nem látom értelmét

Téma címkék:
2013.07.20. 21:39

sziasztok!
15 éves fiu vagyok és nem látom értelmét hogy tovább folytasam életemet vanak barátaim családom aki támogat mégis ugy érzem hogy nekem doha semmi nem is megy és nem is fog ere proálok megoldást találni.

#14248 Panna1 hozzászólása: 2013.07.26. 22:46

Kedves kulpeti ! írtunk Neked,írd meg,hogy vagy,mert szeretnénk segíteni! Itt a leveled alatt olvasd a miénket,…írjál,ide,és jelöld a Létrehozást! Korábban jelezték,hogy a spamba tették,/többieknek is mondanám,ha nincs válasz,nézzétek meg a spam-ba/.Mindenkinek egészséget kívánok,boldog hétvégét!Panna.

#14247 Alkony hozzászólása: 2013.07.24. 13:13

Csatlakozom Pannához.

Ne add fel! Olvass sokat, hidd el, fogsz találni célt magadnak, nem is egyet. Jó, hogy itt vagy. :)

#14246 Panna1 hozzászólása: 2013.07.22. 20:23

Drágám,mindenki életének van értelme! Arra szeretnélek kérni,kicsit olvasgass ,nézz körül a világban!Rendkívül szerencsés ember vagy,mivel családod ,barátaid melletted állnak.Az életünk,nem csak” fent”zajlik,hanem sajnos “lent” is.Tehát ,lent,és fent váltakozása.Ez nagyon kevés amit Magadról elmondtál.Nagyon sokszor gondoljuk azt amit TE,de szép lehet az életünk,ha formáljuk,ha széppé tesszük.Remélem elolvasod ezt a levelet,és ha problémáid vannak,kérlek,írd le,és orvoshoz kell fordulni első  lépésként! Valószínű csak a hormonjaid miatt,mivel kamaszkorban vagy,kérlek,írd meg mi az ami nem sikerül,segítünk másokkal együtt itt az oldalon,írd meg őszíntén mi bajod.Háziorvozhoz kell menni,elmondod hogy reménytelenséget érzel,és Ő ad beutalót szakorvoshoz,menjél. Közben írjál ide,sokan olvassuk,és segítünk NEKED!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close