saját életem útja

Téma címkék:
2013.08.13. 11:33

Rocky a becenevem, mert a kedvenc filmem, és nagyon tanulságos, mert a talponmaradásról a felállásról szól, hogy ne maradjunk a padlón. Enyhe depresszót s szorongást állapítottak meg nállam, sajnos 5. éve már, elhagyott a feleségem. Tudom nekem is vannak hibáim és voltak is, meg lesznek is,tehát nem vagyok tökéletes ember. Sokszor próbálkoztam, igyekeztem normális párkapcsolatot teremteni, kialakítani, de olyan érzésem van, mintha a szerelemben megátkoztak volna – tudjátok, mint a klasszikus mesékben és nem lehet a varázst megtörni egykönnyen. Én a véleményetekre vagyok kíváncsi, mert sok mindennel foglalkozom, sok emberrel ismerkedem, de mindíg “bénázok”, ha oda kerül a sor, hogy megtaláljam az életem szerelmét a szívem másik felét, sokat elméláztam azon is, hogy a külsőmmel van a baj, vagy a korom, hiszen 37 éves vagyok – de néha többnek érzem magam.  Valamikor meg 15 éves álmodozó kisfiú vagyok a lelkem mélyén.

Nagyon bízom a véleményetekben, remélem tudtok valami jó tippet adni, illetve szeretek barátkozni is mindenkivel aki rendes ember.

Mindenki levelét örömmel fogadom, s köszönöm hogy hogy “meghalgattatok”.

Szeretettel. Rocy:)

#14424 Tunci1 hozzászólása: 2013.08.14. 19:28

Kedves Rocky!  Olvastam a történetedet,és azt tudom mondani hogy fiatal vagy még. Én is szorongásos depressziós vagyok sajnos már 21 éve. Mégis megtaláltam a Páromat,aki elfogadott olyannak,amilyen vagyok és azóta is szeret és kitart mellettem jóban-rosszban! Épp idén áprilisba volt a 10. házassági évfordulónk!  Szóval szerintem meg fogod Te is találni a Párodat,ne add fel!  Ha gondolod,szívesen leveleznék Veled!  Ha szeretnél írj bátran!  Kitartás!  Szia! Tünci   ilon11@citromail.hu

#14423 picurka58 hozzászólása: 2013.08.14. 18:19

Kedves Rocky. Nos szerintem semmiröl nem késtél le. Talán, mint írom talán ott lehet a gon, hogy azt írod, hogy idézlek /életem szerelmét/ meg találni. Nos én csak a saját példámat tudom tanácsolni. Talán lazábban kellene keresni a párodat. Nem mindjárt arra gondolni, hogy na ez a Nö akivel pont meg ismerkedtél, ö az igazi. Probálj lazitani, És ugy föfogni, hogy na szóval, majd kiderül, hogy veled marad vagy nem. Szerintem akinek tetszel és szimpatikusnak tart, akkor idövel az ugymond bénázásaidat is elfogadja. Talán egy valamit még. Vidám, nevetös lánykát, asszonyt, ajánlanék.  Ö segit neked magadra találni, és nagyon nem gond az, hogy a lelked mélyén álmodozó kisfiu vagy. Szerintem sokan vannak így. Nincs veled semmi baj. Csak nyugodtan barátkozzál ismerkedj, ja piát azt ne sokat igyál…. Én legalábbis nem szerettem a piás férfiakat. Csak mértékkel. 37-évesen, jujujj elötted az élet. Tehát, rajta nyugodtan bátran, és nem baj ha csak pl. az ötödik vagy tizedikben találod meg azt aki neke meg felel, és viszont. A legjobbak a spontán ismerkedések. Eröltetni nem szabad. Üdvözlettel. Picurka.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close