2 év tünetmentesség 18év alatt

Téma címkék:
2013.05.05. 12:16

Sziasztok

40 éves férfi vagyok. 18 éve kezdődött, a fejemen egy apró foltot találtam, azóta pesze a testem 80%-át ellepte. Nagyon sok gyógyszert, gyógymódot kipróbáltam, sok bőrgyógyásznál jártam és persze sok pénzt költöttem rá. Biztos vagyok benne, hogy minden embernél más és más hatóanyag kell a gyógyuláshoz,ami másnak használ az nekem nem. 3éve elkezdtem egy biológiai terápiát ami gyógyszeres kezeléssel kezdődött. Ez nem vált be, váltottunk egy másik fajtára, az sem segített, utána jött egy éves injekció kúra, amitől fél évig tünetmentes lettem de elmúlt a hatás. Utána sokkal több jött vissza, az izületi fájdalmaim már szörnyűek, nem tudok fogni, nem tudom felemelni a kezem és aludni is csak ülve 1,5 órákat. Az injekció után átálltunk infúzióra, azt is 1 évig kaptam. Ettől is volt 5hónap tünetmentesség és most visszajött minden, még fokozottabb izületi fájdalmakkal, nem tudok dolgozni sem, mert nem tudok fogni és mivel ács vagyok ez így kivitelezhetetlen. Múlt héten ismét váltottunk, most egy másik féle injekciót kapok ami még nem hat, bár ott tartok, hogy szerintem nem is fog és már nem is érdekel. Ezt is csak úgy tudtam leírni, hogy Xilox+dolgit combóval turboztam mert különben nem mozognak az újjaim és a csuklóm. Egy ideig tanácstalan voltam, egy ideig dühös, miért pont nekem, most már nem érdekel semmi. Így nem lehet élni és nem is érdemes, bárki bármit is mond. Kipróbáltam mindent, 5évig vegetáriánus voltam, nem ittam alkoholt, kávét, csak gyógyteákat. Meguntam. Nem segítséget kérek, mert arról már lemondtam, csak szerettem volna leírni az én történetem. Remélem azért ti is sikeresebbek lesztek a harcban. Kívánom mindenkinek, legyen tünetmentes, egészséges és gyönyörű:).

 

#12518 zombiboy hozzászólása: 2013.08.02. 13:19

Üdv újra itt.Eltelt pár hónap mióta írtam.Voltam nemrég reumatológusnál,mert fokozódtak az izületi és izom panaszaim.Annyi történt,hogy megemelték a Medrol és Trexan adagomat kiegészítve Folsavval,amitől ugyan jobban nem lettem de lettek gyomorsav problémáim is.

Próbálok pozitívan hozzáálni a dolgokhoz(már ha fel tudok állni reggel).Úgy döntöttem újra elhagyom a húsokat voltam vegetáriánus 5évig és jobban éreztem magam nem eszem kenyeret sem,szinte csak zöldséget.Nem tudom aki kapott már Stelara injekciót írja már meg,hogy hányadik után lett jobban kb mert én most kapok majd harmadszor 2 injekciót de változás még nem történt.

Mivel ácsként a napon dolgoztam minden nyáron egész nap ezért mondhatom,hogy nekem a napfény sem jött be max kiszáradtam tőle de nem használt.Remélem a hús és kenyérmentes időszak használ majd ,mert amióta nem tudok melózni csak hízok itthom és az nem jó.Mindenkinek azt tudom tanácsolni ne hagyja el magát bármilyen nehéz is mert így fog járni ahogy én és innen nehéz felálni.Próbáljatok ki mindent amit tudtok aztán egyszer csak lesz valami gyógymód.Tudom nem sok mindent mondtam ezzel de néha jó csak úgy leírni valahova a dolgokat.Kitartás,gyógyúlás mindenkinek ,ha tudok valami okosat azt megosztom itt.

 

#12517 atlantiszi hozzászólása: 2013.06.01. 09:35

Kedves Zombiboy!

Sokizületi gyulladásra próbáld ki az almaecetet (egy evőkanállal egy pohár vízben elkeverve),naponta 2-szer iszod és búcsut mondhatsz a fájdalmaknak és újra foghatsz úgy mint régen.

Üdv:Atlantiszi

 

 

#12516 zombiboy hozzászólása: 2013.05.29. 17:32

Köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni,akár lelkileg,akár tanácsokkal.Tudom,hogy sok ember szenved komolyabb betegségekben mint az enyém.Ám úgy érzem ennek ellenére,hogy nem élek csak küzdök egész életemben,s kérdem én miért gondoljak mindig másokra,miért ne lehetnék egyszer az életben önző,miért ne hagyhatnám az egészet,nemtörődve azzal kit,mit hagyok hátra,miért ne aludhatnék egyszer utoljára egy jóízűt?miért ne?Sok erőt kívánok mindenkinek a gyógyuláshoz,csak közben ne felejtsetek el élni mert elég rövid az időnk :).Ha tudok majd valami okosságot akkor jövök és mondom.Most kaptam meg a második stelarámat vagyis a második kettőt.Medrolt kapok az izületekre meg Trexant de egyik sem használ sajna tökéletesen,ha netán el tudok aludni akkor hajnalban az első a gyógyszer mert anélkül fel sem tudok kelni.Talán jobb lesz idővel,talán nem igazából kezdi elveszteni a jelentőségét.További jókat :).

 

#28120 ildiko644 hozzászólása: 2019.03.10. 00:17

Sziasztok szeretném megtudni tud vki zombi boyról
Vmit jobban van?

#12515 Catline hozzászólása: 2013.05.26. 19:54

Kedves Betegtársak! A mai napon mint ígértem a facebookon létrehoztam egy zárt csoportot akit érdekel az keressen meg a neve ennek a zárt csoportnak pikkelysömör klub. A nevem pedig Katalin Anna Vargáné. Szeretettel várok mindenkit azzen az oldalon jelenleg már 14 tagunk van van olyan is aki külföldi ők talán valami más kezelési módokat fognak talán nekünk tudni ajánlani. Köszönöm a figyelmet.

 

#12514 Catline hozzászólása: 2013.05.26. 15:43

Kedves Betegtársaim!

Szeretném tölettek megkérdezni, hogy mivel tisztálkodtok és mivel mossátok a ruháitokat. Nos mosni lehetőleg csak mosószódával mossatok és mosakodni meg ne használjatok túsfürdőt csak szapant és abból is max. 4 félét tudok ajánlani az első helyen a natúr kecsketejes szappan áll ami nagyon jót tesz a bőrnek ezt a Dm-ben is lehet kapni. Második helyen egy német minőségű szappan áll amit a Müllerben lehet megvenni ez a Vazelines szappan ami nem szárítja ki a bőrt és úgyanitt kapható még az aloéverás vagy a körömvirágos szappan. Háztartásotokban a napi takarítás során kerüljétek a vegyszereket. Takarítsatok ecettel, szódabikarbónával vagy citrommal. kerüljétek a hidegzsíroldókat mert nem tesz jót nekünk.

#12513 Catline hozzászólása: 2013.05.25. 12:33

Kedves betegtársaim!

Nagy örömmel tőlt el hogy ennyien vagyunk jelen ebben a csoportban. Nos nem azért vagyok ilyen boldog mert betegek vagyunk, hanem mert ennyien próbálunk segíteni más embertársainknak tapasztalatainkkal és tudásainkkal mert igazán csak mi értjük meg ezt a betgséget. Az orvosok felírnak kenőcsöket és gyógyszereket stb.. , de a lelkünkel nem igazán foglalkoznak.  Jelenleg Magyarországon 2 új beteget regisztrálnak minden áldott nap és lassan népbetegségé válik. Léteznek alapítványok egyesületek akik max. csak a pénzünket húzzák ki a zsebünkből tisztelet a kívételnek, de igazi lelki támogatást egyikük sem nyújt. Arra gondoltam hogy létrehozzok egy honlapot a Facebookon ahová felraknám a legújabb gyógymódokat és diétás programokat és lelkileg is támogatnám meghallgatnám a próblémáitokat. Kapcsolatban állok az egyik legjobb klinikával ahol kutatások zajlanak ebben a betegségben ez a Szegedi klínika ahol olyan Professzorok és orvoscsport van akik az életüket erre a betegségre tették fel. Kiemelném Dr. Gyulai Rolandot, Dr. Gál Magdolnát, Professzor Keményt és Professzor Bata Zsuzsannát és még sok másokat. A Psori ambuláncián köszönet Mártikának és Évikének akik legjobb tudásuk szerint végzik lelkesen a munkájukat. Kérek mindenkit ne csügedjenek mert hiszem hogy mindenkinek jobb lehet az élete. Kérek mindenkit ha csak kedves szavakkal is de bátorítsuk embertársainak ebben a helyzetben. Remélem hogy ha csínálok egy honlapot csatlakoztok hozzám . Ígérem megírom a honlap címét ha már meglesz. Addig is sok egészséget kívánok mindenkinek. Puszi nektek.

 

#12512 Catline hozzászólása: 2013.05.25. 12:08

Kedves Zombiboy! Elöször is nem vagy zombi ezt a butaságot verd kia fejedből. Csak most egy kisé elkeseredt férfi vagy és nem hiszem el hogy nem zavarnak a sebek mert engem is zavarnak és nekem mint nőnek talán még rosszabb. 27 éve szenvedek ebben a betegségben és én is mindent végig csínáltam már. Kaptam enbrel inekciókat, Humirát, Stelarát, infuziós kezeléseket , de mindhiába. Ami igazán segitett hogy most tűnetmentes legyek az a kiegyensulyozott élet és elkezdtem Thaichira járni de bármilyen más meditációs dolog jó hatással van rá. Arra jöttem rá hogy ez a betegség nem az inekcióktól múlik el hanem az agyban dől el. Érdekes mikor behozták a biológiai terápát mindig eltűntek rólam mert hittem bennem hogy az csoda szer és mikor már nem hittem akkor visszajött a betegség. Persze vannak olyan helyzetek mikor egy gócos fog vagy mandula vagy más szerv ami beteg próvokálja no meg a stressz. A legtöbb ismerősöm aki ilyen beteg mint én azt mondja ,hogy ő nem stresszes pedig az még ha nem is tudja tudat alatt az. Ne ad fel soha hidjél a gyógyulásban és pozítivan állj hozzá próbáld bebeszélni az agyadnak hogy gyönyörű a bőröd és nem fájnak az ízületeid a fajdálom szót és betegséget iktasd ki a szótárodból hídd el a szúgesztió ereje műkődik mindenkinél és akkor az agy reagál rá. Hidd eel igazat mondok 3 éve tűnet mentes vagyok és jól tetted hogy diétáztál csak nem bíztos hogy jól választottad meg a diétát. Ha kérdés lenne ezzel kapcsolatban fordulj bízalommal hozzám az email címem: catline03@freemail.hu.

Ui: Mindig van gyógyulás amíg az ember hisz benne csak ha már nem hisz akkor van oda a reménynek is!

 

#12511 Saci1 hozzászólása: 2013.05.09. 10:49

Kedves Zombiboy!

 

Ne add fel semmiképp sem! Sokféle betegséggel, tömegek küzdenek, amire az orvosok nem találnak megoldást, mert valójában nem találják meg a tünetek okát.  Soha nem is fogják. Ezzel a helyzettel pránanadis társaságban találkoztam. Ez egy tibetből származó, hazánkban valamilyen okból népszerűvé vált enrgetikai, kézrátátellel kezelő rendszer.  Az első tanfolyamon, a Mester mikor körbekérdezte az egybegyűlteket, miért jöttek, a döntő többségük a rejtélyes,  kinzó,  évek, évtizedek óta tartó betegséget hozta fel válaszul. Testvéremmel is emiatt kerültünk el ide. Neki heti 2 szer bevérzett a szeme, fájt, nem tudott vizszintesen feküdni, mert elviselhetetlen nyomás volt a szemében, napi kilós mennyiségű narancs megevése után sem javult. Kezelték, vizsgálták, semmi eredmény.  Majd a pránanadisok kitartóan kezelték (hetii 3 x 45 perc), a tanfolyamon tanult napi önkezelést is végezte, gyakorlatilag meggyógyult egy év alatt. Természetesen, ha túlterhelt, először a szemén jön ki a fáradság (ez maradt a gyenge pontja), de a betegsége elmúlt. Sokan jártak igy ide, segitett a módszer ( a tagokkal, ha találkozunk, akkor mesélnek magukról). Természetesen, oka van, hogy ennyire súlyos legyen, ezt feltárják már az elején (Te is megtudhatod az okot, olvass bele a Ruediger Dahlke: a betegség, mint szimbólum c. könyvébe), majd ennek alapján kezelik különböző energiákkal.  A beteg területeket, a csakrákat (azok adják a test különböző részeinek az energiát a működéshez), az aurát, a tudatot, avagy reinkarnációs utaztatással tárják fel illetve oldják fel a problémát. De mindemellett természetesen szükséges a beteg felfogásán, életszemléletén is változtatnia, hozzátartozik a dologhoz. De a módszer döntő többségben sokat s egit. A neten nem sok mindent találsz róla, Petrezselyem József honlapja a mérvadó, de kezelőhelyet külön kell kérdezned pránanadisoktól (nem nagyon beszélgetnekm erről a neten). Amit még használnak az a mantrák ismételgetése. pl: keress rá a gyógyitó buddha mantrájára.  A 3 soros szöveget jegyezd meg, a zenét , ha letöltöd, könnyebb megjegyezni. Ismételgesd hetekig, naponta számtalanszor. Ne törődj vele, hogy nem érted a szöveget (szanszkritül van).  Ez is megindit pozitiv rezgéseket, hogy tisztitsa a problémáidat.

Legyen sikered!

#12510 zombiboy hozzászólása: 2013.05.07. 08:08

Ebben teljesen egyetértek csak elég kilátástalan a dolog.Munka nélkül otthon ülni pénz nélkül és nézni ahogy aszüleim próbálnak eltartani az nem könnyű.A menyasszonyom távol,nem sok esély van arra.hogy közeljövőben együtt lehessek vele,ez elég szörnyű.Pesze mindenkinek a maga baja a legnagyobb ezt is tudom volt időm gondolkodni a dolgokon.Igazából a sebek nem zavarnának mert már hozzászoktam,csak az izületi és izomfájdalmak rosszak emiatt nem tudok dolgozni.Mindenkinek azt tanácsolom én is,hogy ne adja fel soha,mert lehet nekem jobb lenne úgy de sokan vannak akik szeretnek(sajnos,sokkal egyszerűbb lenne ha nem így lenne)ezért próbálok küzdeni.Ma fognak keresni kórházból,hogy lehet-e valamit kezdeni az izületeimmel mert éjjel alvás helyett a falba veregettem a fejem kínomban:).

#12509 goodbyekitti18 hozzászólása: 2013.05.06. 19:24

Nagyon köszönöm hogy öszintén leirtad. Viszont ha már ilyen sokáig harcoltál vele szerintem semmi értelme hogy feladd. Nem fogom azt irni hogy együttérzek veled mert sajnos elképzelni sem tudom milyen fájdalmaid lehetnek :(

Viszont addig amig van aki szeret támogat és meletted áll butaság ilyesmire gondolni.. nem azt kell szemelött tartani hogy neked jobb lesz hanem hogy kiket hagysz magad mögött.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close