Nem bírom

Téma címkék:
2013.07.27. 22:06

Üdv kedves olvasó!

Történetem arról szólna, hogy érzem, hogy bennem motoszkál, öljem meg magam. Jelenleg 16 éves fiú nemű gyerek vagyok. Nincsenek barátaim se ismerőseim. Szüleimnek soha se mondtam el hogy depressziós vagyok, mert az ő véleményük nem érdekel illetve apám Angliában dolgozik. Nem értek én semmihez se! Ezt úgy értem, hogy az ég világon semmihez se értek! Gyáva, szégyenlős, gyenge, ronda, csendes, maganba forduló ember vagyok. Elég sokat vagyok a számítógép előtt. Ott vannak úgymond barátok, de azok csak játszótársak egyéb számítógépes játékokon. Mindig irigyve nézem facebookon, hogy mindenkinek van barátnője, haverjai, van nekik életük. De nekem nincs, érzem. Irigykedve nézem unokabátyám életét akinek van barátnője, haverjai, mindehez ért én meg semmihez se. Többször is kapok egy rohamot, hogy tegyem már végre meg! Illetve már többször is hoztam a szobámba a kenyér vágó kést, de nem ment, hogy magam szúrjam. De ez így nem mehet már tovább!

EN-ek
#14308 EN-ek hozzászólása: 2014.03.19. 13:37

KARAJ…

te is írhacc Thin Lizzi!

#14307 lizi18 hozzászólása: 2014.03.18. 21:28

Szia! 18 éves lány vagyok. nekem is ilyen problémám van. ha beszélgetni akarsz nyugodtan irj: elizabetta17@gmail.hu

#14306 kelemerci hozzászólása: 2013.08.14. 21:37

Szia. Én egy 16 éves lány vagyok és évek óta küzdök depresszióval. Elég hasonló helyzetben vagyok mint te, úgyhogy ha beszélgetni szeretnél akkor engem felkereshetsz :)

szehanna@postafiok.hu az email címem, nyugodtan írhatsz!

#14305 Rocky hozzászólása: 2013.08.14. 09:32

Szia!

 

Nem vagy egyedül, szerintem gondolg át hogy mihez értel? Nincs olyan ember aki semmihez sem ért,csak most jelenlegi leki hangióulatodban nem tudod kamatoztatni,vagy javasolnám hogy ahol élsz valamilyen tanfolyamra járj,vagy szakkőrre, új emberekkel korodbeliekkel ismerkedel meg,anyuddal ha tudod beszéd meg,szerintem meg fog érteni,nyugodtan írjál nekem ,én szívesen meghallgatlak,én is sok kemény dolgokon mentem át,válás megcsalt a volt nejem az kemény volt ,én is depibe stem akkor,de túl éltem nem volt könnyű,de muszály ,ha az ember élni akar.

További szép napokat,s várom leveled

Üdv:Laca

#14304 Zsolti hozzászólása: 2013.08.13. 12:38

Na, ennek örülök, hogy van, ami érdekel. És van egy jó hírem: ha sorkötelezettség nincs is, de lehet jelentkezni önkéntesnek. És már miért lennél rá képtelen!? Fizikailag érzed magad képtelennek rá? Ott a Fegyencedzés, tessék elkezdeni edzeni! Ha pszihésen érzed magad alkalmatlannak, akkor pedig csak jelentkezz bátran, ott majd megmutatják neked, hogy mire vagy képes!

#14303 nnorbiii hozzászólása: 2013.08.12. 22:15

Köszönöm hogy fordítottok rám időt (szöveg minőségét nézve). Elöször is, igen sajnos a gép előtt vagyok mindig. Állandóan motoszkál bennem az a érzet hogy hagyjam már abba, és csináljak már valami mást. De egyszerűen képtelen vagyok rá meg valahogy az emberi társaság se érdekel. A szakmai témához annyít fűznék hozzá hogy az lehet hogy “élvezem” amit csinálok de valami más téma érdekel a legeslegjobban. Mikor elkezdtem játékokon játszani mindig lövöldözős játékkal játszottam. Ezáltal nagyon de nagyon érdekel a hadi ipar. Fegyverek,harckocsik stb… Én pl őrülnék ha visszavezetnék a sorkötelezettséget. Az a álmom hogy gyalogos leszek de tudom hogy képtelen vagyok rá. Illetve mingyárt kezdődik a iskola ami mégjobban azt a érzetett kelti hogy öljem meg magam…

EN-ek
#14302 EN-ek hozzászólása: 2013.08.11. 20:17

Hehe. Yajj má +int ezeka mindentudó FŐokos ÁLguruk serege, amik majd YAOL +monnyák a tutit, mert csak! még hejettem is… ebből lettek mijjomosok! (+ a sok hüjebirkából;) Ezekke biz’ TELE vana padlás. + a Merika. sőt már ide is eszia feneőket, ideje (1ikkel pl. ÉN is találkozt még vmikor a ’90s eleje körül, a Fradi műv házba. (a nevét direkt n mondom, [JS] n kapok zsét a reklámért!) azzal szórakozott ea marhanagy híresség, h sorba állitotta a sok birkát a sinpadon, aztán – kézRÁtétes módon! – sorra “HAnyattlökte” őket a mágiKUSS & mindent gyogyitó tsodatévő tuttienergiájával! má előre röhögtem. mikor hozzám ért ÉN pexe stabilan álltam tovább naná, errea szonnya: nálam vana hiba, mer n “veszema lapot!” v mia som:) – asszem témáról ennyi is bőv elég, sztem még sokk is…

 

Na BEhallgattam a Te yomadaradba is (kemény 10mp, de enyni is épp elég volt ) Elöször is 1 ratyi agyontömörített mp3, alig lehet érteni. (HA már vki felrak 1 szart vhova, könyörgöm törekeggyen má 1 kicsit a minőségre! csak amennyire pl. ÉN szoktam ) aztán aszonya h annak a eséje h 1 másik majom uo. mintte, 1:50M !!  (ill. még eztis forditva:)

LOL. hát HA nekem pl. 1 ojan hótszar! titkosító progim lenne, aminek (v magának a kulcsnak) ennyi lenne a eséje h feltörjék, azt ÉN rögtön úgy *sznám kia piccsuba, h a lába SE érné a Fődet! erre még a – n különösebben kedvelt – macskám biztonságát SE bíznám;)

Term. erre is KÁR az időt vesztegetni, aKÁRcsaka nőkre!

#14301 Zsolti hozzászólása: 2013.08.11. 11:13

A hozzászólásom tudom, hogy ilyen szempontból azon a két helyen téves.

1. attól h vki fojton a gép előtt rohad, még korántsem bizt h ÉRT is hozzá (v foga jövőben)

Próbáltam felkelteni az érdeklődését. Mint írtam, én is a játék miatt kezdtem érdeklődni a szakma iránt.

2. HA még ért is ijesmihez, korántsem bizt h ettől majd oian “marha yol fog tunni csajozni!” <– itt végképp n látoma összefüggést. (vszeg azé, mer nincs is. )

Önértékelési zavara van a srácnak. Nekem sokat segített Brian Tracy Phoenix szemináriuma. Van vagy 25 éves anyag, valamikor a 80-as években csinálták, de szenzációs. Viszont apám utálja. Egyes ismrősök őt közel hatvan évesen Palinak szólítják, engem alig túl a 30-on Zsolti bácsinak… ;) Kell némi önismeret és alázat, hogy az ember el tudja fogadni, amit mond. Egyelőre a csajozásnál fontosabb, hogy legyen valami, ami érdekli, amit szeret csinálni. Ez önbizalmat fog adni neki. A csajozáshoz pedig az kell. Ennyi az összefüggés, ha ezt annak lehet nevezni.

Szerk.: Brian Tracy engem szó szerint lebeszélt az öngyilkosságról. Norbi, mindenképpen hallgasd meg, és fogadd el, amit mond! Mégpedig szép sorban, egyiket a másik után. Ha egy dolgot nem értesz, menj vissza, hallgasd meg akár többször is, amíg legalább nagyjából meg nem érted. Ha csak belehallgatsz, nem ér semmit, nem látod majd át az összefüggéseket. Hidd el nekem, semmi sem hülyeség benne, mégha elsőre annak is tűnik. Amikor készült, akkor az amerikai társadalom nagy része ugyanúgy önértékelési problémákkal küzdött, ahogy most te. Írtad, hogy “Gyáva, szégyenlős, gyenge, ronda, csendes, maganba forduló ember” vagy. Én magamat leginkább McGee ügynökhöz tudnám hasonlítani az NCIS-ből, mégpedig még abból az időből, amikor csatlakozott hozzájuk. Mármint testalkatilag, és a csajozás sikeressét illetően. Arcra annyira hasonlítunk, hogy testvérek is lehetnénk. Tehát nem vagyok egy markáns arcú macsó. És a “haverok” ugratását se felejtsük el, nekem is megvolt a DiNozzo-m. 5 is volt belőlük, egyszerre, és nem csak szóban szekáltak, hanem tettleg is bántalmaztak. Tudásban azért semmiképp nem hasonlítanám magam hozzá, MIT-s diplomám sosem lesz. (Tekintsünk el a készítők szakmai túlzásaitól, csak a karakterre koncentráljunk. :) ) Ha a testalkatodon szeretnél változtatni, mindenképpen javaslom a Fegyencedzés című könyvet. Keress rá a google-ban, és sok blog is foglalkozik vele. De könyv nélkül a blogok semmit sem érnek. Én például ebből a könyvből jöttem rá, hogy miért nem tudok megcsinálni egyetlen egy normális fekvőtámaszt sem. Az iskolai tesi órákon egyből, minden fokozatosságot mellőzve szinte a legnehezebb verzióval indítanak, és ha az izmaid, de főleg az izületeid túl gyengék hozzá, akkor csak a kudarc – és tanártól, társaktól függően a megaláztatás – marad. Pedig nem kellene így lennie. Középiskola első tesiórán felsorakoztunk, és amikor a tanár meglátott, hangosan felröhögött, hogy még életében nem látott olyan fordított virágcserép alkatú srácot, mint én vagyok. Képzelheted, mennyire megalázó volt. Nemrég viszont “örömmel” láttam, hogy több volt iskolatársam már csak a tükörből látja a f@rkát, úgy el vannak hízva. Néhány nagypofájú egykori műmacsóval az élen. Én bár továbbra sem vagyok egy Adonisz, de talpára fordítottam azt a virágcserepet. :)

EN-ek
#14300 EN-ek hozzászólása: 2013.08.10. 19:56

WAO! remek kis story (semmi gáz, remekül érccsük a szakmai részét )

Hasonlóan ÉN is pl. má’ zsenge pocckoromba-óta soxor inkább BEragattam a könyvtárakba (ahejett, h pl. disznóba jártam volna /piálni, dugni-xopni, drogozni/ mint más “normális” mberke a énkoromba ) –> ennek aztán + is letta eredménye: frankón utál isa sokk söpredék mind a mai nap! (LEszarom:)

Ah mondod, higula “szakma” (mind1ik!)… régesrégen pl. csak int. mberek – mérnökök, sw-esek – használtak (nagy)gépeket, mameg minden (nagy)baromnak van min. 2db otthon, HA épp tellik néki! – porfogónak!

+ 3 “okosmobil” a nagyonhüjéjének. mer használni már ússe tuggya: a ÉSZ ugyanis – a rabló áfával szemben! – nincs benna a árba!

Hát ide vezetett a romlott f. társadalom, ésa zs-kapitalista haszonlesés… (ah előre +mondtam! ezt IS)

Okfejtésed mindazonáltal – sztem – 2 hejen téves: 1. attól h vki fojton a gép előtt rohad, még korántsem bizt h ÉRT is hozzá (v foga jövőben) 2. HA még ért is ijesmihez, korántsem bizt h ettől majd oian “marha yol fog tunni csajozni!” <– itt végképp n látoma összefüggést. (vszeg azé, mer nincs is. ) – ittvan pl. szerénységem. aki aztán úszólván mindenhez ért, mégis köztudottan nyuszi

Amia régi és szép időket illeti, tanusít6om! az időtájban nekem főleg arcnettel volt dolgom + Novell LAN (az ÉTER később lett divat), úgyszintén lapul még a szekrény legméjében minda mai napig (dobozostul, zsír újszerű állapotban!) 1 vy FAsza Dialcomm 56-os modem is! (see below)

#14299 Zsolti hozzászólása: 2013.08.10. 15:16

Szia! Azt írod, hogy egész nap a számítógép előtt ülsz. Ez remek, ha érdekel is a számítógép felépítése, működése. Ha pl raktál már össze konfigot. Gondolkozz el azon, hogy programozó vagy rendszergazda legyél! Ha megtalálod, amit szeretsz csinálni, az önbizalmat ad, könnyebben odamész egy lányhoz. Van egy mondás: “Hígul a szakma, egyre több programozónak/rendszergazdának van nemi élete! :-( ” Természetesen a szomorú smiley is az idézet része :-). Én eredetileg autószerelőnek tanultam, majd első hivatalos munkahelyemen olyan társaságba kerültem, ami meghatározó lett a későbbiekre nézve. Munkásszállón vagy piált, vagy d*gott, vagy számítógépezett az ember. Én szívesen kerestem a számítógéppel foglalkozó emberek társaságát. Hogy miért nem a másik kettővel foglalkoztam, annak is megvan az oka… ;-) És szívesen játszottunk is egymással. Akkor volt új játék a Diablo 2, ami a mai napig fent van a gépemen. Igenám, de míg ma mindenki router mögül netezik, addig akkoriban az űbermenőknek 128K-s szereld magad ISDN volt, a szerencséseknek pedig 33-56K modem. Az meg, hogy egy családban 2 vagy több gép legyen, és ezeket hálózatba kapcsoljuk, elképzelhetetlen volt. Így aztán senki nem értett a hálózatokhoz, fogalmunk sem volt, hogy hogy lehetne soros vagy párhuzamos link kábelen kívül mással is összekötni a gépeket, hogy játszhassunk. De hogy miért is írom ezt a sok mindent. Mert nekem jutott a feladat, hogy megoldjam a problémát. Vettem egy könyvet, és kiokoskodtam belőle, hogy kell, majd beállítottam 2 Windows 95-öt hálózatba. És ami a legszebb, működött. Persze, működött, miután vagy 2 hét alatt sikerült beállítanom a megfelelő IP címet és netmask-ot mindkettőn. Ez ma 2 perc, de legtöbbször a router automatikusan megteszi. Nekünk még HUB-unk sem volt (a router elődje), egy azóta már a feledés homályába veszett koax kábeles technológiát használtam. Ezután nem volt megállás, csinálnom kellett egy 5 szobán átívelő hálózatot, hogy mindannyian együtt tudjuk írtani a szörnyeket. Innentől kezdve egy célom volt, és ezt a célt 5 évvel később értem el, amikor is külön dícsérettel szereztem kitűnő bizonyítványt rendszerinformatikus szakképesítésből. Nem egy főiskola, de nekem életem legboldogabb napja volt, talán először voltam büszke a teljesítményemre. Ekkor 27(!) éves voltam! Szóval fel a fejjel, sok időd van még, nem maradtál le semmiről. Még én sem hiszem, hogy lemaradtam volna bármiről is, pedig csajozás tekintetében 35 évesen nem sokkal vagyok előrébb nálad.

Ui: Bocs, ha valaki nem értette a szakmai részét, elsősorban Norbinak szól

#14298 nnorbiii hozzászólása: 2013.07.30. 20:09

Hidjétek el tényleg 16 éves vagyok. Illetve köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat majd meglátom mi lesz…

EN-ek
#14297 EN-ek hozzászólása: 2013.07.30. 15:52

Hehhe van benne vmi… ÉN ink ú mondanám, h a “ÉN időmbe – blablabla” n beszélt így a mber fia, de a maiakból már bármit KInézek! (ill. semmin SE csodálkoz) pl. ebbea korba émmég aszittem h a GÓJA hozza a czumit (n a festőművész!), ma + má’ ugye orrb*sszájba, 12-14 évesen és hobby szinten! (aztán+ sírnaknekem h & mennyire átb*szták őket úton-út1/2en)

Vagy itteza derék akasztanivaló spanyol (Lmebeteg) tömeggyilkos vonatvezető, ami 80 hejett 200-al gangol a kanyarba! ésa ijenek kapnak hivatásos jogsit b+! Ticta okádé mára (e) Virág… (köp)

#14296 tonic12 hozzászólása: 2013.07.30. 15:26

ezek a válaszok sematikusak és semmit sem mondóak … ide más kellene , valamifajta értő segítség / ha ez a cucc amit előad a fiú.komoly , és nem valaki marháskodik velünk, veletek  …”16 éves fiú nemű gyerek vagyok” – így nem ír senki magáról , pláne egy 16 éves

#14295 Panna1 hozzászólása: 2013.07.29. 21:10

Drága Norbikám! Az a baj,hogy sajnos,a szüleitek sem profik a gyereknevelésben.Mai gyerekeknek az a bajuk,hogy kevés odafigyelést éreztek,de a mai élet ilyen.Az élethez nekünk kell alkalmazkodni,nem fordítva.Te ugyanolyan értékes ember vagy,mint bárki más.Azonban az a probléma,hogy eljön a várva várt kamaszkor,amikor nyakatokba szakad a felnőttség fogalma,és ezzel nem tudtok mit kezdeni.Megváltozik a szervezeted,a hormonjaid felnőtt embert csinálnak belőled,és TE ahelyett,hogy örülnél ennek,megijedsz és elakarsz menekülni,ezt nem szabad! NE keress menekülést! Nézz a tükörbe,és mondd szembe magadnak,hogy félsz,hogy elbizonytalanodtál!Örüljél,kérlek,hogy egészséges vagy,hogy élsz! Elterelni kell a gondolataidat,ezekről a szörnyűségekről .Norbi,TE nem akarsz meghallni,hanem valami mást akarsz,Kérlek,adj esélyt MAGADNAK hogy változtass.Ugyanannyi barátod lehet mint bárki másnak, TEGYÉL ÉRTE!!! Egyedül élek,nincsenek barátnőim,nem járok szórakozni,mégis jólérzem magam a bőrömben.Ha írsz ,ha válaszolsz valaki levelére,lesznek barátaid.Láss hozzá,tegyél meg mindent MAGADÉRT!Szükséged lenne pszihológusra,ha háziorvoshoz elmégy,ő ad beutalót szakemberhez.Ideje,hogy elkezdd a saját életedet,ne félj tőle,kérlek…A neten okos dolgok után kutass,ami érdekelhet,ismerd meg önmagadat,fejleszd…és mindig több …és több leszel…szerkessz képeket,videót,…Norbi …felnőttél…NE félj tőle,okos értelmes fiú vagy,ez kitűnik a leveledből…Egy kislánynak elmondhatod,hogy szégyenlős vagy,attól még szerethetnek Téged,de légy óvatos! Ami manapság bulikban történik,az már tragikus. NE félj az élettől,ne menekülj,mindenki így kezdte egyszer,Fogadd el hogy felnőttél,kezdj élni!Keress a Youtube-on pl:Dr Csernus-tól videót,vannak olyan oldalak,ahol pszihológus válaszol.Tegyél meg mindent ÖNMAGADÉRT!Írjál! Panna.

EN-ek
#14294 EN-ek hozzászólása: 2013.07.29. 17:34

Hát…! “A kutya is jódolgába vész meg!” (L. pl. justin biber nevü csicska-senkiházimajom )

Télleg wicc e a mai ifujjság! Ha ÉN ijesmiket mondok pocc koromba, a barom faterom akkorát ad h a csillár isa fejemre esik, a 7szenccség! pd. nek aztán téll. 1 fos köjökkora volt, a macskámnak SE kivánom!

(1ébk utájja a maccskokat )

#14293 anna5426 hozzászólása: 2013.07.29. 16:41

Ezt ugye most nem mondod komolyan 16 évesen ??? Légyszives körül nézni az iskolában vagy a munkahelyeden (nem tudom, mit csinálsz) és keress barátokat – barátnőket. Előtted az élet !!!  Nem okoskodni akarok. Hidd el, őszintén irom soraimat.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close