Újra öngyilkosság?

2013.05.26. 14:35

Sziasztok!Én történetem elég hosszú lenne.Probálok most valahogy rövidre írni.

Ime az én történetem:Lassan 1,5 éve munkanélküli vagyok!.Pénzem nincsen semmire.Szüleim nyugdíjából élek velük ők nagyon betegek.Mindenap erről szól életem felkellek megnézem neten összes álláskereső oldalt hátha van munka.Ha találok elküldöm önéletrajzomat vagy elmegyek oda mindig az a válasz hogy nem kellesz.Összes létező munka helyre elküldtem az önéletrajzomat és semilyen választ nem kaptam.Útobbi három hónap ebből állt nekem már minden nap sírtam,öngyilkosságra gondoltam hogy milyen jó lesz a halál akkor minden megfog oldani.Egyik nap annyira elvoltam keseredve hogy felakartam vagdosni az ereimet és már néztem a késeket melyikkel csináljam.De akkor pont haza jött az anyám és meglátta mit csinálok.Azonal egy orvoshoz vitt engemet.Ott elbeszélgettem megmondtam hogy megfogom csinálni az öngyilkosságot csak idő kérdése.Erre kiírt nekem erős nyugtatót,antidepresszáns gyógyszert. Megállapította, hogy depressziós vagyok. Majd 3 hét múlva menjek vissza hozzá. 1,5 év után egyik hétfön egyszer csak kaptam egyik munkahelyről e-mailt, hogy menjek oda szombatra 19:00 órakor. Akkor annyira boldog voltam, hogy végre mindennapos önéletrajz küldözgetés után 1,5 év után végre kaptam egy választ.Szintem az volt az egyetlen reményem ha felvesznek akkor HappyEnd lesz vagy nem vesznek fel akkor öngyilkos leszek. Eljött a nagy nap és elmentem oda. Ott meg azt monták nekem, hogy felvettek már embereket és miért nem jöttem korábban ide. Akkor annyira el voltam keseredve, csalodott voltam, gyülölet volt bennem, egyszerüen szavakban nem lehet leírni azt a érzést. Aznap este bánatomban bevettem 100 db nyugatót,60 db antidepresszáns, ráittam fél liter vodkát meg három kicsi konyakot és lefeküdtem aludni.Utána korházban ébrettem fel.Ott kiderült hogy 2 napig kómában feküdtem és kimosták a gyomromat.Ottani pszichiáter/pszichológus(már nem emlékszem hogy mi volt ő) orvossal elbeszélgettem vele.És átszállítottak az egyik pszichiátria korházban.1 hónapig voltam ott.Ott is megállapították hogy depressziós vagyok és kaptamrá gyógyszert.Azóta eltelt két hét és otthoni körülmény között újból elöjött hogy mindennap öngyilkosságra gondolok.Egyszerüen nincsen nekem már jövőm(mert tudom elöre jövőtt:bármikor hajléktalan lehetek).Következő öngyilkosság már idő kérdése és megfogom csinálni újból, de mostani begyógyszerezve közeli folyóban fojtom magam.Így meg senki nem fog rám találni.

 

 

#12849 immy hozzászólása: 2013.08.27. 16:20

dobbenetes tortenet,hidd el tudom mirol beszelsz.nalam ez mar tobb eve tart,csak engem valosaggal kihajtonak a gyarkbol,vagy epp ahol probalkozom.voltam kulfoldon irorszag,becs,budapest,cseh orszag,es mindenutt ugyan az a vege,parhonap utan elbocsajtas.de figyelj nagyon remelem,hogy meg koztunk vagy,es csak kitartast kivanok neked.nagyon-nagyon kivanom,hogy forduljon minden a leheto legjobbra nalad.csak tarts ki.

EN-ek
#12848 EN-ek hozzászólása: 2013.07.26. 12:25

Napperce! BEvallom ekk naivitás kicsit +lepett!

(még ezena ódalon is…)

#12847 Panna1 hozzászólása: 2013.07.25. 14:00

Elképesztő ,hogy emberek tönkremenjenek,a munkanélküli állapotba,az én lányom is attól kapott pánikot,hogy küldözgették összevissza.Ha hozzájárultok,ezeket a leveleket el kellene küldeni,minisztériumba,a politikusokhoz,és a neten közzétenni,milyen jól élnek a magyarok.Segítséget kérek,ehhez bárkitől aki valami formában tudná támogatni,hogy az illetékesek tájékozódjanak.Kérlek Benneteket,ne mérgezzétek magatokat,hanem járuljatok hozzá,hogy a leveletek illetékes okosok asztalára kerüljön! Nem értem pl.ha pszihiáterhez kerül valaki mert nincs munkája,miért nem kérnek róla jelentést,hogy valami módon segítsenek! Kérlek Mizoka ,átmenetileg tedd amit zil77 javasol.Remélem kapunk választ,segítséget,és folytatjuk,nagyon szeretném a tudomásukra hozni,hogyan élnek az emberek! Kitartást kívánok mindenkinek!Panna.

EN-ek
#12846 EN-ek hozzászólása: 2013.07.25. 13:26

Term. most is lenne magvas véleményem pár dologról, DE csak FELb*sznám a őszes agyamat! (ami koha reggel N tenne yot) MindenESETre a tutti: n lennék a mai páját keresgélő zsenge pockok (18-21) bőrébe a mai Virágba pd a enyém SE volt hajjdan 1 Marcipántorta!

 

“Mo. jobban tejjesít!”

#12845 zil77 hozzászólása: 2013.07.25. 06:37

Szia! Nagyon remélem, hogy még nem tetted meg. Én csak miattad regisztráltam be, hogy neked írjak, és arra szeretnélek kérni ne legyél öngyilkos. A történetedből az világlik ki, hogy nálad elsősorban az volt a depresszió kiváltó oka, hogy nincs munkád. Ez rajtad kívülálló ok, nem te vagy a hibás. Sokan vannak, akik állítják, hogy csak akarni kell, meg rajtad múlik, de ez így nem igaz!!! Aki ilyet állít, nem most keresett munkát, vagy sok ismerőse van és szerencséje.

Én is másfél éve keresek munkát, és én is a szüleim “nyakán élek”, mert ha nincs bevételed, nincs más lehetőséged. Illetve egy van, beköltözni egy hajléktalanszállóra. Amit a társadalom ad, az 3 hónap munkakeresés után az aktív korúak ellátása, ami 22 800 Ft, ez ugyebár önálló életre nem elég, mivel egy kiadó szoba rezsivel 30 000 Ft/ hó.

Mostanában nagyon nehéz munkát találni. Egy interjúztató mondta, hogy az átlagos munkakeresési idő 9 hónap. A tegnapi interjúmon mondták, hogy kb. 400 önéletrajz érkezett be arra az egy állásra. Tegnapelőtt szintén egy munkavállalót kereső ügyvezető mondta, hogy sima betanított munkás állást hirdetett meg. 2 napig volt fenn a hirdetése és az 1-2 helyre 100-an jelentkeztek, és jelenleg most munkásként egy mérnök is dolgozik nála.

Alkalmam volt dolgozni egy hajléktalanokkal foglalkozó intézmény álláskeresőjében. Az odajárók igen nagy hányada volt középfokú végzettségű, vagy több szakmás szakmunkás, és volt néhány főiskolát végzett is (mérnök, szociális munkás, egykori színész stb.) Manapság nagyon könnyű hajléktalanná válni.

Mivel már 1,5 éve keresel munkát elég nehéz a helyzeted, azt tapasztaltam, hogy minél régebben keres valaki, annál kisebb az esélye, hogy felveszik. Érdemes átvizsgálni az önéletrajzodat, hogy nem -e lehetne ütősebbé tenni valamivel. Ha pesti vagy, keres fel munkaerő-kölcsönző irodákat, ott valószínűleg először nem lesz munka, de ha többször látnak, megismernek és látják milyen nagyon szeretnél munkát, akkor nagyobb az esély, hogy rádgondolnak, ha bejön valami munkalehetőség. Ez persze nem olyan jó pénz, de ha már van munkád, könnyebb lesz jobbat találni. (Természetesen pénzt sose fizess ilyen cégnek, mert az a cég valószínűleg csaló, aki csak a pénzedre utazik).

Arra viszont számíts, hogy az idegeknek “regenerálódnia” kell. Nálam pl. probléma, hogyha megbántanak órákig potyognak a könnyeim, és nem vagyok képes abbahagyni. Sértődékenyebbé és ingerlékenyebbé válik az ember a leterheltség és a gondok miatt.

Végezetül: valaki számára lehet, hogy a vallás a megoldás, de nem mindenki számára az. A hozzászóló Pannikának üzenem, hogy nagyon haragszom rá!  Még a mindig vidám, és abszolút pozitív hozzáállású barátnőm fejében is megfordult az öngyilkosság gondolata 1 év munkakeresés után.

Sok szerencsét! Drukkolok neked, és remélem még élsz! Üdvözlettel :

Egy sorstárs

#12844 Panna1 hozzászólása: 2013.06.04. 21:14

…a jövődet saját Magad alakítod,ha beteg vagy fordulj orvoshoz,kérlek ne magad döntsd el,mi a bajod,segítenek belőle kigyógyulni,de AKARNI KELL ! ha élni akarsz,sikerül az életed,ha meghalni szeretnél beteg vagy! Az orvos akkor gyógyít meg,ha élni akarsz,ha segítesz neki a munkájában.Mindenkinek írom,hogy a Facebookon van egy munkaajánló Szárnyas Fejvadász keressétek,és találtok munkát.Írjatok ,keressetek folyamatosan,sajnos így működik,de muszáj Magatokért tenni…saját magadért tegyél meg mindent! Üdvözl:Panna.

#12843 endrebandi hozzászólása: 2013.05.31. 04:44

KEDVES “ÚJRA ÖNGYILKOSSÁG”! ÚJRA IROK NEKED, KERESS JÓ TÁRSASÁGOT MAGADNAK. A MAGÁNY ROSSZ TANÁCSADÓ! EGYHÁZI KÖZÖSSÉGEKBEN, FŐLEG ITT TUDNAK NEKED SEGITENI. ÉN IS ISTENTŐL KAPTAM MEG A MEGSZABADULÁST! LEHETNEK GYÜLEKEZETEK, TÖRTÉNELMI EGYHÁZAK MINDKETŐ SEGITSÉG LENNE NEKED. DE HA “ISTEN” NEM ÉRDEKEL, SPORTOLJ, FŐLEG TÁRSAS SPORTOT.. TERMÉSZEZJÁRÓ CSOPORTOKBAN KLASZ TÚRÁZÁSRA LESZ LEHETŐSÉGED. TÉGY BÁRMIT, DE NE MARADJ EGYEDÜL! AZ ÉLETED ELDOBÁSÁVAL SZERETEIDNEK ÉLETRE SZOLÓ BÁNATOT OKOZOL,- EZ A CÉLOD? GONDOLOM NEM GONDOLKOZZ EL. NEM AZÉRT KAPTAD AZ ÉLETED, HOGY ELDOBJAD! TE NEM RENDELKEZHETSZ VELE “CSAK ÚGY”-VIGYÁZZ MAGADRA FOGADJ, EL KÜLSŐ SEGITSÉGET! KITARTÁST AZ ÉLET SZÉP, CSAK ÉSZRE KELL VENNED!-VAN PÁRKAPCSOLATOD? HA NINCS KERESS SZERETŐ, MEGÉRTŐ TÁRSAT-ENDREBANDI

varoszoba2
#12842 varoszoba2 hozzászólása: 2013.05.30. 17:16

Kedves Mizoka!

Endrebandi is válaszolt neked, csak külön bejegyzésben. Itt olvashatod:

http://www.varoszoba.hu/show/2013/05/29/hozaszolas_ujra_ongyilkosag_c

Üdv: VSZ

EN-ek
#12841 EN-ek hozzászólása: 2013.05.27. 12:49

1,5 éve?? az igazán LF! ÉN 20+ és LEszarom! és mondok ÉN neked még vmit: most már n tudnának annyit fizetni, h csicskázzak a sok szarnak evridéj, mint 1 senki!! Mert tudom h különb vagyok, minta összes többi gonosz & ostoba mberállat 1üttvéve; ergo szarok apénzükre! (is) hiszen am se buldogit! (HA tehetném, 1esével irtanám KI mindet, sajn nincs hozzá elég fegyverzetem – DE szerencsére HAmarosan KIpusztulnak maguktól is! )

 

Szal tedd Te is ezt! foglalkozz CSAK saját magaddal (max. 1-2 db intelligenssel), és fosd LEA Virágot yo magasról, és szaftosan!

ah +érdemlik! – más választásod ússe lesz…

 

Best wishes!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close