Ámítás

Téma címkék:
2013.03.23. 13:43

Kedves sorstársaim !! Parkinsonos 50-éves férfi vagyok,megjártam a hadak útját,mint minden sorstársam-semmiben sem külömbözök másoktól,ugyan olyan földi tulajdonsággal rendelkezem,mint bárki más.Ugyan azok a törvények vonatkoznak rám is mint bárki másra,de vannak közöttünk olyan emberi példányok akik külömbnek érzik magukat,felsőbbrendűnek,érinthetetlennek.Jelen esetben egy gőgös-zsarnok-gerictelen-pofátlan-kapzsi-vérszívóra szeretnélek benneteket figyelmeztetni,EZ CSAK EGY A SOK KÖZÜL ,de most éppen ő szorult be perifériámba.Ő maga hívta fel figyelmemet.Most először magamról írnék :Kb.7-évvel ezelőtt a jobb kezemen  hüvelykújjam kezdet el ugrálni(önnálló életet élni),orvoshoz fordultam,megállapították-Parkinson.Természetes emberi reakció,hogy először alternatív gyógymódokat választottam(4-5 félével is próbálkoztam)de abszolút,mondom mégegyszer semmi de semmi hatás nem volt érezhető,tapasztalható-az viszont igen,hogy anyagilag le nulláztam magamat.Ezt mindenkinek írom,hogy tanuljon és ezt az INGYEN tapasztalatomat tegye magáévá,Tavaly áprilisban DBS-műtéten estem át-és azóta nagyságrendekkel jobban érzem magamat.Visszatérve az alternatív gyógymódokra-most láttam itt ezen az oldalon,hogy egy hölgy hírnök hírdeti önnönmagát-Jelszava : márpedig a PARKINSONRA VAN GYÓGYMÓD !! Nos van egy nagy szart !! Ne dőljetek be-mert anyagilag úgy jártok mint én-NULLA !! Még telefon számát is meg adta,sőt email címét is ide írta,én írtam neki,de reakció szintén NULLA.Ha nem haragszotok magatokra-KERÜLJÉTEK EL !!

#11710 elektor hozzászólása: 2013.03.26. 09:01

Ne okold magad mert mindenki így reagálna.Bár én nem ismerem e betegséget így azt sem tudom milyen gyógyszerrel vagy kezeléssel gyógyítható vagy legalább mérsékelhetők a tünetek. Az alternatív gyógymódok és azok művelői sem tudnak csodát tenni s nem is az a feladatuk. Aki felelősége tudatában valamelyik alternatív módszerrel be kiván avatkozni egy betegségben szenvedő ember mindennapjainak jobbá tételébe az először a saját képességeinek és annak határainak legyen tudatában. Még egy dolog amit tudnia kell: soha nem a hagyományos orvoslás helyett vagy főként nem ellene ténykedjen inkább azt kiegészítve enyhítse a beteg panaszait.

benmar
#11709 benmar hozzászólása: 2013.03.26. 08:15

“Természetes emberi reakció,hogy először alternatív gyógymódokat választottam”  hát ezt megkérdőjelezném. Csodák nincsenek! Csupán a betegségükből eredően kiszolgáltatott, éppen ezért az átlagosnál hiszékenyebb emberek, és az őket ocsmány módon, vagyonszerzés céljából rászedő, kihasználó hókusz-pókok….. az ilyen kuruzslókat a jósokkal együtt bebörtönözném… 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close