kovaföld

Téma címkék:
2013.06.29. 18:02

Üdvözlet Minden Sorstársnak !

A pikkelysömör tünetmentésségének eléréséhez megoldás lehet a Kovaföld !

Én kb 3 hónapja, este lefekvés előtt 1 evőkanál Kovaföld port kb 1,5 dl vízben feloldok és ezt iszom meg 1 db 1000 mg-os C-vitamin kíséretében. Javulásom látványos !

59 éves vagyok és 15 éves korom óta szenvedek ettől a tünettől. A megoldást a tünetmentességre ebben látom.

Üdvözlettel: Ági

#20762 Beus68 hozzászólása: 2015.05.21. 18:02

Kedves Ági!

A kovafölddel kapcsolatban esetleg hallottál valamit a pikkelysömör gyógyításán kívűl?
Sok félét, és sok helyen olvastam már a kovaföldről, most keresem olyan emberek kapcsolatát, akik valamilyen betegséggel szemben pozitívumot tapasztaltak a kovaföld szedésénél!

Köszönöm mindenkinek!

#20769 Agneta211 hozzászólása: 2015.05.22. 11:06

Kedves Beus,
Ma már több mint 2 éve, -hogy továbbra is folyamatosan- a fentiekben leírtak szerint fogyasztom a kovaföldport. Amit elsősorban a bőrbetegségem miatt kezdtem el fogyasztani. Mivel az egész szervezetet megtisztítja a fémektől és méreganyagoktól, könnyíti a májmunkáját, leradírozza a belet … úgy gondolom ez által folyamatosan méregteleníti a szervezet … szebb a bőröm, a pikkelyes plakkok nagyon szépen letisztultak. Régen az ilyen tünetmentességet csak folyamatos napozás illetve szoláriumozással értem el.
Testápolót naponta egyszer használok, de mindig csak olyat, melynek magas az aloe vera tartalma. Más kenceficéket nem vagyok hajlandó használni … de minek is, ha ez így is működik !
Az ízületeim is sokkal könnyebben mozognak … jó a vérképem … jól érzem magam így a 61 felé közeledve is !
Írj, ha valami konkrétabbra vagy kíváncsi !
üdvözlettel: Ági

#13918 Tiko hozzászólása: 2013.07.06. 08:10

Mint új résztvevő szeretettel köszöntök miden Psoriasis-ban szenvedő sorstársamat.

Senki nem tudja mi váltja ki a pikkelysömőrt! A bőrgyógyászaton az van kiragasztva:

Van megoldás! Biológiai therápia. A börgyógyászat tünetet kezel,gyenge eredménnyel. A biológiai therápia “macerás”. Megjelent egy könyv a 90-es években.

Maria Treben: “Egészség isten patikájából” Az osztrák füves asszony azt irja a könyvében, hogy ezt a betegséget a májműködés zavara okozza. Éppen ezért nem elég gyógyfüveket használni.szigorú diétát kell tartani.Diétás és alacsony purin tartalmú ételeket szabad fogyasztani, kerülni kell a füstölt és nem füstölt húsokat.

Teakeverék: 10gr. tölgyfakéreg, 30 gr.fűzfakéreg, 40gr.réti legyezőfű, 20gr. füstike, 20 gr. zölddió, 30gr. vérehulló fecskefű, 50 gr. csalán, 30 gr. veronika, 30gr. körömvirág, 20 g.cickafark. Naponta ebből a teakeverékből 1-1,5 litert kell meginni. A felforralt vízbe egy evőkanállal teszek a teakeverékből, és 5-10 percig állni hagyom, utána leszűröm és napközben elkortyolgatom. Nálam beválni látszik,és van akinek a haja is visszanőtt és azóta is tünet mentes. A fent említett gyógynövénnyek mind kaphatók kivéve a zőld diót.(juliusban még zöld a dió) Gondolom nem kell hangsúlyoznom a teakeveréknek nincs mellékhatása. Hogy ne csak belülről tápláljuk a testünket hanem

kivülről is,továbbá javaslom a Francia gyártmányú “Psorilys” mélyen hidratáló kenőcsöt is.Magyarországon is kapható a Brendex Kft 1163 Budapest Fuvallat u 37/B

Telefon: 1 402-13-77

http://gyogypatika.hu/spd/psorilys/Psorilys_krem_200_ml_pikkelysomorre_hajlamos_bor_a

A purin tartalú élelmi anyagokra külön kell rákeresni az interneten.

Tünetmentes napokat kivánok mindenkinek.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close