fejfájással küzdöm évek óta

2013.06.01. 16:43

Tisztelt Mindenki! Tanácsot szeretnék kérni!  Sajnos már 5. éve nagyon gyakran fáj a fejem. Pszichiátriai beteg vagyok, szorongásos depressziós. Az orvosok nem akarnak változtatni a gyógyszereimen. A Seroguel XR 300mg-os gyógyszertől nagyon fáj a fejem és magas a prolaktin szintem is. Tudna esetleg valaki ugyanilyen hatóanyagú más gyógyszert ajánlani? Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Tisztelettel:Tünci

EN-ek
#13418 EN-ek hozzászólása: 2013.06.01. 20:46

Hi there!

Elöször is TE szerencsés v h csak akkor fája fej, HA cumót szeder! nekem ez magától is megy, már cca. 5-6 éve óta!! (ú értem h 1huzamba! mer előtte is fájt, de legább néha tartott 1 kis szünetet)

2. sima “szorongásos depressziós”-nak n rendelnek Seroquelt, bár lehet h levok maradva pár éwel… (ok mondjuk úgy, h n általános, és nem az első körbe)

3. bigyó-váltásnak éppen h akk van értelme, HA n ugyanojan hatóanyagúra váltasz! (mer akk csak attál 1 kakinak 1 pofont) Ebben tényállásilag csaka psycchifrátered a illetékes (elvtárs), ő tudja +mondani h mire kéne. (ált. ő is csak akkor, miután végigtesztelte rajtad a raktárkészletet! máshogy sajn n meggy a dolog…)

Csöwi: ÉN (okl. Jedi mester)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close