öngyilkosság skizofréniánál

Téma címkék:
2013.11.21. 08:39

Megdöbbenve olvastam, hogy egymásnak adtok tanácsokat az öngyilkosággal kapcsolatban.

Csak a szereteiteknek okoztok vele fájdalmat, én az anyámmal nem tennék ilyet, bele betegedne.

Voltam foglalkozás eészségügyi orvosnál, jelentkeztem munkára, pár éve. azt mondta közösségi életre alkakalmatlan vagyok. felhívtam egy szegény kórház foglalkozásegészségügyi orvosát, nos ő már alkalmazna. Akkor nagyon elkeseredtem és kineziológushoz jártam terápiára. Nekem nagyon bevált. a lényeg, hogy amikor a homlok tarkó tartásban felolvasátok a szöveget, mindkét lábatok legyen a földön nem szabad mozogni és kereresztezni sem a végtagokat, a jó földelés miatt. én úgy vettem észre, hogy aki még munka képes még azt is megpróbálják leépíteni. a pszichiáterem szorgalmazza , hogy százalékoltassam le magam, de az meg semmit tevés. 15 év kell a rehabilitációhoz és 20 év a teljes nyugdíjhoz.

Megpróbálok majd szakácsságot és masszörködést tanulni. egyébként a masszőrködésre is azt mondta az orvos, hogy tanulhatom, de dolgozni csak házaknál lehet majd. Nagyon nagy a negatív attitüd a paranoid skizofréniával kapcsolatban. Minden nap végzek 1 óra takarítást, sokat tanulok és ha lehetőségem van rá elmegyek termál fürdőbe. én csak azt tudom javasolni, hogy keresétek a kiutat, mert van. ja és máj méregtelenítő teát iszok naponta és almaecetete 1 evőkanállal 1 pohár vízben megiszom, általában naponta 3x ez méregtelenít és fogyaszt. nem szabad negatívumot leírni, vagy inkább úgy mondanám tanácsot adni.mert így itélik meg a betegségünket

#15660 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.21. 12:28

Szabad írni negatívumot, szabad helyesen is írni. A dróthavaerokkal azt beszélünk, ami tetszik, kevesen v-agyunk, mi, max. öten, aki keresi a másikat. A többség szememben kisebbség marad, a maradvány 97 százalék kicsiny köreinkben. Ámen.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close