Szociális fóbia

2013.09.09. 20:54

Sziasztok!

Már évek óta szociális fóbiában szenvedek. Sokáig gyógyszert szedtem, de panaszaim nem javultak. Gyógyszerfüggő is lettem! Napi 8-10szem rivotril, persze teljesen tompa lettem tőle.

A férjemmel egy idő után babát szerettünk volna, így mondta az orvos, hogy csökkenteni kell a gyógyszeradagom, majd elhagyni, de ez sok idő. Én a drasztikus megoldást választottam és egyik napról a másikra elhagytam a gyógyszert. Másnap ugyanúgy mentem dolgozni, napokig rosszul voltam (elvonási tünetek), de sikerült! Mára van egy 18hónapos gyönyörű, egészséges kisfiam, és a gyógyszert sem szedem!

Sajnos viszont pár hónapja újból előjöttek a tünetek. Nem bírok társaságban, nem hogy megszólalni, de a lazulás, vagy egy sima beszélgetés sem megy. Sajnos vissza kellett mennem dolgozni, és hát ott is érezhető a változás. Félek, nehogy elveszítsem a munkahelyem. Gyógyszert nem szeretnék semmilyen körülmény között szedni, de csoportterápiára nagyon szívesen járnék. Sajnos anyagilag nem engedhetem meg magamnak a magán orvost, de ha valaki tud segíteni, hogy hogyan, illetve hol működik ilyen hely, azt nagyon megköszönném!Én hiszem, hogy ez segítene a teljes gyógyulásban!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close