Miért nincs itt szerelem kategória?

Téma címkék:
2013.12.29. 23:27

Hisz amikor az ember szerelmi csalódás éri az 1 elég szörnyű dolog. Tegnap előtt bebizonyosodott, hogy tényleg ronda vagyok. :S:S:S

Elgondoplkoztam, legyek-e öngyilkos, most mit csináljak, tény és való, hogy csúnya vagyok ezt már több lány is mondta rám. És ez a mostani lány is mondta, hogy csúnya vagyok és fél tőlem, elmentünk enni 1-1 hamburgert és lelépett. Elég szar érzés, nincs nagy kedvem tovább magányosan élni.

Most itt van előttem 80 doboz 1 mg-os xanax, ne kérdezzétek, hogy szereztem, de itt van. És itt van egy aro-s vodka, ha beszedem az egészet és ráiszom ezt biztos meghalnék, plusz bevenném anyám vérnyomáscsökkentőit is. Ezen dilemázok, vessek vége a fájdalmamnak, vagy mit csináljak, nincs kedvem már tovább szenvedni, minek, kinek éljek, 21 év elég volt, ezzel a lánnyal is csak azért találkoztam, hogy arra a 15 percre mig megette a kajáját beképzelkem maga,nak arra a nyomorult 15 percre, hogy ő most per pill a barátnőm. Jó volt, hiába azt mondta, hogy csúnya vagyok, de mig sétáltunk jól éreztem magam. Vidám voltam, boldog voltam, nem is éreztem ilyet még soha. De aztán ennyi. Most én már beleuntam ebbe. Eleget hülyitettem magamat azzal, hogy majd lesz valahogy meg, hogy csak én látom magamat csúnyának stb, stb, de sajnos nem jött be. Ez amit most tenni fogok, nem gyengeség, hanem ellenkezőleg, ez bátorság hisz az életemről mondok le, önszántamból, tiszta fejjel. Nagyon fáj ez nekem, igy élni tudván sose lesz senkim, nem sajnáltatom magam, de ezek csak a nyers tények amiket leirtam, semmi önsajnálat nincs benne. Kimaradt az életemből az érintés, még soha nem érintettem meg senkit, lányt meg fpleg nem, innen adódik az, hogy még lányt sem öleltem meg soha még lány kezét sem fogtam meg és ma teszek róla, hogy többé ne is kelljen. Kimaradt az életemből maga az egész nemiséggel járó dolgok. Nem csókolztam, nem feküdtem lány mellett, még meztelen nőt se láttam élőben és sajnos nem lesz ki tovább vigye a véremet a nevemet a génjeimet, ami nem is baj, ilyen életre alkalmatlan géneket értelmetlen tovább örökiteni……..nem is tudom, hogy mit irjak még, mert annyi minden kimaradt az életemből, de annyi, de annyi, hogy inkább fel sem sorolom. A legroszabb nekem az, hogy mindvégig tudtam, hogy csak 1 lány menthetett volna meg, pszichológus, pszichiáter, gyógyszerek, terápiák szart sem értek, tegnap azalatt a 15 perc alatt megszűnt minden bajom, arra a 15 percre kutyahétköznapi ember lehettem aki éli a boldog életét. 15 perc ennyi jutott nekem……ennyi, se több se kevesebb 1 kutya ne is számitson és ne is akarjon többet.Ha belegondolok, hogy apámat nem ismertem, ha belegondolok, hogy anyám miatt lettem ilyen, nem is olyan nehéz ezt feldolgozni, hisz ez már előre elrendeltetett volt………….nem pofázok többet, én mostmár nem irok többet ide és sehova se, nem jövök fel ide és sehova se, egyetlen dolog vigasztal, mostmár legalább pihenhetek és nem kell sóvárogjak 1 barátnőre.

#16439 gyomorfekely2 hozzászólása: 2014.01.21. 07:08

Ha transzformer lennék, a palikra buknék. Bár buburgyákra nem hinném. Jobb, ha hozzászokik Rejszmannführerhez, nem szégyen, legyék az ember bármily pairfait, mint jómagam, olyik alkalmakkor letudja magában. Én a palikat se tudom megszámolni, 18-9 évesen túl voltam az ötvenedik sikeres randin, és nem randán. Azután nem sámoltam. Mióta hangyás vagyok, a karomon nics egy belőhető ér, mert szétbuzeráltam pengével meg üveggel, késsel, bicskával, nincs nőnemű entitás kicsiny létemben. Amit baromira bánok. Mellesleg burnyák bocánatot kért tőlem; de hát ennyi töketlenségre muszáj reflektálni.

EN-ek
#16438 EN-ek hozzászólása: 2014.01.20. 19:13

Hihhi! e n semmiség! és még aszonnya h n lezbi…n a szart! v n v te setleg 1 transzveszcica?? nekem alig vót pár vakim HA +tudnám számolnia kezemen s lábamon

A hetykéket (is) szessük, a majd’ ojan Lb*ottak minta emuk! alapvetően véve köztudott, h ÉN marhára bírjaa szépvékony (de formás) ill. geccicsöwi fajtákat mer aná nincs yobb, DE attólmég néha simán BELEfér 1-2 “dagibb” fajta is (FELtéve h annak is formásaka sonkái!:) v is az a legfontosabb. előny még, HA ronda minta rossz eb (v mint teszemazt a Lady Gyagya)

 

KÁR volt idefirkálnod: buksi 1lőre Ltünt, de neigyunk erőre a medve bőrére! most viszont tuti h előbújik +int…

#16437 gyomorfekely2 hozzászólása: 2014.01.20. 18:12

Akkor én két nővel lehagytalak, mégcsak nem is vakk pali, egyéjszakás kaland az én örömömre meg egy hosszabb kapcsolat, dehát Stella túl csinos volt… ja, vót egy Noémi meg egy hetyke Niki és egy smár erejéig egy Bogi meg egy Kata – utóbbi piercinges lányzó. Csinos, bár engem véve, dagi. Hoppá, volt még egy lány a középsulis koliban, aki letaperolt egy nyári éjszakán. Tán le is smárolt. Nem lehetek jó mindenben, memória oda… Ha jók a számításaim, ez pont, mint az egy kezemen leledző ujjak száma. Mégcsak leszboszi se vagyok.

#16436 Zooli hozzászólása: 2014.01.02. 22:10

Szia!

 

Megértelek. Nekem az első párom 22 évesen jött,szóval ne aggódj. Tudom, hogy ezek nagy mélységek, de akár hiszed akár nem, lesz párod! Nem tudom, hallottál e Nick Vujicicről. Ő kezek és lábak nélkül született…Öngyilkos akart lenni, de nem tette meg és most hálás ezért Istennek…Felesége és gyermeke van és emberek millióinak beszél Istenről, arról, hogy szeret Téged, még akkor is, ha ezt nem hiszed el és nem érzed. Kitartást és higgyj!

#16434 kitty13 hozzászólása: 2013.12.31. 22:27

öszinte részvétem,és naon sajnállak.tényleg, miért nincs itt szerelmi kategória???

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close