Vége lesz ennek egyszer?

Téma címkék:
2013.10.29. 10:03

Korábban írtam, hogy egyszerűen nem érzem jól magam. Ez azóta korántsem változott meg. Találtam egy kedvenc pszichiátert, aki össze is tud kaparni. Kb 2 napra. Hihetetlenül boldogtalannak érzem magam, sokmindennel próbálkoztam már. Hobbik tömkelege van a hátam mögött, stratégiák sora, de semmi sem jelentett megoldás hosszútávon. Jelenleg nincs párkapcsolatom, de amikor volt, akkor sem voltam boldog. Egyszerűen nem látom az egésznek a végét, nem tudom elhinni, hogy jöhet még 25 év után bármi, ami miatt ne érezném magam ennyire elkeseredve és boldogtalanul.

Az orvos szerint ez nem depresszió. De akkor mi a fene van velem?

#15175 Rocky hozzászólása: 2013.11.06. 09:33

Szia!

Ne add fel,én is átmentem ezen ,még az öngyílkosság is az eszemben van sokszor,de nem éri meg ,én is sok mindennel foglalkozom,hobby, non profit szervezetben önkéntesség,cserkészet,van ahol vezetősségi tag is vagyok ,de mégse vagyok happy,nekem sincs párkapcsolatom,senki nem áll velem szóba elég ha rám néznek,akkor már elmenekülnek a lányok tőllem,de nem adom fel,de fáj legbelől a szívem mélyén,ezt tudom ajánlani neked is ,nézz szembe a problémáddal ,hogy mi a kiváltó oka és apró célokkal kezd el,és utánna a nagy tervek,álmok megvalósítása,,s hagyj időt magad számára.

Szeretettel:Rocky

 

EN-ek
#15174 EN-ek hozzászólása: 2013.10.29. 10:33

Szijja ph!

 

Sztem semmi komoj… 1xüen csak kezdesz RÁjönni, h valójában mibe is vagy benne! NYAKIG

Inkább légy rá büszke: nagyon kevés mbernek van annyi ájQja, h magától erre 1általán RÁjöjjön; a legtöbben még külső seggitséggel SE képesek ennyit FELfogni!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close