A nagy kérdés

Téma címkék:
2013.03.28. 17:13

Sziasztok! Most azért írok, hogy szerintetek lehet egy skizofrénnek barátnője? Vagy egyátalán van-e ilyen az életben? Én rengeteg gyógyszert szedek. Csak hiányzik valaki az életemből, igaz, hogy ha lenne is ilyen, nem tudom, hogy miről tudnék vele beszélgetni. Na meg az a helyzet, hogy még mindig szeretem a volt feleségemet. Elvált vagyok, gyerekem nincsen.) Ha tudtok erre valami tanácsot adni, megköszönném. Amúgy tetszik ez az oldal, mert úgy érzem, hogy itt vannak (sajnos) hozzám hasonló emberek, akik küzködnek valami betegséggel. Sziasztok

 

EN-ek
#11789 EN-ek hozzászólása: 2013.04.01. 21:04

Köszi a levelet! most, h végre +int megy(?) a oldi mégis ink ideirok.

Ah irtam is, engem igazából elektr. formátum érdekelne amit E-book readerrel (is) lehet olvasgatni (pl. pdf) papier bukot év10dek óta n veszek, sőt n is nagyon olvasok. (klf. praktikussági okok:) DE azért lehet h rendelek 1et, ennyi pénz télleg nevetséges érte:)

“művészien beteges” <– ez teccett:D azércsak nyugi. te vszeg a nyomomba SE érsz, akármekk művész legyél is..;)

 

Bye-ok!

#11788 Borderlany2 hozzászólása: 2013.04.01. 07:36

Köszönöm a válaszokat!

EN-ek
#11787 EN-ek hozzászólása: 2013.03.29. 19:32

Az #1 hozészólónak:

az Aranyketrecből vszeg télleg n fogod akadémikus szinten +tanulni a frankót, sea tényállást; de ettől függetlenül kibaszottul YO kis könyv, és igazi kultúrtörténeti csemege! ÉN imádtam!!:) (sikoltozó Erna + had n sorojjam:D)

Ezzel kapcs. lenne a kérdésem is: yomagam (kb.) 200 éve keresem ezt a könyvet, de ezt még ÉN se tudtam felhajtani:) szóval HA esetleg te – v vki – tudna ajánlani 1 linket, ahol vmijen elektronikus formában le lehetne szedni, akkor lécc dobjatok már 1 mailt! (NE IDE a fórumba!) – igérem h kéretlen hálám örökké üldözni fog!!:D

Kiraly
#11786 Kiraly hozzászólása: 2013.03.29. 12:42

Szia kopterikus.Jó ötlet az edzőtorony.Király(né).

#11785 kopterikus hozzászólása: 2013.03.29. 12:19

Szia demaboko és Király. Örülök,hogy adtatok tanácsokat csak nállam az a helyzet,hogy én a falun kivűl lakom szerencsére de oda sem emgyek be csak ha nagyon muszály. Akkor seme gyedül. Pedig két éve még bejártam nagy biciglitúrákat csináltam de ez sem menne már sajnos.Most veszek egy edzötornyot és azt beszéltük a  Dr-nömmel,hogy ha majd mennek le rollam a kilok talán akkor lassan elmúlnak a szorongásaim és talán több önbizalmat ad.

Kiraly
#11784 Kiraly hozzászólása: 2013.03.29. 11:35

Szia kopterikus.Nagyon kevés ember az-akinek nincsen betegsége.Mozdulj ki otthonról,próbálj beszélgetni,valószínű sikerrel jársz.Király(né).

#11783 demabako hozzászólása: 2013.03.29. 10:10

Szia kopterikus!

Az előbb fejeztem be egy hozzáb írott lvelem, amikor észrevettem új bejegyzésedet. Talán a legfontosabb tanácsom az lenne, Neked kell ön magadnak a problémát megoldani. Kegyetlenül hangzik, nem bántani akarlak! De hogy segíthetne bárki, ha nem ismered ön magadat?A reális önismeret alapján tudsz csak változni, változtatni!Hiszen mit csinál a pszichologus, a pszichiáter? Alaposan kikérdez, majd a megtanult pszichiáter tünetegyüttesek alapján megkeresi a “rád való ruhát”. Nem gúnyból írtam!

S a vegyi kényszerzubbony, szorít, vagy nem szorít, de átmenetileg “lecsillapít”. A vegyi kényszerzubbonyon a gyógyszerezést értem. Valakinek eltalálják, valakinek nem. Egy sebész tudja, hova kell a szikével nyúlni, de egy pszichiáter?Nincs jogom kri-

tizálni. A “cimkézés”(betegre rásütik a betegség megnevezését)alapján a beteg szedheti a “dilibogyókat” minden mellékhatásával együtt.

Elköszönök                               demabako

#11782 kopterikus hozzászólása: 2013.03.29. 06:59

Szia Borderlány. Nállam akkor kezdődött minden mikor észrevettem,hogy a  feleségem nem szert már annyira és ezt ki is mutattam, Akkor én teljesen padlot fogtam és elkezdtem irogatni minden rossz félét,hogy kit vag kiket ölhetnék meg. Akkoriban volt több öngyilkosságom is. És mikor korházba kerültem a kkor a Dr-nő elkezdett beszélgetni velem és akkor pattant el a  húr. Rájött mindenre hiszen elmeséltem neki mindent magamrol. Akkor le is százakékoltak és sokat is ittam. A feleségem pedig elhagyott még 2000-ben. Aztén szedegettem a gyogyszert de ittam is. Egy napon viszont elhetároztam,hogy munkát keresek mert ez így nem mehet tovább. Akkor még többet ittam. Utánna viszamondtam a leszázalékolást mivel azt hittem,hogy meggyogyultam. 2008-ig nem volt velem semmi gond de akkor már nem ittam egyátalán. Korházban dolgoztam mint takarítto. És akkor elöjött minden. Ujra hangokat hallottam,hogy meg kéne ölni az embereket. Ezt emeséltem az édesanyámnak és ujra korhézban voltam. 2009-ig töbszöri visszaeséssel. DE nem segítetteka a gyogyszerek sem. Aztán átkért anyám abba  a korházba ahol ő dolgozott és ott egyböl eltalálták a  gyogyszereimet. Eltünteka a hangok meg az agressziv gondolatok amik nagyon rosszak voltak mintha egy horror film lett volna. Az igazat megvalva mostanában megin jönnek az agresszív gondolatok de nem szolok senkinek egyenlöre. Amúgy ahogy én tudoma  skizofrének nem vezéjesek de szerintem olyan mint én vagyok voltam és ha nem szedném a  gyogyszereimet vissza esnék és biztos,hogy az senkinek nem lenne jó.

#11781 Borderlany2 hozzászólása: 2013.03.28. 21:59

Syasztok, gondolom egyikőtök sem akar életstoryt írni vagy idő sincsen rá, ha bár pár sorban is fontos lenne,muszáj megtudnom hogyan történik és mi valójában a skizoférnia mert a netről vagy az arany ketrecből nem tudhatom. mi hívta nálatok elő, mik voltak a kezdeti tünetek , hogyan ismerték fel? Fontos lenne tudnom szívesen meghallgatnám mit éreztek csak röviden ha leírnátok pár sorban, akár az emailemre designerofchaosinyourmind@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close