kineziológia tud segíteni de a gyógyszert szedni kell

Téma címkék:
2013.07.04. 07:19

Elvégeztem a kineziológia alkat funkcios tanulmányát. 3 napos képzés volt, bemutatja az arcot, mely megmutatja a jellemet és oldást is végeztünk. Ha úgy döntötök, hogy kipróbáljátok a kineziológiát, akkor csak one brain oktatóhoz menjetek. Nekem kijött az iskoláskor a megbetegedésem kezdetének, sajnos vert a tanító mert balkezes vagyok. Bajok vannak a helyesírásommal a mai napig.

Szerintem szellemek nincsenek, a hang mondatja veled a gyógyszeres terápiát, nem szabad abbahagyni mert jönnek a megvonási tünetek. Ajánlom még a videoklinika.hu oldalt, ott a betegségünkről bővebb felvilágosítást adnak.

egyébként az arcnál van a b és c tipusú arc és a c a domináns

sziasztok

#13961 Marianna1979 hozzászólása: 2013.07.05. 06:37

Vannak szellemek már rég abbahagytam a gyógyszerszedést és az agyam kitisztult utána mert a segítő Fényt , ami Isten pont a gyógyszerek nyomják el. KB 8-9 hónapja nem szedek gyógyszert és nem hallok hangokat, és hang között is különbség van. A jó lényektől származó hangok amit sokan hallottak segítenek, figyelmeztetnek baj esetén ezek is hangok és sokan hallják , míg a negatív lények bántóakat, gonoszakat mondanak és negatív vagy megalázó utasításokat adnak.Elnyomják a tudatos gondolkodást és az ő akaratuk kerül felülre . Ezeket a bukott angyalok és más gonosz lények csinálják.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close