kérés

Téma címkék:
2013.10.16. 07:57

Laci vagyok Debrecenben 38 éves,hol találhatok önsegítő csportot,kérem segítsen nekem,mert nagyon egyedül vagyok,és enyhe depresszóm van,de nem tudok senkivel sem beszélni,s hiányzik a társaság,egy szerető közösség/csport.Kérem segítsen nekem,előre is köszönöm.

Csere László

#15034 Rocky hozzászólása: 2013.10.17. 07:57

mindenkinek köszönöm a bátorítást:)

Valamivel jobban vagyok,de egy kicsit megzuhantam,de már a holt ponton kezdek átesni

a címem :csere75@freemail.hu-örömmel várom leveleteket

Laca

EN-ek
#15033 EN-ek hozzászólása: 2013.10.17. 02:42

Na sóval. Sztem 1lőször is menny L 1 pSICChiáterhez v 1 osztájra h vmennyire talpraálliccsanak! Aztán majd utána RÁérsz czizellálni magadat ezzel-azzal, csoportokkal! (ah ezteta alattam szóló is +mondotta)

#15032 adel hozzászólása: 2013.10.16. 14:21

Kedves Laci! Látom mást is próbált itt “vígasztalni”, támogatni, de előfordul, hogy megzuhanunk, és nekünk is, neked is szükséged van segítségre! Sokat számít, ha meghallgatnak, ha elmondhatjuk, hogy mi bánt bánt vagy csak a bennünk örlődő problémákat szeretnénk megosztani valakivel… Mindig van “remény” :) Írnám, hogy írd le!!! de írom, hanem mondom, itt és most írd le mi bánt!!! … De ha jobb lenne szóban, akkor szerintem keress meg egy pszichiátert vagy pszichológust, ő nekik kimondhatod szóban is mi bánt, ez a legegyszerűbb jelenleg. A pszichológusnak regélhetsz, a pszichiáternek viszont tömören elmondod mi bánt, és segít. Sokféle módszer van hogy kijöjj a depresszióból, de hidd el sosem vagy egyedül!!! Vagyunk! Itt és most is !!! :) Írd le ide ha bánt valami!!! vagy vegyél egy füzetet és ha bánt valami, akkor írd ki magadból, írj csak írj.. megkönnyebbülsz. Ha társaságra vágysz csak sétálj egy nagyot, menj be egy boltba mindegy milyenbe, nézelődj ami tetszik nézd meg mi szép, mi jó… hallgass egy jó zenét, menj el úszni vagy sportolj, sétálj… legalább naponta egy fél órát majd órát… csak kezd el! Menj…Hidd el előbb-utóbb szóba elegyetsz valakivel :) Szerezz ismerősöket! Menn fog! Írd ki magadból, ha bánt valami!  Kezdd el! Ha kell itt vagyunk, itt vagyok! Írj ha segíteni kell! Hidd el nem vagy egyedül! :)))

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close