Egyedül vagyok

Téma címkék:
2013.09.07. 08:46

Már valamivel jobban vagyok azóta amióta megtettem azt a butaságot aug. 31-én,de úgy érzem senki sem barátkozik velem, nem vagyok sajnálkozós, siránkozós típus, de úgy érzem, hogy menekülnek az emberek előlem. Vagy taszítom magamtól őket. Arra gondolok, hogy a negatív bevonzás, vagy a kisugárzás,de lehet hogy rossz ember vagyok,s ez az oka,mindíg igyekeztem mindenkivek jól kijönni,de nem értem az okokat.

Semmi értelme az életemnek?………………Nem tudom..lehet hogy semmi,de nem akarom újra megtenni…De legszivesebben elmennék egy nagyon messzi ,távoli tájra, városban ahol senki sem ismer,nem vagyok “bűnöző” hogy meneküljek a Városomból,de úgy érzem itt megfulladok, nem érzem itt jól magam. Régebben szerettem Debrecent, büszke is voltam rá,mert még az ük nagyszüleim is itt születtek,törzsgyökeres Civis ember vagyok,de már belefáradtam az életbe. Lehet, hogy sajnáltatom magam,nem tudom. De legalább ezen az oldalon megértő szivekre találok, legalábbis bízom benne.

#14549 krisz1 hozzászólása: 2013.09.10. 05:33

Rocky sokszor volt egyedül! Tudd a ring, ahol felépett a világ legmagányosabb helye! Ne félj, ne ijedj meg a magánytól. Ám, ha mégis rádtör, írj bátran, krisztián.kecskedi@gmail.com címre és beszélgethetünk virtuálisan! Szia!

 

#14548 Marianna1979 hozzászólása: 2013.09.07. 11:04

Szívesen barátkozom, levelezek veled ha gondolod!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close