Komment a hozzászólásokról.

Téma címkék:
2013.06.03. 19:43

Tisztelt közösség!

 

Én azért csatlakoztam, mert magam is pikkelysömörben szenvedek és az gondolom, hogy komolytalan félmondatokat írni, “hogy tudom a tutit” ez igazán fölösleges. Számtalanszor írtam megadott email címekre, de választ sosem kaptam. Úgy gondolom, hogy ebben a közösségben betegek osszák meg egymás között a tapasztalataikat. Aki kamuzni szeret használjon más oldalakat.

#13458 lizvanderelst hozzászólása: 2013.09.27. 01:56

Aldom a nevet annak, aki a Kovafoldet feltette a netre.  60 eves vagyok es 12 eves korom ota van ez a betegsegem, mindent megprobaltam a pikkelysomor eltuntetesere. Eddig a kovafold valt be a legjobban.  Ket honapja szedem es nagyon sokat javultam. Remelem, teljesen el fog mulni.

#13457 Tiko hozzászólása: 2013.08.27. 09:19

Kedves Psoriasisos sorstársaim!

Végig olvasgattam történeteiket és magamra ismertem.Az ördög mindig a részletekben rejlik.Adjunk új szemléletet a betegségünkhőz.Igaza van annak a családanyának aki azt irta ezentúl a piacon vásárol.Egészséges gondolat! A TV-ből és a vizcsapból is az ALDI háziasszonyok folynak. Ennek ellensulyozására nézzék meg az E-számokat(http://www.gunda.hu/e_num/e100.html) Amerikában több E-számú anyagot betiltottak. Nálunk? +Mária Treben Isten patikája(Aphoteke aus Gott)cimű magyarul is megjelent könyvben a pikkeysömör le van irva tea formájában .Egy fiatalember azt irta ezen oldalakon,hogy az Édesanyja dió helyett a levelét használja.Magam is ezt iszom de a gyógyulási folyamat lassú.Nekem azóta kezdődőtt mint 2 tipusú cukros, áttértem a tablettáról inzulinra.A lecsökkent immunháztartásom erősitésére Kyäni Sunset ételkiegészítőt veszek be 2db-ot este mert altató hatása is van.Ezenkivül Psorilys Francia gyártmányu mélyenhidratáló testápoló pikkelyszerű hámlásra testre.Van ebben egyszabadalmaztatott URODIUMrész is lassitja a hámlást hoszútávon.Mosakodó krémnek és hajmosásra az ISIS Pharma URELIA géljét használom nem irritálja a pikkelyesedésre hajlamos bőrt.Ha nem unják,folytatom.Van két két fém amit ajánlok figyelmükbe.

RÉZ. A réz szerepet játszik a csontok, porcok, bőr egészséges képződésében, felelős a kollagén termelődésében is,  elősegíti a kalcium és foszfor beépülését a csontokba.

Mindkét fém baktérium, gomba és  vírusölő, fokozza a vérkeringést, csökkenti a candidás megbetegedéseket, sérülés, műtét, csonttörés után gyorsítja a regenerálódást.

Ezüst: Hipokrates óta ismert antibakteriális hatása. A gazdagok ezüst korsóban tartották az ivóvizet.

Az ezüst zoknit ajánljuk:” cukorbetegeknek, lábszagkeltő baktériumok ellen, lábfertőzések és neurodermatitisz esetén, keringési problémák megszűntetésére, gombák szaporodásának meggátolására.Az aes angelus (=rézangyal) termékek előnyösen használhatók egészségmegőrzés céljából, mozgásterápiákban segíti ellazítani a fájdalmas izületeket. Különösen előnyös baleseti sérülések, műtétek utáni rehabilitációs időszakban. Használata egyszerű, és olcsó segítség a gyógyszermentes és gyógyszerszegény terápiákban, mind a nyugati, mind az alternatív gyógymódok esetében. Együtt használhatók más terápiás módszerekkel, azok hatását erősítik, kiegészítik”.(dr. Lóránth József)

Nem szeretem, ha egy orvos széttárja a karját…..

Ezek jutottak eszembe kedves sorstársaim,ha átgondolják amit egy laikus, élettasztalatattal rendelkező sorstárs.Ugye Önök is hisznek abban: A remény hal meg útóljára!

Tisztelettel:TIKO

#13456 Dream-1 hozzászólása: 2013.06.20. 05:14

Ha akarod, küldök egy Rp-t..ez sok emberen már segített..ezen a címen megtalálsz: sanci@digikabel.hu

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close