Szia 45-éve

Téma címkék:
2013.07.13. 14:06

Szia!Hát én érzem a próblémádat,csak nem értem igazán.Nem bántani akarlak!Tudod én is élek egy alkoholistával,és sajna nála is ez van,hogy váltogatja a munkahelyeit,és kirúgják ,és rajtam á

élőskődik.Rádaásúl elég agresszív ha iszik,sajna nem megy el a házamból hiába küldöm,mintha a falnak mondanám.Volt elvonon is de feladta azt is.Én rajat nem akarok segíteni,mert nem érdemli meg és csak bánatot okoz.Neked azért írom ezt,hogy lásd,hogy nem csak magadt teszed tönkre de aki körűl vesz azokat is,és nem kell elvonóra menned,saját magadnak kell agyilag eldőnteni,fontos e-a családod annyira,hogy leragd,és ne veszícsd el őket,ha nem akarsz magányos lenni.Elhiszem,hogy nehéz,de ne csak magadra gondolj,ha nem a kis családodra is,és ő miattuk tedd meg.Hiszen ez nem vezet jóra.Én belőlem is egy összetört nő lett,pedig nem ilyen voltam,csak az a seggfej tett ilyenné.Én 41-éves vagyok,nem néznek annyinak,még így sem hogy ilyen életem lett,sajna most voltam mekllrákkal korházba,tudod szerintem ez is a rosszélettől jött ki,én a betegségembe is egyedűl vagyok,mert őt nem érdekli,csak neki legyen piája,és ő is annyit iszik,hogy mata részeg legyen.Te ne legyél ilyen,és legyen elötted,más eberek rossz példája is.Nem mondom te rossz férj,vagy, apa vagy,de próbáld a családod megtartani,hiszen sok ember lecsúszott már alkohol miatt,és nem hiszem,hogy ez lenne az élet célod.Mondom nem bántani akarlak,csak te lehet jobban megfogadod,mások tanácsát,mint az a barom aki velem él együtt.Sok síkert,és nagy akarat erőt kívánok! Szia!

#14199 Iduska hozzászólása: 2013.07.14. 14:40

Szia!Én nem kioktatni szeretnélek,csak reménykedtem benne,hogy könnyebb így letenned az alkoholt ha látod vannak nálad rosszabb emberek.Az szép,hogy egy munka helyen vagy,és biztos azért mert jó dolgozó vagy.De te azt írtad nem akarsz elvonóra menni,akkor hogy  szeretnéd lerakni?Nem gonoszságból csak érdkelne hátha én is letudnám szoktatni ezt a jó embert.Van állítólag valami kapszula féle,amit beültetnek,és rosszul lesz az illető ha iszik,ez valami leszoktatás féle.Azt hiszem Szekszárdon is csinálják,de máshol is lehet,van ilyen.Ha esetleg van házi orvosod érdeklőd meg,hogy létezike még,és hol csinálják.Sajna én sem tudok mást javasolni,csak ezt..Szia!Ida!

#14198 apasas hozzászólása: 2013.07.14. 10:27

Kedves Iduska!

Talán egy szemernyit se vagyok különb a férjednél, annyit azért mégis elmondanék, hogy:

1. 87 óta melózok, és még csak 2 munkahelyem volt, az elsőt családi okok miatt hagytam ott (nem akartam ingázni minden héten vagy 300 km-t Pestre). A mostani helyemen 91 óta nyomom és elég jó egzisztenciát sikerült kiépítenem, bár azt, hogy alkesz vagyok, tudja mindenki. De jó a szakértelmem, és talán még szeretnek is a kollégák, mert talán még a természetem is jó alapvetően (szerénytelenség nélkül…) (talán…).

2. A családdal még nem jutottam addig, ameddig Te, bár vannak problémáim a párommal, és voltak már a gyermekeimmel is, és be kell valljam, mindig részegen. De még megtűrnek, talán még egy kicsit szeretnek is…

3. Segítséget szeretnék, de nagyon, nem kioktatást!

4. A Te sorsod sem lehet könnyű, én elismerem! Egy alkoholista mellett pokol lehet az élet, de én se akarom, hogy a feleségemnek is ez az élet jusson, éppen ezért írtam ide! SOS, segítség kell, mert előbb-utóbb kivégzem magam!

Ma is megittam már vagy 8 centest 3 sörrel, hogy kicsit jobban érezzem magamat, de asszem holnap reggel ugyanilyen betegen fogok ébredni, mint ma.

5. Talán közhely, de egyszer azt hallottam, hogy az alkoholizmus nem jellemhiba, hanem betegség. Talán úgy tűnik, hogy magamat akarom menteni, de azért ebbe jó lenne belegondolnia az “egészségeseknek” is.

6. A melldaganatról: ha időben észreveszik elég jó arányban tudják gyógyítani, a feleségem családjában is volt, és jó egészségnek örvend mindenki, Neked sem kívánok mást, győgyulást és boldogságot!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close