretettel: Dávid

#22750 psfanboy3 hozzászólása: 2016.02.20. 09:32

Szia kedves Dávid!

Én is skizofrén vagyok, immáron 9 és fél éve. A folyamatokba és az okokba nem szeretnék belemenni, volt családon belüli erőszak, alkoholizmus a szüleim részéről, és én 20 éves koromra úgymond ‘kiégtem’ a világ számára. Ekkor még nem voltam beteg. Ekkor csatlakoztam egy keresztény szektához, Jehova Tanúihoz, (amit utólag szégyellek), és akkora agymosáson mentem át, hogy elhittem, hogy ez a szekta csak Isten egyetlen igaz szervezete és hogy csak általa üdvözülhetek. Édesapám utálta a Jehova Tanúikat, főleg mert térítenek és mert erőszakosok és ezen érzelmeit rajtam vezette le. Ordibált velem, üldözött, nem volt nyugtom, majd végül kidobott az utcára. Itt most jelezném, hogy kihagyok dolgokat! Amikor hazakerültem, csak a fősulit akartam elvégezni, magyar-művelődésszervező szakot. De volt otthon egy nagy kitörése apámnak, amikor is vádolt, ordibált, én pedig idegösszeroppanást kaptam és egymásnak akartunk menni. Az öcsém és az édesanyám nem engedte ezt, ezért én szétvertem a szekrényben a jobb kezemet, mert nem tudtam uralkodni magamon. A jobb kezem kisujjánál kézközépcsonttörést szenvedtem. Sajnos megműtettem a kezem, drótozták, és a kezemet ért sérülések máig sem gyógyultak be tökéletesen, és én ebbe beleőrültem.

Ez a rövid történtem, rengeteg mindent kihagyva! Ami még fontos, az idegeim időről időre elpusztulnak és nagymértékben károsodnak, ezt a betegségem rosszabbodásából tudom. A másik dolog, hogy megismertem az igaz Istent, Jézus Krisztust és az Ő Atyját. Pont ezért is érdekelne, hogyan tudtál Jézus Krisztus által meggyógyulni? Mert rajtam már csak Isten segíthet. Elnézést, hogyha rossz helyre írtam, de úgy gondolom, csak így tudok, Dávidnak üzenni.

#22756 MaryJane hozzászólása: 2016.02.21. 00:04

Szia,ha megengeded válaszolok a kérdésedre. Nyugodtan olvasd a Bibliát, Jézus példabeszédeit, interneten is találsz, imák stb.Minden nap mondj imát Istenhez, a teremtőhöz vagy Jézushoz, mondj köszönetet minden tapasztalásért, és kérj segítséget, hogy visszatérj a szeretethez, add át neki minden földi gondodat, neked csak a szeretet újboli elérése a cél, minden mást adj át az égieknek. Bocsáss meg mindenkinek, magadnak is. A szeretet mindennek az alapja. Ajánlanék különböző könyvet spirituális témában is, a legjobban Marianne Williamson Visszatérés a szeretethez című könyvét. illetve szorongás,félelmek,gyógyulás témakörben könyveket. Sok olyan emberre is rátalálhatsz (itt,más oldalakon) akik különböző mentális betegségekből gyógyultak meg,ezek is sok erőt adnak.
További sok sikert!

#22762 psfanboy3 hozzászólása: 2016.02.21. 21:19

Szia kedves MaryJane!

Köszönöm szépen a soraidat, az útmutatásodat, és könyvajánlást! Igen, igyekezni fogok, hogy meggyógyuljak az Úr Jézus Krisztus által ebből az alattomos betegségből. Köszönöm mégegyszer, hogy írtál, jól esett!

Üdv: Zoli

#24324 juditka hozzászólása: 2017.01.02. 15:03

Szia kedves Dávid!
Azt szeretném megkérdezni,hogy te imával mennyi idő alatt gyógyultál

#24325 anton hozzászólása: 2017.01.03. 15:35

Szia!

Csak annyit szólnék hozzá, hogy Dávid közel négy éve jelentette ki magáról, hogy tünetmentes, azóta nem írt az oldalra. Nem tudni, hogy valóban egészséges-e, illetve hogy azóta sem esett-e vissza.

Érdemes megfontolnod, hogy valóban egy vallási fanatikus tanácsára van-e szükséged. Ez valószínűleg szintén az ő írása (alul ott az email címe):
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3324561-a-skizofreniabol-ki-lehet-gyogyulni.

(Nem vagyok skizofrén, csak véleményt nyilvánítottam.)

#11499 fuzsu hozzászólása: 2013.03.11. 22:05

Kedves Szundi!

Nálam 10 éve diagnosztizáltak paranoid szkizofréniát. Azóta elváltam, új életet kezdtem, kitanultam két szakmát (gyógymasszőr és idegen nyelvű menedzser), a helyi pszichotikkus betegekért dolgozó egyesületben vagyok önkéntes, nemzetközi konferenciákra járok, és segítek a betegeknek, mint sorstárs ott ahol tudok. Német orvosi honlapon is vezetek blogot szkizofrénia témában. Jelenleg egy gyárban dolgozok hol három, hol két műszakban, ami nem kis teljesítmény: ja és egy éve nem voltam táppénzen. :) Soha senki nem reménykedett benne, hogy még un. “normális” ember lesz belőle. Hiszen többet voltam a pszichiátriákon mint “kint” …. De a reményt soha nem szabad feladni! A pszichoszociális felépülés lehetséges! Az emberi kapcsolatok építése nagyon fontos ezen a téren, hogy ne magányosodjunk el. Én nagyon szorítok neked, hogy valami értelmes dolgot találj az életben, amiben örömödet leled, mert ez mindennél fontosabb. Tudd, fontos másoknak a véleményed! És igenis hasznos tagja lehetsz a társadalomnak!

Szeretettel

 

Zsuzsi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close